• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben günde iki tane türk kahvesi içiyorum zararı varmidir işte çalışırken içiyorum

Valla günde 200 mg dan fazla kafein içmeyin diyorlar. Ben kafeini çay ile alıyorum çünkü çaysız yapamıyorum bundan dolayı kahve içmiyorum hiç. Sen de çay yerine kahve içebilirsin ama nescafe değil kesinlikle. türk kahvesi günde 1-2 tane içebilirsiniz diyorlar.

Ben günde iki tane türk kahvesi içiyorum zararı varmidir işte çalışırken içiyorum

Valla günde 200 mg dan fazla kafein içmeyin diyorlar. Ben kafeini çay ile alıyorum çünkü çaysız yapamıyorum bundan dolayı kahve içmiyorum hiç. Sen de çay yerine kahve içebilirsin ama nescafe değil kesinlikle. türk kahvesi günde 1-2 tane içebilirsiniz diyorlar.

Canim cok sewindim hayirli olsun bende bugun gittim yurt disindaym ya ben ebe goruyor ultrasyona bugun giremedim malesef kan testi aldilar bir suru idrar falan iki hafta icerisinde tekrar ultrasyon icin cagiracaklar her sefer ayri bi heyecan dogana kadar bitmeyecek galiba Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin kanaman nasil durmadimi ya
Inşallah sende görürsün bi an önce:) kan sulandirici hapim vardı onu bıraktım kanamam durdu suan kahverengi lekelenmem oluyo ara ara oda biriken pis kanmis.simdi de hapı bıraktım diye içim rahat etmiyor ama kanama durduğuna göre haptan mi acaba diye düşündüm

Günaydın kızlar, çalışan arkadaşlar patrona söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben söylemedim henüz hiç de söyleyesim yok :olamaz: bizim iş yeri küçük daha da küçüldü patrondan sonra bi ben varım bir de uzun zamandır birlikte çalışıyoruz adamın düzeni alt üst olacak korkudan bişey diyemiyorum

Canım sen edirnedenmissin sanirim yaa 4 yıl yasadim orda cook severim valla burnumda tutmuyo resmen edirne aseriyorum birde eskisehir:)) görünce yazasım geldi
Ben de edirneliyimm. İstanbul da oturuyorum ama yakın olduğu için ve ailem orda olduğu için sık sık giderim. Güzeldir memleketm. Aşerdiğin bir şeyi tahmin ediyorum ama burda söylemek istemiyorum arkadaslarında canı çeker :-)

Günaydın kızlar, çalışan arkadaşlar patrona söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben söylemedim henüz hiç de söyleyesim yok :olamaz: bizim iş yeri küçük daha da küçüldü patrondan sonra bi ben varım bir de uzun zamandır birlikte çalışıyoruz adamın düzeni alt üst olacak korkudan bişey diyemiyorum

Günaydınlar,

Ben geçen hafta söyledim, çünkü işyerinde benden başka hamileler de var hepsi söylemişler. Benim saklamam olmaz dı. Bence sizde söyleyin ki adam da ona göre önlemini alsın. Tam da yaza denk geliyor doğumlarımız izine çıkıcak olanları felan etkileyecek bizim iş yerin de. Ondan dolayı erkenden söyledim önlemlerini alsınlar.

ayneen cnm cay hiç içmem ama turk kahvesı sade ıcıyorum ıkı tane

Back