• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah razı olsun, amin cümlemizin yavrusuna inşallah, bende kese 5 haftayla uyumlu herşey gayet iyi dedi karından baktı 1 hafta sonra gel dedi kalp atışı için yolk kesesi falanda bahsetmedi ilk hamileliğimde idrarda, kanda ve kese aynı gün görünmüştü 5+3 tü 10 gün sonrada kalp atışını duymuştuk tecrübesizdim o zaman şimdi 2 günde 2 kat arttı mı kese oluştu mu falan çok bilince zor hep bi endişe haftaya inşallah kalp atışlarını da ❣ duyarız
Aminnnn insallah bn iki kere gttm ilk 4.5 flandi kese goruldu snra 5+5 gttm kese ve yokk goruldu alttn baktirdim dedm akslikmi vr acaba brde kese boyum ufak dedi baska dr sknti vr dedi bu haftaya gel suan hersy nrmal dedi. İnsallah rabbim nasip eder❤️❤️

Mrb kızlar
Ben kızımi okula bıraktım
Ordan komsumla pazara gittim
Sebze meyve aldım
Bamya aldım akşam eksi ekşi pisiricem
Yarında komsumla oturma var binadaki komşularla oturacağız
Kızımı okula bırakınca gideceğim
Ekmek yiyemiyorum ekmekten huylaniyorum
Sabah simit aldırdım eşime kahvaltıya onu yedim
Ben de durumlar böyle
Karnım açken dahada bulanıyor bunu farkettim
Az az sık sık yiyeceğim

Selam hanimlar bayadir yazamdim hastalik yakamizi birakmiyor napalim bunda da vardir bir hayir ama yazdiklarinizi hep okuyorum takipteyim yani :) cinisiyetlerini ogrenen annisler varmis gozleri aydin olsun insalh sag salim kucahimiza alalim minnaklarimizi kirgincicekler kirgincicekler canim 4 gundur minnagimi bende hissetmiyorum. Stresli bir 10 gun gecirdim artik ona bagliyorum birde daha cok kucukler deyip avutuyorum kendimi rabbime emanetler insalh hersey yolundadir buarada cinsiyet ogrenemeyen bende varim insalh haftaya kontrolum var ogrenebilirim ikili test sonuclarimi da heniz alamadim

Birde ineternetde okumustum anne karnindaki bebek aksam 21:00,ile 01:00 arasi hareket etmeye megillilermis bu sebepten o sattlerde dinlenir pozizyonda uzanip tatli birseyler yersek bebegin herekt etme olasiligini artdirirmisiz aksam denicem bakalim.

Kizlar günaydın size bir sey sorucam... Herkes sabah bulantilarindn sikayetci benimse öğlen gibi başlıyor aksama sogru geçiyor bende mi anornallik var bi de bugün hicbir bulanti mide yanmasi hicbisey yok sizin de böyle hic bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu??
Benim de bir ara 2 gun boyunca hic bulantim olmadi sonra geri geldi arada olabiliyormus demek ki boyle seyler. Benim de gunun her saatinde olabiliyor bulantim genellikle sabah ama

Kizlar heryerim siwilce ilk hamilelik belirtimde siwilceydi zaten oncesinde bitane bile yoktu suan sirtim gogsum komple dolu kasinti yapiyor benim gibi olan warmi acaba anarmalmi bu durum anlamadim siwilce icin ilacta wermezler ki

aynen canım dr bıze pehrız dedı cınsel ya bu dr neden bana acık olmuyor sızede dedımı dr düşük tehlıkemmı var haberım yok guya prof delircem ılıskı yok dedı progestron verdı yarın gtcem bekelım ne dıyo folık asıtte vermedı kalp atısını duymadan bence gebelık var demeıyorlar testte vermedı ben resmen kaygılardayım evde durumlar zaten malum ıc bı sıkayetım yok fakat rusal olarak cöktüm
İlk üç ay cinsel ilişkiyi yasaklıyorlar canım genelde oğlum da bi sıkıntım yoktu dr yasaklamıştı mesela bunda bişey demedi daha ama biz yakınlaşmıyoruz yine de

Back