• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canımmm ben senin gibiyim korkma :) 5.haftadan beri bitmeyen kahverengi akıntım var.bakalım ne zaman bitecek :KK70: bende de doktor bi sıkıntı görmedi her hafta iğne oluyorum ve progestan kullanıyorum üstelik.:işsiz::işsiz:
Benimde iki gün kesildi tekrar başladı üç iğne vermişti Yarın son iğneyi yaptırılan Protestan içiyorum bende

Kızlar benim de çok ağrılarım oluyor hem kasık hemde karın ağrısı.yarın kontrolüm var.doktora nedenini sorcam tabi kalp atışlarını duyarsam.

Kızlar benim de çok ağrılarım oluyor hem kasık hemde karın ağrısı.yarın kontrolüm var.doktora nedenini sorcam tabi kalp atışlarını duyarsam.
Benimde çok kasık agrım var ilk bamileligimde böyle olmamıştı daha 5 haftalık sanki hareket ediyor gibi geliyor gerçi pirinç tanesi kadarmış ya kese 'ye de daha bakılmadı korkuyorum

Cidden sıkma kendini.. Bende kürtaj denildiğinde bir garip oldum.. Sonra şükrettim.. İnsanlar gencecik yavrularını kaybediyorlar.. Ne biz ailemize aitiz, ne yavrularımız bize.. Veren de O, alan da.. Verdiği de vermediği de sınav muhakkak.. Önemli olan şuanı nasıl karşıladığın.. İsyan mı, şükür mü?
Kürtajdan da korkma, eğer olursan.. Benim kolay oldu, bir hap veriyorlar.. Sonra ameliyata alınıyorsun.. Anestezi yapıyorlar ve sen oda da uyanıyorsun.. Adet gibi kanaman oluyor.. Ağrın, sancın olmuyor.. Normal hayatına dönüyorsun hemen.. Sonra 40gün içinde adet olmayı bekliyorsun.. İki kez adet olduktan sonra yine deneyebiliyorsun.. :KK200:
İnşallah güzel olacak herşey Allahın izniyle.. Ama bu güzellikler için senin sağlıklı olman lazım.. Moral kesinlikle en önemli faktör.. İnan ben hiç ağlamadım, nasip dedim, şükrettim.. Şükür bize göre iyi olaylar olduğunda yapılmaz ne de olsa..  :21: unutma herşey güzel olacak.. U Umudumbitmedi_

Ne güzel ne çok kalp atışı duyuldu haberi gelmiş :KK200:

[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sewils88[/td][td]28[/td][td]Ankara[/td][td]30 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tb_fb[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]triplemom[/td][td]32[/td][td]İsviçre[/td][td]11 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu [/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]cennetyuvam[/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]?[/td][td]24 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]

[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]

[tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkiz ..keseler görüldü.[/td][/tr]
[tr][td]meltem151515515 [/td][td]?[/td][td]Bursa[/td][td]24 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]yasminfth[/td][td]33[/td][td]Amasya[/td][td]23Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]renklisemsiye[/td][td]31[/td][td]Konya[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rapunzelesk[/td][td]27[/td][td]Ağrı[/td][td]19 Eylül[/td][td]26 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Deriko arya[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]20 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]Soydanayse[/td][td]22[/td][td]Ankara[/td][td]17 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]

[tr][td]mosmorum[/td][td]29[/td][td]Ankara[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Limon agacim[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]2 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
Masallah masallah :)

Ay kendimi kötü hissetmeye başladım öyle yanlış yansımış ki. Bize doktor yasak felan demedi gayette rahat geçiyordu hamileliğim birşey olmaz diye düşündük. İnsan bile bile riske atar mı ya hiç. Bu ilk gebeliğim tecrübesizim. Sanki zorla zararlı olacağını bile bile sırf arzularımız için yapmış gibi konuşmayın Allah aşkına :KK57:
Ben kotu niyetle yazmadim siz beni yanis anlamissiniz. Ben sadece dikkatli olmanizi tavsiye ettim yoksa keisnlikle yargilamadim zaten bana dusmez banane. Burda birbirimizi rahatlatmaya ya da tavsiyeler vererek yol gostermeye calisiyoruz. Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin

Ay kendimi kötü hissetmeye başladım öyle yanlış yansımış ki. Bize doktor yasak felan demedi gayette rahat geçiyordu hamileliğim birşey olmaz diye düşündük. İnsan bile bile riske atar mı ya hiç. Bu ilk gebeliğim tecrübesizim. Sanki zorla zararlı olacağını bile bile sırf arzularımız için yapmış gibi konuşmayın Allah aşkına :KK57:
Ben kotu niyetle yazmadim siz beni yanis anlamissiniz. Ben sadece dikkatli olmanizi tavsiye ettim yoksa keisnlikle yargilamadim zaten bana dusmez banane. Burda birbirimizi rahatlatmaya ya da tavsiyeler vererek yol gostermeye calisiyoruz. Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin

