• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim benimde psikolojim hic iyi değil bu aralar hormonlardandir gececek insAllah sabır. Allah hepimize güç kuvvet sağlık versin sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
İnsalhh hayattan soğudum resmen
Okula kızımı bırakıp zorla eve kendimi atıyorum
Dünyaya karamsar bakıyorum dünya yıkıldı altında kaldım gibi
Umutsuzluk halsizim
İştahsızlık hayattan keyif almıyorum
Yemek yemek istemiyor
Hatta hayatın manası yok gibi

Beni listeden silebilirsiniz.bugün kürtaj oldum.8+6 da hala sesi yoktu.bebeek de küçülmüstü.kese de iyice bozulmustu.etrafinda kanama vardı kesenin.
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşursun benimde sürekli kanamalarim var yarın kontrolde ne yasiyacagimm bilmiyorum kürtajdan çok korkuyorum uyuyltup mu yapiyorlar

Beni listeden silebilirsiniz.bugün kürtaj oldum.8+6 da hala sesi yoktu.bebeek de küçülmüstü.kese de iyice bozulmustu.etrafinda kanama vardı kesenin.
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonrasında sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıkla evladına kavuşursun

canım çok geçmiş olsun Rabbim büyük sabır versin tez zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın durmadan RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN oku inşallah faydasını görürsün

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşursun benimde sürekli kanamalarim var yarın kontrolde ne yasiyacagimm bilmiyorum kürtajdan çok korkuyorum uyuyltup mu yapiyorlar
Saol canim Allah razi olsun.ins en kisa zamandan yeniden sağlıklı bebekleeim olur.bu arada kürtajdan korkulacak bisey yokmus.uyuruyorlar.uyandığımda bi agrı sizi hissetimyorsun.1 saat dinleme odasinsa serum verilerek dinleniyorsun.sinra kalkip eve gidebilirsin.2 saat bisey yiyip icmek yasak.ama ins s3n böyle bisey yasamazsin.Rabbim sana bağıslasin.

Saol canim Allah razi olsun.ins en kisa zamandan yeniden sağlıklı bebekleeim olur.bu arada kürtajdan korkulacak bisey yokmus.uyuruyorlar.uyandığımda bi agrı sizi hissetimyorsun.1 saat dinleme odasinsa serum verilerek dinleniyorsun.sinra kalkip eve gidebilirsin.2 saat bisey yiyip icmek yasak.ama ins s3n böyle bisey yasamazsin.Rabbim sana bağıslasin.
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda Rabbim sağlıkla kucağına bebişler verir ,sabırlar diliyorum.

Neden umutsuzca konuşuyorsunuz ki varmıydı bir riskiniz ya da kanama vs.?
Bi drye gttm kesebyeternce buyumedi dedi bna yuzde br sans verdi o cnmi ck sikti. Kanamam hic olmadi ck skur. Baska drye gttm suan bole br durum yk br hfta geriden gelior ama normal haftaya gel yine busekldeyse ozmn sknti vr diyeblriz dedi. Yani bnm icin tek sknti kese ck yavas buyuyor

İnsalhh hayattan soğudum resmen
Okula kızımı bırakıp zorla eve kendimi atıyorum
Dünyaya karamsar bakıyorum dünya yıkıldı altında kaldım gibi
Umutsuzluk halsizim
İştahsızlık hayattan keyif almıyorum
Yemek yemek istemiyor
Hatta hayatın manası yok gibi
İnsAllah geçecek canim psikolojimiz bir an önce duzelir.

Back