• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
usg sonuçları yanıltıcı canım sen satına göre hareket et, oğlumda doğumum sata göre 14 ekimken ultrasona göre kasımın ortaları gözüküyordu çocuğum hep geri çıkıyordu ama sonuç olarak oğlum 9ekimde doğdu ve ultrasonda çıkan ölçümlerinin tam tersiydi asla ve asla ultrasona bel bağlamayın

kendisinin facebookta sayfası var oğluma hamileyken sürekli takip ediyordum ve onlar sayesinde doğum korkumu yenmiştim
Aynen öyle doğum a aşık ediyo resmen hatta benim ilk gebeliğimde kızım testi ama yinede normal doğum istedim sancılar la birlikte dönebileceği ihtimali vardı çünkü hakatende öyle oldu kızım normal doğumlu doğdu çok şükür

Selam kızlar nasılsınız dün doktor kontrolüm vardı herşey iyi gidiyo çok şükür. Dün tahlil yaptırdı doktorumuz sonuçlardan 1 tanesi hariç diğerleri iyi ddedi.Kötü olan ise ALT normalde 0-45 arası olması gerekirken benim 58 çıkmış :eek::eek: dahiliye doktoruna görünmem gerektiğini söyledi. Sizce bunun anlamı ne bilen anlayan var mı??? yardımcı olursanız sevinirim

Inşallah sende görürsün bi an önce:) kan sulandirici hapim vardı onu bıraktım kanamam durdu suan kahverengi lekelenmem oluyo ara ara oda biriken pis kanmis.simdi de hapı bıraktım diye içim rahat etmiyor ama kanama durduğuna göre haptan mi acaba diye düşündüm
Canım ben de de kanama olunca doktorum kesinlikle kan dolandırıcı kullanma dedi

Rica ederim hamileyken arada 5 yada altı ay gibi bir süre kalıp işten çıkan insana yazık değil mi.isten çıktı yada çıkarıldı diye hak etmiyormu
Tabiki faydalanmamız lazim
Ben kendime şuan gönlüm ne çekse yerim diye diye sulu makarna pişirdim üstüne bol yoğurt döküp yedim
Karnım doydu çok şükür
Yemekte yiyememk çok kötü
Canım hiçbirşey istemiyor
Ekmek ağzıma sürüyorum o kadar huylaniyorum
Ve pirasadan nefretten ettim
Sabahları kahvaltıya bazlama pişirip yiyorum ekmek ağzıma siremiyom kokusu Allah günah yazmasın beni benden aliyor

Beni listeden silebilirsiniz.bugün kürtaj oldum.8+6 da hala sesi yoktu.bebeek de küçülmüstü.kese de iyice bozulmustu.etrafinda kanama vardı kesenin.

kızlar özelde muayene oldum . kan testini devlette yaptıracam. bu hafta işten izin alamıyorum haftaya yaptırsam geç kalmam demi

