- 16 Aralık 2015
- 410
- 592
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.721
.
Ve aleykumselam canım.Allah tamamına erdirsin.Maşallah
günaydın canım Allah razı olsun inşallah hepimizkine maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.
Ve aleykumselam canım.Allah tamamına erdirsin.Maşallah
GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLEER MİDEM BULANMADAN SU İÇEBİLİYORUUUMMM Bİ GÜNDE DEĞİŞTİ RESMEN BÜNYEEM
kalp atısı duyuldu cok sukur bılmıyorum sıze nıye progestan verdıler benım rahımımde sekıl bzuklugu varmıs ondan dolayı verdılerBendede var canim bel agrisi progesteron kullanıyorum bende düşük demedi dr bende 5 haftalık oldum sizinkalp atışı duyuldu mu
bebek daha ıyı buyusun dedı dr bılmıyorumkıkalp atısı duyuldu cok sukur bılmıyorum sıze nıye progestan verdıler benım rahımımde sekıl bzuklugu varmıs ondan dolayı verdıler
Ben günde iki tane türk kahvesi içiyorum zararı varmidir işte çalışırken içiyorum
Ben günde iki tane türk kahvesi içiyorum zararı varmidir işte çalışırken içiyorum
kızlar bu gebelik takvimini nerden yapıyoruz
Inşallah sende görürsün bi an önce:) kan sulandirici hapim vardı onu bıraktım kanamam durdu suan kahverengi lekelenmem oluyo ara ara oda biriken pis kanmis.simdi de hapı bıraktım diye içim rahat etmiyor ama kanama durduğuna göre haptan mi acaba diye düşündümCanim cok sewindim hayirli olsun bende bugun gittim yurt disindaym ya ben ebe goruyor ultrasyona bugun giremedim malesef kan testi aldilar bir suru idrar falan iki hafta icerisinde tekrar ultrasyon icin cagiracaklar her sefer ayri bi heyecan dogana kadar bitmeyecek galiba Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin kanaman nasil durmadimi ya
Aminnn insallah cnm Allah razi olsun bnmde dualarm hepinizle insallah saglikla kucaginiza alinHakkina hayirlisi olsun canim Allah emegine yuzune baksin insallah dualarim seninle
Darısı banaaaaGÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLEER MİDEM BULANMADAN SU İÇEBİLİYORUUUMMM Bİ GÜNDE DEĞİŞTİ RESMEN BÜNYEEM
AMİN İNŞALLAH CANIM BELLİ Bİ HAFTADA DA BULANTILARIMIZ BİTER İNŞALLAAAHDarısı banaaaa
Hadi bakalım bekleyip öğrenicez az kaldı. Çoğu arkadaşımız kalp atışını duydu. Bundan sonra ikili testler ondan sonra da herkes başlar cinsiyetleri öğrenmeyeBana kiz diyor ilkine erkek demisti, o tuttu.insallah bu da tutar
Ben de edirneliyimm. İstanbul da oturuyorum ama yakın olduğu için ve ailem orda olduğu için sık sık giderim. Güzeldir memleketm. Aşerdiğin bir şeyi tahmin ediyorum ama burda söylemek istemiyorum arkadaslarında canı çekerCanım sen edirnedenmissin sanirim yaa 4 yıl yasadim orda cook severim valla burnumda tutmuyo resmen edirne aseriyorum birde eskisehir:)) görünce yazasım geldi
Günaydın kızlar, çalışan arkadaşlar patrona söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben söylemedim henüz hiç de söyleyesim yok bizim iş yeri küçük daha da küçüldü patrondan sonra bi ben varım bir de uzun zamandır birlikte çalışıyoruz adamın düzeni alt üst olacak korkudan bişey diyemiyorum
Canım soda içsen faydası olur mu ki? Bu arada naptin bebeisin kalp atisini duydunuz mu
ayneen cnm cay hiç içmem ama turk kahvesı sade ıcıyorum ıkı taneValla günde 200 mg dan fazla kafein içmeyin diyorlar. Ben kafeini çay ile alıyorum çünkü çaysız yapamıyorum bundan dolayı kahve içmiyorum hiç. Sen de çay yerine kahve içebilirsin ama nescafe değil kesinlikle. türk kahvesi günde 1-2 tane içebilirsiniz diyorlar.