- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
- 13
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.501
Günaydın
Bende bu ay ogrendım hamıle oldugumuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlıu olsun canımGünaydın
Teşekkür ederm ama. İşte bndede dusuk tehlkesı var kanamam cok oluyo :\hayırlıu olsun canım
Jel yapabiliyormus canım kahverengi leke.bu lekeler insanın canını sıkıyor.insallah tez zamanda sende duyarsin kalp atışını canimKizlae merhaba bende keseyi gordum kalp atisini duymayi bekliyorum her sabah jel den sonra kahve rengi akinti tortular cikiyor cuma dan beni az az devam ediyor bende cok korkuyorum
Canım vinalac 'tan memnun musun.benimde çok bulantim var doktor bi hap yazdı ama pek fayda etmediBenim normalde de aklıma hiç su gelmez ama bir haftadır 2 lt su içiyordum.. Ama iki gündür aşırı derecede bulantım var, bir yudum bile içemiyorum, susamama rağmen hem de.. Doktor Vinalac diye bir ilaç yazdı, içinde birçok vitamin varmış, bulantına da iyi gelir, ekstra folik asitte içmezsin dedi..
Çok etkilendim arkadaşım, gözlerim doldu, zor yutkundum.. Allah yardımcın olsun.. 10. Haftaya kadar yolu var canım, bekle bence.. Herşeyin hayırlısını istiyoruz her zaman.. İnşallah yine hayırlı olan olacaktır.. Üzülmeyesin.. İnan bana çocuğunun oluyor olması bile çok güzel bir durum.. En fazla 3-4ay ertelenir bebeğinin doğumu.. Sen sağlıklı ol da..
Canım, benimde inanılmaz ağrılarım oluyor.. Adet olacakmışım gibi, bıçak saplanır gibi ağrılarım var.. Kesin kanamam oldu diyerek gidiyorum lavaboya, her seferinde.. Bu durum bende, yorulduğumda, ağır kaldırdığımda ya da yürüdüğümde oluyor canım.. Sende de mi öyle oluyor acaba?
İlsas kalp atışı duyuldu
[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sewils88[/td][td]28[/td][td]Ankara[/td][td]30 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tb_fb[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]triplemom[/td][td]32[/td][td]İsviçre[/td][td]11 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]cennetyuvam[/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]?[/td][td]24 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkiz ..keseler görüldü.[/td][/tr]
[tr][td]meltem151515515 [/td][td]?[/td][td]Bursa[/td][td]24 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]yasminfth[/td][td]33[/td][td]Amasya[/td][td]23Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]renklisemsiye[/td][td]31[/td][td]Konya[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rapunzelesk[/td][td]27[/td][td]Ağrı[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Deriko arya[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]20 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]Soydanayse[/td][td]22[/td][td]Ankara[/td][td]17 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]mosmorum[/td][td]29[/td][td]Ankara[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Limon agacim[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]2 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
@Kubra3037
@herkesgibiyim
@loves all of you
@dusunceli kizz
@mystory-06
@esrakdnz
@Berilll123
@kahvekokulu
@parolamyokask
@Flower3516
@fpamuk
@sewils88
@ecaterina
@erem2009
@Yazmira35
@fnd_50
@kedikedi84
@muallimiahir
@Bigaripyolcu
@Amazing_GNC
@Pamuksekermavis
@duygukaanfatih
@Edaaa93
@Paradise82
@beniim
@Myhsa
@sta
@Blackcat95
@newsletter
@gmzckr
@tatlilavinya
ilsas
@rune
@vlkpnr
@jelibons
@gibigibiyim
@meralg
A aeengineer
@Ebrulim5809
@Chun lee
@BALIMSIN
@asivemai
@Adige_
@Mrvgnc
@melaike06
@YILDIS
@lavinza
@tb_fb
@AHU42
@Citlembik89
@triplemom
@Beybisi123
@Defnelfin
@arbe-deli
@denizyildizi00
@BoO_
@mengur
@Kadriyekivanc
@Leylacigdem
A Aynrsvm12
@Lunanueva01
@gokse_4141
@mi-nick
@oflumete
@white_rose23
@vefa84
NasilYarDiyeyim
@meltem151515515
@yasminfth
@renklisemsiye
rapunzelesk
@deriko arya
@Soydanayse
mosmorum
@Limon agacim
ARKADAŞLAR LİSTE OLANLAR BİLGİLERİNİ KONTROL EDEBİLİRLER Mİ ?
