• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar, çalışan arkadaşlar patrona söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben söylemedim henüz hiç de söyleyesim yok :olamaz: bizim iş yeri küçük daha da küçüldü patrondan sonra bi ben varım bir de uzun zamandır birlikte çalışıyoruz adamın düzeni alt üst olacak korkudan bişey diyemiyorum
bende söylemiyorum bu ay sonu anca söylerim sanırsam

ben işten çıkartılırım muhtemelen yerimde birinin olması şart

en azından doğuma kadar tutsalar iş görmezlik ödeneğinden faydalanabilsem

bende söylemiyorum bu ay sonu anca söylerim sanırsam

ben işten çıkartılırım muhtemelen yerimde birinin olması şart

en azından doğuma kadar tutsalar iş görmezlik ödeneğinden faydalanabilsem
çıkaramazlar canım cezası var ben öğrendiğim gün söyledim :KK70:

Günaydınlar,

Ben geçen hafta söyledim, çünkü işyerinde benden başka hamileler de var hepsi söylemişler. Benim saklamam olmaz dı. Bence sizde söyleyin ki adam da ona göre önlemini alsın. Tam da yaza denk geliyor doğumlarımız izine çıkıcak olanları felan etkileyecek bizim iş yerin de. Ondan dolayı erkenden söyledim önlemlerini alsınlar.
ben soylemedım bırtane kız arkadasım bılıyor dedım ne olur ne olmaz 6 yıldır aynı yerdeyım fakat oldukı adam cık dedı uzuntu etkılerdı benı oldukı dusuk yaptım allah bılır dedım bıraz gecsın zaten bırını bulur yetıstırız dıye dusunuyorum hem kızlar maddıyatta bırıkım gerek bıraz cocuk ısı madıyat dr hastane dogum benım sorunum olmazsa 7 ay calısırım ofıs zaten masa bası bakalım kısmet

ben soylemedım bırtane kız arkadasım bılıyor dedım ne olur ne olmaz 6 yıldır aynı yerdeyım fakat oldukı adam cık dedı uzuntu etkılerdı benı oldukı dusuk yaptım allah bılır dedım bıraz gecsın zaten bırını bulur yetıstırız dıye dusunuyorum hem kızlar maddıyatta bırıkım gerek bıraz cocuk ısı madıyat dr hastane dogum benım sorunum olmazsa 7 ay calısırım ofıs zaten masa bası bakalım kısmet
çık diyemeze derse şikayet edersin tazminatın iki katını alırsın yemez oda çıkarmaya

Günaydın kızlar, çalışan arkadaşlar patrona söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben söylemedim henüz hiç de söyleyesim yok :olamaz: bizim iş yeri küçük daha da küçüldü patrondan sonra bi ben varım bir de uzun zamandır birlikte çalışıyoruz adamın düzeni alt üst olacak korkudan bişey diyemiyorum
aynen benımde adam sok olcak bıraz gecsın dıycem ne olur bılmemde artık suan erken dıye düşündüm

çıkaramazlar canım cezası var ben öğrendiğim gün söyledim :KK70:
inşallah öyle olur ama onunda bir ton prosedürü var sanırım mahkeme ile uğraşacaksın

gerçi bebeğime bakacak kimse yok çalışırsam bakıcı olacak çalışmazsam kendim bakacağım

en azından haklarımı alıp doğum sonrası çıkarmalarını isterim

Ben de edirneliyimm. İstanbul da oturuyorum ama yakın olduğu için ve ailem orda olduğu için sık sık giderim. Güzeldir memleketm. Aşerdiğin bir şeyi tahmin ediyorum ama burda söylemek istemiyorum arkadaslarında canı çeker :-)
Hahaha valla genel olarak aseriyorum ama onu baska aseriyorum:KK48::KK48: bende istanbuldayım ara sıra gidiyoruz bizde cok guzel bi şehir ya git gide buyuyo

inşallah öyle olur ama onunda bir ton prosedürü var sanırım mahkeme ile uğraşacaksın

gerçi bebeğime bakacak kimse yok çalışırsam bakıcı olacak çalışmazsam kendim bakacağım

aynı durum işyerinde bir arkadaşımın başına geldi canım markette çalışıyor eşi hamile devamlı ayakta öğrendiler kıza çık gibi laflar ettiler kızda gitti sordu neler yapabilirim diye 2-3 bin liralık tazminata 15 bin lira dediler adam da bir anda iyi oldu :) düşün sadece işyerinin kurallarına uy hani tutanak tutmasınlar olmayan tutanaklar olur ya

