- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.761
ilk önce canım bebeğini sağlığını düşünBen öğrendiğim zaman söyledim
Diğer hafta beni işten çıkardılar
Gebe çalışan kadın işten çıkarılmaz kanunda haklar var fakat
Mahkeme prosedür çok gene uğraşıc aksın gebe halimle ben çocuğuma zor bakiyorm birde onları uğraşacağım
Kendime bile bakamiyoru su an bulantidan
Asla ugrasamdim mahkemeye falan yoksa onlarda söyledim çok hakkım var her yolu denerim dedim.
Fakat basımı kaldırmaya su an halim yok
Tamam dedim anlaştık önüme şunu sundular
İki maaş verecekler isede gitmiyorum
Çalışmadan Aralık masası Alicam
Aralığın 5 de kıdem ve ihbar tazminatı
Alicagm
Sonrada işsizlik maaşı alacagm
Doğum ödeneği de alamazsam diye üzülüyordum az kaldı surda diye
Onuda öğrendim ssk uzmanından
Doğum ödeneği nede başvuracağım onuda alabileceğim insallh.sizde alabilirsiniz bunu unutmayın hak ettiniz su an işten ciksanizda
Ama çok sıkıldım evde neden çünkü kendimi iyi hissetmiyorum bulantidan
Sürekli içim donuyor
Ne yemek yiyorum ne istahim var
Bu yüzden depresyona girdim
Halbuki işten doğum izninden sonra ayrılacaktır bebeğime bakacaksın ama
İnanılmaz mutsuzum bunalimdayim
Ben öğrendiğim zaman söyledim
Diğer hafta beni işten çıkardılar
Gebe çalışan kadın işten çıkarılmaz kanunda haklar var fakat
Mahkeme prosedür çok gene uğraşıc aksın gebe halimle ben çocuğuma zor bakiyorm birde onları uğraşacağım
Kendime bile bakamiyoru su an bulantidan
Asla ugrasamdim mahkemeye falan yoksa onlarda söyledim çok hakkım var her yolu denerim dedim.
Fakat basımı kaldırmaya su an halim yok
Tamam dedim anlaştık önüme şunu sundular
İki maaş verecekler isede gitmiyorum
Çalışmadan Aralık masası Alicam
Aralığın 5 de kıdem ve ihbar tazminatı
Alicagm
Sonrada işsizlik maaşı alacagm
Doğum ödeneği de alamazsam diye üzülüyordum az kaldı surda diye
Onuda öğrendim ssk uzmanından
Doğum ödeneği nede başvuracağım onuda alabileceğim insallh.sizde alabilirsiniz bunu unutmayın hak ettiniz su an işten ciksanizda
Ama çok sıkıldım evde neden çünkü kendimi iyi hissetmiyorum bulantidan
Sürekli içim donuyor
Ne yemek yiyorum ne istahim var
Bu yüzden depresyona girdim
Halbuki işten doğum izninden sonra ayrılacaktır bebeğime bakacaksın ama
İnanılmaz mutsuzum bunalimdayim
bugün 6 hafta oldu dün karından keseyi kalp atışlarını gördük. henüz duymadık ne zaman duyulur
Imsallah cnm Siz naptiniz kese kalp atsisi falan duyuldu muHadi inşallah duyarsın bu sefer bence
Duyduk canim cok sukur.. hep atsın insallah hepsinin minnoş kalbiImsallah cnm Siz naptiniz kese kalp atsisi falan duyuldu mu
Aminn cnmm Cok sevindm darsii başimizaa:)Duyduk canim cok sukur.. hep atsın insallah hepsinin minnoş kalbi
@Ausencia arkadaşımıza tablodaki bilgileri gönder ismini etiketleyerek. Tablo işi güncelleme vs. Ausencia yapıyorkızlar ben de listeye eklenmek istiyorum ne yapmam lazım ?
Bilmiyorum sizde nasil psikoloji benin berbat 5 haftalık gebeyim 3 çocuğum olacak ıns kafam karışık hormonlar havada gülmeyin ama agrasif oldum eşim beni aldatırlar ve bunu gibi birsürü şey hiç yoktu böyle oldum adamda şaşkın hep bi kızgın tıp oldum sigarayı bıraktım gebelik bi yandan endişeler bi yandan kimse beni anlamıyor eşimde bazen üstüne çok gidiyorum uzylutorymda ama elimde değilHadi inşallah duyarsın bu sefer bence
Inşallah canım sağ sağlım alır herkes kucağına bebisleriniMerhaba hanimlar hamis anneler Kasim ayi herkese guzel mide bulantisiz kalp atışı duyumlu kese gorunumlu saglikli gecsin inşaallah
bende söylemiyorum bu ay sonu anca söylerim sanırsam
ben işten çıkartılırım muhtemelen yerimde birinin olması şart
en azından doğuma kadar tutsalar iş görmezlik ödeneğinden faydalanabilsem
Günaydınlar,
Ben geçen hafta söyledim, çünkü işyerinde benden başka hamileler de var hepsi söylemişler. Benim saklamam olmaz dı. Bence sizde söyleyin ki adam da ona göre önlemini alsın. Tam da yaza denk geliyor doğumlarımız izine çıkıcak olanları felan etkileyecek bizim iş yerin de. Ondan dolayı erkenden söyledim önlemlerini alsınlar.
( doğuma kadar tutarlar inş. bizde de mecbur birini alması gerekecek
inşallah geçer canım acil şifalarKızlar mide bulantim çok kötü bir saniye bile geçmiyor ilaclara ragmenkasık ağrılarım var rüyamda kanlar görüyorum bağırarak uyanıyorum. Bugün kontrolum var dua edin lutfen
verdiğin bilgi için teşekkürler canım peki bunu işe girerek değilde ssk ya giderek isteğe bağlı gibi prim yatırılarakda oluyormu kiÇalışan arkadaşlar çıkartılırsanz son bir yılda 90 günlük primi sağladığınız için raporu vermeden sigorta girişimiz olmalı rapora 10 gün kala bile ise girsem zaman oluyor giriş lazım.
Doğum izninden işten çıkışına verilse bile kanunen hak ediyorsnz
Aynen öyle tanıdık biri alacak ya giriş yapacak yada bunuda tam olarak emin değilim ama yüzde 80 diyeyim sana oluyor prim yatırılarakta oluyorverdiğin bilgi için teşekkürler canım peki bunu işe girerek değilde ssk ya giderek isteğe bağlı gibi prim yatırılarakda oluyormu ki
yani karnı burnunda 7 . ayda nereye işe girebilirizki yada bi tanışımız varsa oradan sigortalı gösterilmemiz lazım değil mi
Aynen öyle tanıdık biri alacak ya giriş yapacak yada bunuda tam olarak emin değilim ama yüzde 80 diyeyim sana oluyor prim yatırılarakta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?