• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar bir bende yok bulantı kusma sadece 2 3 gündür yatacağım zaman bir bulanma oluyor oda herşey boğazımda sanıyorum okadar başka birşey yok

Kızlar dudağımın üst kısmında yanma kızarma ve kaşıntı var birazda kabardı, sanırım uçuk çıkıcak. daha önce hiç olmadı acaba bebeğe zararı olur mu yarın kontrolüm var ama çok canım sıkıldı, bu aralar bunalımdayım sanırım stresten çıktı :(

Kızlar dudağımın üst kısmında yanma kızarma ve kaşıntı var birazda kabardı, sanırım uçuk çıkıcak. daha önce hiç olmadı acaba bebeğe zararı olur mu yarın kontrolüm var ama çok canım sıkıldı, bu aralar bunalımdayım sanırım stresten çıktı :KK43:
Uçuk çıkmasi hamilelik belirtisidir.canim.daha once hic uçuk çıkarmayanlar hamilelikte çıkarıyor ve bayanlar hamile olduklarinı bununla öğreniyor.hic kafana takma.tuhaf bi belirri ama yine de güzel.

Kızlar dudağımın üst kısmında yanma kızarma ve kaşıntı var birazda kabardı, sanırım uçuk çıkıcak. daha önce hiç olmadı acaba bebeğe zararı olur mu yarın kontrolüm var ama çok canım sıkıldı, bu aralar bunalımdayım sanırım stresten çıktı :KK43:
bende cok streslıyım içim daralıyor esımle tartısıp duruyorum ben abartıyorum bıraz ama oda anlayıssız

Saol canim.ins Rabbim bize çok saģliklı hayirlı evlatlar verecek.
Cnm cok uzgunum Rabbim tez zamanda tekrr saglikli br sekilde nasip eder insallah dr uc ay korun dediyse korun cnm vucudunda snde dinlen biraz. Bnmkide zor br durum heran hersy olablr. Hamilelk ciddn zormus bn hep hamilesn tmm die bakardm meger neler ckilioms Rabbim hepmize tez vakitte nasip etsin insallah ❤️❤️❤️

Cnm cok uzgunum Rabbim tez zamanda tekrr saglikli br sekilde nasip eder insallah dr uc ay korun dediyse korun cnm vucudunda snde dinlen biraz. Bnmkide zor br durum heran hersy olablr. Hamilelk ciddn zormus bn hep hamilesn tmm die bakardm meger neler ckilioms Rabbim hepmize tez vakitte nasip etsin insallah ❤️❤️❤️
İns canim Rabbimden ümit kesilmez.Alanda o veren de o.Allah imanimizdan etmesin.sevdiklerimize bisey olmasin.hamilelik zor ćok zor.herseye dikkat ediyorsun ama yine olaylar senin iradene bağlı gelismiyor.Rabbim derse o oluyor.korunma isine gelince piskolojik olarak diyosa doktor ben iyiyim.yeniden hamile kalmak benim icin de iyi olur.ama beden icin dediyse o ayrı
Fakat 1 adet gecince hamile kalanlar oluyormus.onlara doktorları kanaman bitince tekrar deneyebilirain demis.

Ben alıntı yapmayı sevmiyorum al geri dön
Muallimi ahir Allah sana tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Sana şunu diyim herşeyin zamanı var
Senin bebeğinin başka bir zamanı varmış doğmak için .
Hiç isyan etme Allah kimseyi evladıyla sınaması.ama sen daha küçükken olağan dönemde kaybettin.unutma
İnsanlar evlatlarını kaybediyor büyüklenme
Allah korusun bu daha acı doğunca

İns canim Rabbimden ümit kesilmez.Alanda o veren de o.Allah imanimizdan etmesin.sevdiklerimize bisey olmasin.hamilelik zor ćok zor.herseye dikkat ediyorsun ama yine olaylar senin iradene bağlı gelismiyor.Rabbim derse o oluyor.korunma isine gelince piskolojik olarak diyosa doktor ben iyiyim.yeniden hamile kalmak benim icin de iyi olur.ama beden icin dediyse o ayrı
Fakat 1 adet gecince hamile kalanlar oluyormus.onlara doktorları kanaman bitince tekrar deneyebilirain demis.
Evet cnm bnm kuzenm biray sonra hamile kaldi Allahtan unit kesilmez Rabbimin her yaptiginda bir hayir vardir belkide dogdugunda skbti olackti veya dogumda beterin beteri vr insallah hersy ck dha gzl olur Allahin izniyle Allahim tez zamanda nasip etsin insallah herkese

Back