aynı durum işyerinde bir arkadaşımın başına geldi canım markette çalışıyor eşi hamile devamlı ayakta öğrendiler kıza çık gibi laflar ettiler kızda gitti sordu neler yapabilirim diye 2-3 bin liralık tazminata 15 bin lira dediler adam da bir anda iyi oldu :) düşün sadece işyerinin kurallarına uy hani tutanak tutmasınlar olmayan tutanaklar olur ya
çok şükür iş yerimiz az çok kurumsal bi firma hatta şuan kayyumla yönetiliyor

onlar varken haksızlığa ugrayacağımı düşünmüyorum

hakkımızda hayırlı olan neyse onu yaşayalım bende 6 yıldır bu firmadayım

Günaydın canım;
bende geçen hafta söyledim şuan için bir sıkıntımız yok ama ileri de durmadan kontrollerinde nasıl tepki verir bilemeyeceğim. ben de şirkette tek muhasebeciyim epey sarsar diye düşünüyorum

Ben öğrendiğim zaman söyledim
Diğer hafta beni işten çıkardılar
Gebe çalışan kadın işten çıkarılmaz kanunda haklar var fakat
Mahkeme prosedür çok gene uğraşıc aksın gebe halimle ben çocuğuma zor bakiyorm birde onları uğraşacağım
Kendime bile bakamiyoru su an bulantidan
Asla ugrasamdim mahkemeye falan yoksa onlarda söyledim çok hakkım var her yolu denerim dedim.
Fakat basımı kaldırmaya su an halim yok
Tamam dedim anlaştık önüme şunu sundular
İki maaş verecekler isede gitmiyorum
Çalışmadan Aralık masası Alicam
Aralığın 5 de kıdem ve ihbar tazminatı
Alicagm
Sonrada işsizlik maaşı alacagm
Doğum ödeneği de alamazsam diye üzülüyordum az kaldı surda diye
Onuda öğrendim ssk uzmanından
Doğum ödeneği nede başvuracağım onuda alabileceğim insallh.sizde alabilirsiniz bunu unutmayın hak ettiniz su an işten ciksanizda
Ama çok sıkıldım evde neden çünkü kendimi iyi hissetmiyorum bulantidan
Sürekli içim donuyor
Ne yemek yiyorum ne istahim var
Bu yüzden depresyona girdim
Halbuki işten doğum izninden sonra ayrılacaktır bebeğime bakacaksın ama
İnanılmaz mutsuzum bunalimdayim:KK42:

canım sen progestanını al .... çok dolanma ..uzanma ...

böyle yat uzat ayaklarını ..kitap oku ..dizi izle:))

bende de olmuştu .... kalkmadım valla yerimden ..kısa sürede geçti

Öyle yapıyorum. Evde is yapıyordum çok oturdum sanırım onunla mı alakalı anlamadım ki :( yattım mugecigimi izliyorum :21:

Bugün de öğleden sonra kendi doktoruma gideceğim bakalım...

Bu arada birkaç gündür bende de leke oldu kan değerini olcturduk artış devam ediyor banada doktor yerleşme kanaması dedi çok korktum ama

Merhaba canımm memnun oldum. Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah. :)

Bakalım ara da kanamam lekelenmem oluyor sende yat dinlen . Bizde kalp atışlarına baktık. Sorun yok dedi çok şükür.

Ne yapacağımı şaşırdım
Yani ne den mutsuzum neden böyleyim bilmiyorm
Ağzım in tadı yok belki ondan hiçbirşeyi tat almıyorum bulantıları var dışarı çıkamıyorum
Arabaya binemiyom evden baka biryre cikamiyorm

Ultrasona gore canim doktorum gec dollenme olmus normalde dokuz olmasi gerekiyodu ama hicbi sikinti yok gayet saglikli gebelik yasysnz ayni sekilde devam dedi tahlil yapma geregi bile duymadi
Canim sen kalp atislarini dinlemeye kaçinci haftada gittin.kac hafta kac gün yani.bide usgye göre kacyı sata gore kaçtı.

Ne yapacağımı şaşırdım
Yani ne den mutsuzum neden böyleyim bilmiyorm
Ağzım in tadı yok belki ondan hiçbirşeyi tat almıyorum bulantıları var dışarı çıkamıyorum
Arabaya binemiyom evden baka biryre cikamiyorm

Siz kaç haftalıktınız? Kendinizi biraz zorlayıp bir avm ya da market felan gezseniz iyi gelir belki. Bir makyaj yapar çıkarsınız. İnsanın kendine güveni artıyor. Bu şekilde evde kendinizi dinleyerek bunalıma giriyorsunuz. Bebeğinize de zarar yani.

Back