- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.441
naz2018
senin crl kaç şu an canım ve kaç haftalıksın tam olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM kalp atışını dinletti mi dr ? Bizde ultrasonda gözüktü.küçük ses dalgaları zarar verir diye dinlemediKızlar kanamam arttı diye doktora gittim.ve bebegimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür o kadar korktum ki ona birşey oldu diye ama o bana gülüyordu sanki :)
Benim de 1 hafta geriden geliyor hep. Bana da 15 günde 1 gel artık bebek geriden geliyor ama büyümesi normal dedi.Merhaba hanımlar, bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti. Geçen pzt sadece keseyi görmüştük bugün hem bebeği hem kalp atışını gördük şükürler olsun. Sat a göre nerdeyse 1 hafta geride ama başından beri böyle gidiyor hcg değerimde geç yükselmişti. Dr um hiç bir sorun yok dedi hatta 5hfta sonraya gel dedi ben dayanamam deyince 20 günde anlaştık. Sizler ne zaman kontrole gideceksiniz tekrar?
Ben daha öğrendiğim an bıraktım yani önemli olan bebişlerimiz kilo gider sonuçtadesene rekor bizde ve ikimizde de sebep aynı bende fena içici idim ...aman bıraktım ya varsın sırf o yüzden 5 kilo fazla alayım
sende ilk üçtesin galiba :)))
Kaça katlanarak artıyor değerin? Çok yüksek gibi görünmüyor ama 4 kat falan artıyorsa ikiz olabilir. Benim adet gunumde değerim 3000 di. Öncesinde de hep 4 e katlayarak arttı.Evet sen de bastırdın mi beta hcg 'ye benim doktor 5 haftadan fazla demişti geçen hafta acaba üstüne mi adet gördüm yoksa çoğul gebelik mi
Bize de dinletemedi canım başka bi alet var ondan duyulur dedi.atisi izletti bebeği gösterdiCANIM kalp atışını dinletti mi dr ? Bizde ultrasonda gözüktü.küçük ses dalgaları zarar verir diye dinlemedi
Ben adete 2 gün kala yaptırdım 182.69 cıktı bidada istemedi drEvet sen de bastırdın mi beta hcg 'ye benim doktor 5 haftadan fazla demişti geçen hafta acaba üstüne mi adet gördüm yoksa çoğul gebelik mi
Ben canim yatak sanki batıyor gün içind e yokta korkutuyor bazenKızlar benim.sat tarihin 13 Eylül'de bende 6+5 günlük hamileyim dün kalp atışı duyuldu çok şükür ama ilk öğrendiğim günden beri bel ağrım ara arada kasık ağrım var belim sanki tutulmuş gibi çok ağrıyor birde doktor bana dediki senin rahiminde anomali var kalp seklindeymis bu düşüğe yada erken doğum riski olurmuş tedbir amaçlı progestan verdi günde 3 tane 100 mg dan aranızda benim gibi bel ağrısı çeken varmı
Ona bakılmadı canım normal tek bebek benim çarşamba belli olur yazarım burya :)Kaça katlanarak artıyor değerin? Çok yüksek gibi görünmüyor ama 4 kat falan artıyorsa ikiz olabilir. Benim adet gunumde değerim 3000 di. Öncesinde de hep 4 e katlayarak arttı.
Kullanıyorum, duydumArkadaşlar claxen iğne kullanıpta bebeğin kalp atışlarını duyan var mı?veya duymayan?yarın bebeğin kalp atışlarını duymaya gitcez merak ediyorum
Ben acilden akşam yaptirmistim onu görürdüm dr 'ye yine yaptırdı çarşamba günü alcam sonucları ozman kaç haftalık belli olur herhald3canım benıde e
Ben adete 2 gün kala yaptırdım 182.69 cıktı bidada istemedi dr
İnşallah bende duyarım çok korkuyorum yaKullanıyorum, duydum
Benim dr yaptır demedi ilk kendim yaptırdım gttik bidahada yaptırmadı test takip etmedi ultrasonda baktı kese var dedi cima bida gitcez korkuyorumBen acilden akşam yaptirmistim onu görürdüm dr 'ye yine yaptırdı çarşamba günü alcam sonucları ozman kaç haftalık belli olur herhald3
İlk gebeliklerde oluyor genelde dediler.. Cidden günümüzde yaygın, özellikle evlendikten sonra birkaç yıl bekleyenlerde.. Bizde beklemiştik.. Eskiler bile rahim küser derler.. Doktorum da, gebelikten önce hamilelik düşünüyorum deseydin, sana şuan yaptığım testleri yapacaktım ve bir sorun yok, hamilelik düşünebilirsin, diyecektim dedi.. Yani herşey normal dedi.. Bizde araştırmadık, doktorumuza güvendik..Canim benimde kese büyümüs.bozulmuş şekli.bebek de gelismemis.senin neyin varmıs.neden boyle olmus arastirdin mi
Crl kaç çıktı canım.çok şükür kalp atışını da duydunBize de dinletemedi canım başka bi alet var ondan duyulur dedi.atisi izletti bebeği gösterdi
Benim kasık ağrım oluyor ama bıçak saplanır tarzda değil daha hafif. Bazen nabız atar tarzda tek tarafli. Haosirinca oksurunce tümden rahmim sokulecek gibi oluyor. Dr çok üstünde durmadı olur olur dediKızlar benimde aşırı kasık agrım var dr a soyledim progestan yazdi
kanama vs yok ilk gebeligimde bu kadar agrım olmuyordu . Benim gibi çok ağrı çeken var mı? regl ağrısı gibi