Ben artık esime söz verdim internete pek bakmayacağım.herseyi kurcalamak tam okumaktan yok kese yok boyu artık yılgınlık geldi su an bile kusacgim zaten :kusmuk:
Kızlar ben biliyorsun işten ayrıldım evdeyim psikolojim hiç iyi değil.
Bulantıları başladı herşeyden huylaniyorum
Herşey kokuyor.istahim sıfır ara ara kuauyirm.yemek yapmak işkence çocuğum var ona bakmam lazim.yemek yapmam lazım ama canım hiccccccc bişey yemek istemiyor hiçbirşey canım istemiyor hayat çok zor su an evde sıkılıyorum.
Daha düne kadar evde olmak isterken şimdi boyle sikilacagini hiç düşünmedim.
İşten sıkılmasın aslında ama işyerinde mobbing vardı resmen patron bayandı beni Yıldırım'ı atı.bende zaten ayrılmak istiyorum.ama böyle evde binalarına o kadını çekmek daha kolay geldi
Elindekini kaybedince anlıyor insan
Alışamadım velhasıl kızımı öğlen okula bırakıyorum sonra eve geliyorum herşey kokuyor zaten yemek yapmayı seven ben mutfağa girmek bile istemiyorum
Düşünunce bile yemek kusmak geliyor:kusmuk:
evde aksmalar kadar ne yapacağımı bilmiyorum uykularim kactti depresyona girdim ne yapacağımı şaşırdım
Evde iğne bile kaldırmıyor sıkılıyorum
Yatiryorm uyumak istemiyorum çünkü gece uyuyamıyorum dön dön sabah olmuyor boşa yaşıyor gibiyim hayat manasız geliyor.
Kızlar ben çok kötüyüm bana ne oldu bilmiyorm:KK43::cry:
Canim benimde psikolojim hic iyi değil bu aralar hormonlardandir gececek insAllah sabır. Allah hepimize güç kuvvet sağlık versin sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Selam kızlar nasılsınız dün doktor kontrolüm vardı herşey iyi gidiyo çok şükür. Dün tahlil yaptırdı doktorumuz sonuçlardan 1 tanesi hariç diğerleri iyi ddedi.Kötü olan ise ALT normalde 0-45 arası olması gerekirken benim 58 çıkmış :eek::eek: dahiliye doktoruna görünmem gerektiğini söyledi. Sizce bunun anlamı ne bilen anlayan var mı??? yardımcı olursanız sevinirim

Karaciğer ile ilgili bir değer diye biliyorum, çok yüksek değil aslında ama görünün Dr.a ne olur ne olmaz..

Rica ederim hamileyken arada 5 yada altı ay gibi bir süre kalıp işten çıkan insana yazık değil mi.isten çıktı yada çıkarıldı diye hak etmiyormu
Tabiki faydalanmamız lazim
Ben kendime şuan gönlüm ne çekse yerim diye diye sulu makarna pişirdim üstüne bol yoğurt döküp yedim
Karnım doydu çok şükür
Yemekte yiyememk çok kötü
Canım hiçbirşey istemiyor
Ekmek ağzıma sürüyorum o kadar huylaniyorum
Ve pirasadan nefretten ettim
Sabahları kahvaltıya bazlama pişirip yiyorum ekmek ağzıma siremiyom kokusu Allah günah yazmasın beni benden aliyor
haklısın tabiki herkes emeğinin karşılığını hakkı ile alsın
ayy benimde ara ara migde bulantılarım var ama daha tiksindiğim felan yok
her sabah yumurtamı yiyip kahvaltımı yapıyorum öglen akşam sebzemi etimi meyvamı yiyorum kilo almaktan korkuyorum bende

Kizlar ultrasonda 5+5 gozuktum alttan bakti yolk kesesi vr dedi bebek yokmus gozukmemesi normalmi yoksa en azndan bebek gozukmesi gerekirmiydi ?

Karaciğer ile ilgili bir değer diye biliyorum, çok yüksek değil aslında ama görünün Dr.a ne olur ne olmaz..

haklısın tabiki herkes emeğinin karşılığını hakkı ile alsın
ayy benimde ara ara migde bulantılarım var ama daha tiksindiğim felan yok
her sabah yumurtamı yiyip kahvaltımı yapıyorum öglen akşam sebzemi etimi meyvamı yiyorum kilo almaktan korkuyorum bende
Bende öyleyim aynı birden başladı aniden tüm dünyam karardı
En son istahim varken bulantıları yokken bol tereyağlı mantı yapıp yedim düşün şimdi yazarken bile tiksiniyorum:kusmuk:

Bende öyleyim aynı birden başladı aniden tüm dünyam karardı
En son istahim varken bulantıları yokken bol tereyağlı mantı yapıp yedim düşün şimdi yazarken bile tiksiniyorum:kusmuk:
hayırlısı olsun şu 3.ayı atlattıktan sonra geçer inşallahh

bende çok çay içerdim şimdi günde 3 bardak anca içiyorum tabi bu benim işime gelmedi değil kansızlık yapıyor malum

Back