- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.481
Benim de 8.haftaya girerken 6 mm di. Sonra 13mm oldu 4 gün içinde. Seninki de büyür. Kalp atışı var mı?4 mm perşembe 10 haftalık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 8.haftaya girerken 6 mm di. Sonra 13mm oldu 4 gün içinde. Seninki de büyür. Kalp atışı var mı?4 mm perşembe 10 haftalık oluyor
Ay canım inşallah yok kalp atışı yok canım. 2 haftadır da boyutu değişmedi. Bu hafta büyük ihtimal alacaklar.Benim de 8.haftaya girerken 6 mm di. Sonra 13mm oldu 4 gün içinde. Seninki de büyür. Kalp atışı var mı?
Bu hafta biraz büyümesi lazım evet. Büyümezse de sağlıksız olduğundan büyümez canım bunu bil yani. İnşallah güzel haber alırsın da seviniriz.Ay canım inşallah yok kalp atışı yok canım. 2 haftadır da boyutu değişmedi. Bu hafta büyük ihtimal alacaklar.
İnşallah canım zaten hiç umut yokken çok bile tuttum içimde. Ama Allahtan yine de umut kesilmiyor. Bakalım herşeyi kabullendim zatenBu hafta biraz büyümesi lazım evet. Büyümezse de sağlıksız olduğundan büyümez canım bunu bil yani. İnşallah güzel haber alırsın da seviniriz.
Emsey hastanesinden memnuniyetsizliğiniz mi var neden değiştiriyorsunuz bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsinhayırlı uğurlu olsun.Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.Şimdilik Pendik - kurtköy - emsey hospitala gidiyorum.aralık ayından sonra -acıbadem ınternationala gidicem sanırım
O zaman ozur dilerim ben kendimi yanlis ifade etmisim haklisiniz. Lakin amacim sizi kesinlikle kirmak yargilamak ya da kocaniz hakkinda kotu ithamda bulunmak degildi. Kirdiiysam hakkinizi helal edin. Ben sadece hani boyle bi durum varsa birazcik erteleyebilirseniz en azindan ilk haftalar iyi olur demek istedim yoksa tabiki siz ve doktorunuz daha iyi bilir. Bebeginizin durumunun da iyi olmasina gercekten cok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsinTeşekkür ederim ama benim kocam çok anlayışlı felan deyince sanki benim kocam caniymiş gibi bir algı oldu. Ayrıca merak etmeyin ben hemen doktora gittim bebeğine bir sene sonra kavuşmuş bir anneyim tabi Allah nasip ederse daha kalp atışını duymadım. Kese de hiç bir sıkıntı yok kanama kese kaynaklı değil rahime bağlıymış zaten kanamada sayılmazdı kahverengi çok az lekelemeydi.
Canım biliuormusun ben hamile olduğum ay tahlil yaptirmistim.demirim 20 idi.acaba ondan mi olduAynen öyle canım.. Rabbim sağlık, sıhhat versin herkese inşallah.. Ben kürtajdan sonra baktırmadım, doktora güvendiğim için.. Sadece gebelik aşamasında kan testleri yaptırmıştım, onlar için iyi demişti doktor, zaten hepsi olması gereken aralıktaydı demir hariç..
Beybisi123 sen ne yaptın canım ?
lekelenmeler görmüşsün . kahverengi lekelenmeler için çok telaş yapma derim ben .
evet dinlen , dr una gir için rahatlasın tabii ki de .
Gunlerimiz ayni canim hosgeldin bende persembe gidecegim gorebilirsem eger bebegi ve kalp atislarini gormeye..
Merhabalar ve hoş geldin .... Hayırlı olsun
Perşembe günüde güzel haberlerle gelirsin inşallah .
İk sayfada bir tablomuz var Haziran anneleri olarak , katılmak istersen bilgilerini bana iletirsin
rabbim tamamina erdirsin ins igneye gerek yok diyen doktorlari anlamiyorum ben kendim hamile kalabiliyorum ama bi bos biride 8 haftada kalp durmasi sebebiyle iki kayip yasadim sonra arastirildi kizimda beta sonucuyla hemen igne kullandim sukur saglikli bundada keseyi gorunce basladik igneye bebek ve kalp atimi var kese buyumuyo sanirim igne icin gec kaldik dusuk olur gozuyle bakiyorlar rabbim yardimcimiz olsun.
Gözün aydın inşallah bende görürüm kalp atışlarını ama kanama devam ettikçe korku da büyüyor hayırlısı artık.Gittim canım çok şükür düşük tehlikesi yok dedi yerleşme lekesi o dedi.. bu arada kalp atışını gördüm çok şükür
Canım durum bende de aynı öncede suyu çok tüketen biriydim şimdi yapamıyorum midrm alt üst oluyor nasıl yapıcam onu da bilmiyorum
Benim normalde de aklıma hiç su gelmez ama bir haftadır 2 lt su içiyordum.. Ama iki gündür aşırı derecede bulantım var, bir yudum bile içemiyorum, susamama rağmen hem de.. Doktor Vinalac diye bir ilaç yazdı, içinde birçok vitamin varmış, bulantına da iyi gelir, ekstra folik asitte içmezsin dedi.
Doktor 6 aya kadar emzirebilirsin dedi zateDüşük tehlikeniz yoksa birkaç ay daha emzirin bence.
Bende emziriyorum ve sıkıntı olmadığı sürece devam edeceğim
Suanlik bi sıkıntı yok dr de 6 ay emzirebilirsin dedi oğlum da çok memeci açıkçasıDüşük tehlikeniz yoksa birkaç ay daha emzirin bence.
Bende emziriyorum ve sıkıntı olmadığı sürece devam edeceğim
yok yok memnuniyetsizlik değil Aslında çok memnunum fakat bnm özel bi durumum var.Böbrek nakilliyim kendi doktorumun olduğu hastanede devam edeceğim bu sebepten.Sizde mi oraya gidiyorsunuz.Emsey hastanesinden memnuniyetsizliğiniz mi var neden değiştiriyorsunuz bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah yolunda gider her şey. sebebi ne, neden oluyor tam anlamıyla muamma sanırım. bizi yıpratıyor işte doktorlar göre her şey normal ama yolunda gitmesi için ne yapılabilir bilemiyorum. ben riske atmayıp hep önceden vurulmasından yanındayım iğnelerin. Kayıp olunca daha bi korkar oldum. inşallah yoluna girer sizin hamileliğinizde
Günaydın arkadaşlar liste de dikkat ederseniz sat 10 eylül Yok.benim sat 10 eylül.bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum.
Teşekkür ederim şuan herşey yolunda.inşallah herkesten güzel haberler alırız.ben bir aydır öldüm öldüm dirildim.çok zor bi durum sürekli kayıp yaşamak.ama inanın allah isteyince hiçbir engel olmuyor.içiniz rahat olsun ve tevekkül edin.gozun aydin canim hayirli ugurlu olsun hersey yolundadir umarim..