Ay canim snein adina ćok sevindim.ins benim de biseyim yoktur.ne kadar stres yapoyorum bir bilsen.bide hangi testleri yapacağımi bilmiyorum.acaba bana bilgi verebilirmisin
Testleri de unutmuşum yazmayı az önce.. Aile hekimime gitmiştim, ilk öğrendiğimde.. Biyokimya (üre, glukoz, hdl, ldl, vldl, albümin, demir Vs), Hormon (serbest t3, t4, tsh), Elisa (anti-hcv, anti-hiv anti-hbs, HBsAg, anti hbc-ıgm, anti hic ıgc), Hemogram (toplam lökosit, eritrosit, hemoglobin trombosit, eozonofil, pdw, pct Vs) testleri yapılmıştı.. Hormon ve elisa kısa olduğundan yazdım ama diğer iki test daha uzun canım.. İstersen yine hepsini yazarım onlarında.. Aile hekimliğine zaten bu ana başlıkları söylersen, bunları yaparlar bence.. Daha sonra toksoplazma ve idrar testleri de yaptırdım.. Daha sonraki aşamaları görmek bana nasip olamamıştı, o zaman..

Testleri de unutmuşum yazmayı az önce.. Aile hekimime gitmiştim, ilk öğrendiğimde.. Biyokimya (üre, glukoz, hdl, ldl, vldl, albümin, demir Vs), Hormon (serbest t3, t4, tsh), Elisa (anti-hcv, anti-hiv anti-hbs, HBsAg, anti hbc-ıgm, anti hic ıgc), Hemogram (toplam lökosit, eritrosit, hemoglobin trombosit, eozonofil, pdw, pct Vs) testleri yapılmıştı.. Hormon ve elisa kısa olduğundan yazdım ama diğer iki test daha uzun canım.. İstersen yine hepsini yazarım onlarında.. Aile hekimliğine zaten bu ana başlıkları söylersen, bunları yaparlar bence.. Daha sonra toksoplazma ve idrar testleri de yaptırdım.. Daha sonraki aşamaları görmek bana nasip olamamıştı, o zaman..
Saol canim.Allah razi olsun.senin bu testlerden herhangi bi sorunun çikmış mıydi.bebegini kaybetmenin nedenini öğrenebildin mi?

Şuan emziriyorum ama bırakıriyorum artk bugün 1 kez emzirdim bu hafta bitiricem inşallah hem canım yanıyor hemde düşük tehlikesi olur diye korkuyorum
Düşük tehlikeniz yoksa birkaç ay daha emzirin bence.
Bende emziriyorum ve sıkıntı olmadığı sürece devam edeceğim

Cidden sıkma kendini.. Bende kürtaj denildiğinde bir garip oldum.. Sonra şükrettim.. İnsanlar gencecik yavrularını kaybediyorlar.. Ne biz ailemize aitiz, ne yavrularımız bize.. Veren de O, alan da.. Verdiği de vermediği de sınav muhakkak.. Önemli olan şuanı nasıl karşıladığın.. İsyan mı, şükür mü?
Kürtajdan da korkma, eğer olursan.. Benim kolay oldu, bir hap veriyorlar.. Sonra ameliyata alınıyorsun.. Anestezi yapıyorlar ve sen oda da uyanıyorsun.. Adet gibi kanaman oluyor.. Ağrın, sancın olmuyor.. Normal hayatına dönüyorsun hemen.. Sonra 40gün içinde adet olmayı bekliyorsun.. İki kez adet olduktan sonra yine deneyebiliyorsun.. :KK200:
İnşallah güzel olacak herşey Allahın izniyle.. Ama bu güzellikler için senin sağlıklı olman lazım.. Moral kesinlikle en önemli faktör.. İnan ben hiç ağlamadım, nasip dedim, şükrettim.. Şükür bize göre iyi olaylar olduğunda yapılmaz ne de olsa..  :21: unutma herşey güzel olacak.. U Umudumbitmedi_
Ah
İns canım.ins.çok zor zamanlardan geciyorum hepsi de sağlikla ilgili.Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin.

Teşekkür ederim ama benim kocam çok anlayışlı felan deyince sanki benim kocam caniymiş gibi bir algı oldu. Ayrıca merak etmeyin ben hemen doktora gittim bebeğine bir sene sonra kavuşmuş bir anneyim tabi Allah nasip ederse daha kalp atışını duymadım. Kese de hiç bir sıkıntı yok kanama kese kaynaklı değil rahime bağlıymış zaten kanamada sayılmazdı kahverengi çok az lekelemeydi.

Ah

İns canım.ins.çok zor zamanlardan geciyorum hepsi de sağlikla ilgili.Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin.
Aynen öyle canım.. Rabbim sağlık, sıhhat versin herkese inşallah.. Ben kürtajdan sonra baktırmadım, doktora güvendiğim için.. Sadece gebelik aşamasında kan testleri yaptırmıştım, onlar için iyi demişti doktor, zaten hepsi olması gereken aralıktaydı demir hariç..

Back