Ben artık esime söz verdim internete pek bakmayacağım.herseyi kurcalamak tam okumaktan yok kese yok boyu artık yılgınlık geldi su an bile kusacgim zaten
![Kusmuk :kusmuk: :kusmuk:](/images/smiley/kusmuk.gif)
Kızlar ben biliyorsun işten ayrıldım evdeyim psikolojim hiç iyi değil.
Bulantıları başladı herşeyden huylaniyorum
Herşey kokuyor.istahim sıfır ara ara kuauyirm.yemek yapmak işkence çocuğum var ona bakmam lazim.yemek yapmam lazım ama canım hiccccccc bişey yemek istemiyor hiçbirşey canım istemiyor hayat çok zor su an evde sıkılıyorum.
Daha düne kadar evde olmak isterken şimdi boyle sikilacagini hiç düşünmedim.
İşten sıkılmasın aslında ama işyerinde mobbing vardı resmen patron bayandı beni Yıldırım'ı atı.bende zaten ayrılmak istiyorum.ama böyle evde binalarına o kadını çekmek daha kolay geldi
Elindekini kaybedince anlıyor insan
Alışamadım velhasıl kızımı öğlen okula bırakıyorum sonra eve geliyorum herşey kokuyor zaten yemek yapmayı seven ben mutfağa girmek bile istemiyorum
Düşünunce bile yemek kusmak geliyor
![Kusmuk :kusmuk: :kusmuk:](/images/smiley/kusmuk.gif)
evde aksmalar kadar ne yapacağımı bilmiyorum uykularim kactti depresyona girdim ne yapacağımı şaşırdım
Evde iğne bile kaldırmıyor sıkılıyorum
Yatiryorm uyumak istemiyorum çünkü gece uyuyamıyorum dön dön sabah olmuyor boşa yaşıyor gibiyim hayat manasız geliyor.
Kızlar ben çok kötüyüm bana ne oldu bilmiyorm
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)