- 31 Ekim 2017
- 199
- 292
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.861
Cumaya 5+6 olcak
Bakalım benimde tam olarak son günümle uyumlumu geç döllenmede olabilir acaba erkenmi gitsem ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumaya 5+6 olcak
Amin cümlemize canim.Evet cnm bnm kuzenm biray sonra hamile kaldi Allahtan unit kesilmez Rabbimin her yaptiginda bir hayir vardir belkide dogdugunda skbti olackti veya dogumda beterin beteri vr insallah hersy ck dha gzl olur Allahin izniyle Allahim tez zamanda nasip etsin insallah herkese
Rabbim tekrar saglıklı hamilelik nasip etsin inş 2 adet döneminden sonra korunma bence çünkü dr bana öyle demişti öyle de yaptım. Kürtajdan sonra olan kanamalarını adet gibi düşün. Bu kanamalardan sonra 2 regl daha gecir sonra Allahın izniyle başla bence canımSaol canim.ins Rabbim bize çok saģliklı hayirlı evlatlar verecek.
Hadiya bole surekli bi tukuruk halii dimii cnmCanim bende de var bende sabah artik kustum mide bulantisi beni maf etti
Kizlar kan tahlilimde üre düşük çıktı benim..hamilelerde normalmis.sizin kaç çıktı acaba söyler misiniz lütfen?
Sakın bu süreçte ağır kaldırma, kendini yorma.. Bende erken gitmek istemiyordum ama ilkinde kanama alanı olduğu için, korktum gittim doktora.. Cidden bu sefer de kanama alanı görüldü.. İyi ki gitmişim dedim.. Bu da ağır kaldırmaktan oluyormuş.. Geç gideceksen, kendine dikkat et lütfen..
Selam kızlar nasılsınız dün doktor kontrolüm vardı herşey iyi gidiyo çok şükür. Dün tahlil yaptırdı doktorumuz sonuçlardan 1 tanesi hariç diğerleri iyi ddedi.Kötü olan ise ALT normalde 0-45 arası olması gerekirken benim 58 çıkmış dahiliye doktoruna görünmem gerektiğini söyledi. Sizce bunun anlamı ne bilen anlayan var mı??? yardımcı olursanız sevinirim
Rahatladim cnm saol ya.
Normal canım gebelikte..benim de öyle
Rabbim herseyin en hayırlisıni bilir.ins bi dahakine daha sorunsuz daha saglıklı brbekler verir bana da isteyenlere de.Allah razi olsun canim.hepiniz çok güzel mirel veriyorsunuz.Rabbim bebeklerinizi size bağıslasinBende senden bir haber bekliyordum canım, çok geçmiş olsun.. Demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş, nasip değilmiş.. Rabbim inşallah güzel bir zamanda nasip eder, tekrar.. Doktorunu dinle bence, bana da doktorum iki adet dönemi bekleyip, kalabilirsin demişti.. Sağlık Bakanlığı için bu süre 6ay.. Vücudunun sağlıklı bir gebelik için toparlanması lazım, tekrar başka sıkıntılar yaşamamak için.. Dediğinde haklısın kürtajdan sonra, bir ayda hamile kalanlar var.. Annem de beni arayıp, aman ha kürtajdan sonra çok kolay hamile kalınır, vücudun toparlansın demişti.. 2-3ay daha geç ama sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.. Tekrar çok geçmiş olsun canım, unutma senin sağlığın daha önemli..
Merhaba, hayırlı olsun.. Bende bursadayım.. Satımız da aynı ama benimki geriden geliyor.. Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben jimere gidiyorum ama doktor arıyorum..
Kizlar kan tahlilimde üre düşük çıktı benim..hamilelerde normalmis.sizin kaç çıktı acaba söyler misiniz lütfen?
İlk başlarda bende de olmuştu zamanla geçiyor ama yine de arada olabiliyormuşKızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu bir düşügum var bana dua edin bu bebeğimi kucağıma almak nasip olsun ins hepimizin hamileliği güzel geçer. ..birde benim bazen karın ağrım oluyor belim ve bacaklarım ağrıyor sizdede oluyomu
Inş sağlıkla kucağına alırsın canim hepimiz tek bunu istiyoruzKızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu bir düşügum var bana dua edin bu bebeğimi kucağıma almak nasip olsun ins hepimizin hamileliği güzel geçer. ..birde benim bazen karın ağrım oluyor belim ve bacaklarım ağrıyor sizdede oluyomu
.Benim 15 çıkmış. Alt sınır 13 müş. çokta yüksek değil yani benimki de. Sizin kaç çıktı?
geçmiyor arkadaşım geçmiyoor ...Kizlar mide bulantısını nasil gecirebiliriz
Aynı ben.. Benimde sat 6Eylül.. 30. Gün ve 35.gün testler negatif çıktı.. 35. Günde yaptığım test 6gün önceden bilen dijital testti güya.. Bende ona güvenerek, detaylı temizlik yaptım, halılarımı serdim.. Artık 41. Gün doktora gittim, muayenede kese filan gözükmedi.. Adet söktürücü yazıldı.. Tedbir olsun diye kan verdim ve pozitif çıktı.. 45. Gün anca kese görüldü.. Kesenin etrafında kanama alanı vardı.. Hiç dışa kanama olmadı bende, çok şükür.. Ama doktor olursa, panikleme düşüktür dedi.. Sanki düşük, panik yapılacak bir durum değil.. Yani, sen dikkat et kendine arkadaşım, ağır kaldırma, yukarıya doğru uzanma, ayaklarını kaldır yat imkanın varsa..Ya haberim yoktu günüm geçince şüphelendim eczaneden 3kere test aldım negatif cıktı yinede içim rahat etsün dedim varmı yokmu diye ama o hafta cok agır kaldırdım evi komple cektim temizleidm sadece baş dönmesi vardı hastaneye gittim kanda çıktı gebelik polikliniğine gelin dediler allahtan kanama olmadı
Aminnnn canım.. Rabbim verecektir en güzellerini, moral önemli bir faktör unutma.. İnşallah, yine buradan güzel haberlerini alırız.. Önce kendine iyi bak..Rabbim herseyin en hayırlisıni bilir.ins bi dahakine daha sorunsuz daha saglıklı brbekler verir bana da isteyenlere de.Allah razi olsun canim.hepiniz çok güzel mirel veriyorsunuz.Rabbim bebeklerinizi size bağıslasin