Benimde gebelik zamanımda demirim düşüktü, bir tek o sınırların içinde değildi.. Ama doktorum üzerinde durmadı onun.. Unutma canım herşey düzelecek, şuan bizim için hayırlısı ne ise onu yaşıyoruzCanım biliuormusun ben hamile olduğum ay tahlil yaptirmistim.demirim 20 idi.acaba ondan mi oldu
Canım gözün aydın.. Progestan hapını bende kullanıyorum ama vajinal alıyorum, sabah akşam.. Ağız yolu ile aşırı derecede baş dönmesi yapıyor, doktorlar zaten verirken vajinal al derler aslında.. Çok sıkıntı yaparsa vajinale dönebilirsin.. Ben bir kez içtim ağız yolu ile daha da içmedim..Ama yinede her ihtimale karşı progesteron iğnesi vurdu ve ilacını verdi.. aşırı mide bulan tim vardı ona da ilaç verdi..
Mutfağın kapısından içeri giremiyorum midem kalkıyor. Kayinvalidemlerde yemek yedik eve geldim kazagim yemek kokmuş midem kalktı yine.. direk çıkarttım kollarımı yıkadım. Çok zor bu olay
Ama yine de bin şükür rabbime. Doktor yat dinlen ayın 9na kadar dedi mümkün olduğunca hareket etme dedi bende öyle yapıyorum. Zaten. Bu progesteron denilen hap 8 saatte bir iciliyormuş çok feci baş dönmesi yaptı kalkmam imkansız zaten
Burdan tüm anne adaylarına hamislere sesleniyorum. Rabbimden ümit kesilmez Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..
Hepiniz dualarımdasınız..
Aynen, benimde aklıma su hiç gelmez hele kışın.. 5gün zorlayarak içtim ama artık bulantıdan içemiyorum.. Dünden beri bir bardak bile içemedim, midemde bir hareket var,sürekli bulantı hali.. İnşallah düzeliriz..içim hiç rahat deil ama içemiyorum yinede ben normalde de içmiyordum aklıma su gelmezdi. ilk başlarda içtim çok güzel ama şimdi midemi bulandırıyor... neyse doktora gittiğimde söyliycem çok içemedim su herşey yolunda mı diye daha 20gün var randevuma :) düzelir inşallah da içemedim ama şimdi su içiyorum derim doktora
Canım, alamadım daha.. Eşim başka şehirde benim.. Dünde çok yoruldum, kramplar girince eczaneye gidemedim..Canım vinalac 'tan memnun musun.benimde çok bulantim var doktor bi hap yazdı ama pek fayda etmedi
yorma kendını ılac ıcıyormusunTeşekkür ederm ama. İşte bndede dusuk tehlkesı var kanamam cok oluyo :\
hayırlı olsun saglıla inş darısı basımıza kac haftalıkKizlarrrrrr... Doktordan çıktım simdiii.... Bebegimi gördüm ve kalbininde duydum. Şükürler olsun... ❤❤❤❤
Evet folk astle progstan kullanıyorum baya kanamam oluyo hayrlısyla ne zamn gececgını dort gozle brklıyorm yatıyorum oleyorma kendını ılac ıcıyormusun
yat ayaklarını kaldır beslenmekte önemli iğnesını vermedımı dr yada ne dıyor drEvet folk astle progstan kullanıyorum baya kanamam oluyo hayrlısyla ne zamn gececgını dort gozle brklıyorm yatıyorum ole
Yok vermedı ılk kanamam baslaynca dusuk ıgnesı bıde kan uyusmazlıgı ıgnesı vuruldum 3 haftaymss etkısı dusuk ıgnesının daha yenı basladm progstanada dun doktora kontrole gıttım kese normlde dusuk rıskı olanlardan yamuk yada damla seklınde olurmus banada senın kesen cok duzgun dedı ama kanmam var dusuk teklıken devam edıyo dedı dınlen bol su ıc dedı bıde bebe daşr kucuk cıkıntıyı gordumyat ayaklarını kaldır beslenmekte önemli iğnesını vermedımı dr yada ne dıyor dr
Dikkat et kendine bende düşük yok dedi ama ilaç iğne verdi yinede dikkat ediyorumYok vermedı ılk kanamam baslaynca dusuk ıgnesı bıde kan uyusmazlıgı ıgnesı vuruldum 3 haftaymss etkısı dusuk ıgnesının daha yenı basladm progstanada dun doktora kontrole gıttım kese normlde dusuk rıskı olanlardan yamuk yada damla seklınde olurmus banada senın kesen cok duzgun dedı ama kanmam var dusuk teklıken devam edıyo dedı dınlen bol su ıc dedı bıde bebe daşr kucuk cıkıntıyı gordum
Cok zor ya Rabbım hepımızın yardımcısı olur ınsallahhDikkat et kendine bende düşük yok dedi ama ilaç iğne verdi yinede dikkat ediyorum
Bulantılı baş dönmeli bir günden tüm annelere günaydın
Bitkisel bulantı ilacı istiyosan premesis alabilirsin Drum önermişti içinde 400 mcg folik asit kalsiyum bi de bişey daha vardı unuttum. Bana bı kaç gün iyi geldi ama bulantim katlanarak artıyor maalesefCanım vinalac 'tan memnun musun.benimde çok bulantim var doktor bi hap yazdı ama pek fayda etmedi