• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende keseyi gorunce basladim bunda su an kese yeteri kadar buyumuo bebek kalp atislari normale dondu kizimda beta sonucuyla hemen o gun baslamistik her bunyede farkli etti ettigini arastirmistim doktoruma danistim evt igneye gec kalmis olabiliriz direnc baslams olabilir dedi aklinda bulunsun tekrar gebe kalinca hemen basla igneye keseyi bekleme damarlarda direnc olusuo bebege duzgun kan akisi giymeyince dayanamio kalp atisi duruo.
Anladım canım ama kese görmeyince de Allah korusun dış gebelik midir nedir bilmeden kafaya göre de iğne olmak ne kadar doğru olur onu da bilemedim ama eğer olursa gebelik ilerde bunu mutlaka doktorumla konuşurum.. Teşekkür ederim :KK200:

Merhaba,

Geciken adet ile yapılan test sonucu belli ki hamileyim. Perşembe günü ilk ultrasona gideceğim ve umarım kendisiyle tanışacağız.

Hesaplara bakılırsa ilk bebişimi 25 haziran’da kucağıma alacağım. Tavsiye üzerine hemen buraya geldim ☺️

Evt canım duyulmadı.. Sadece 1 gebeliğimde bikaç gün devam edip durdu tekrar.. Hiç düşük olmadı hep kürtaj oldu
İnşallah en yakın zamanda bebegini hayirlisiyla kucağına alırsın Allah dualarını kabul etsin. Çok zor canım ama elinden de bir şey gelmez nasip boylemiş. kendini çok yipratmamaya çalış.

Anladım canım ama kese görmeyince de Allah korusun dış gebelik midir nedir bilmeden kafaya göre de iğne olmak ne kadar doğru olur onu da bilemedim ama eğer olursa gebelik ilerde bunu mutlaka doktorumla konuşurum.. Teşekkür ederim :KK200:

canim igneye gebelik oncesi baslayan bile var rahimin kan akisi rahatlasin die cok korkulcak durum degildir die dusunuyorum cunku neticede onuda doktorlar veriyor bence denemekte fayda var.

canim igneye gebelik oncesi baslayan bile var rahimin kan akisi rahatlasin die cok korkulcak durum degildir die dusunuyorum cunku neticede onuda doktorlar veriyor bence denemekte fayda var.
Evt canım haklısın ben tedavili gebeliğimde transferle birlikte başlamıştım.. Ama sonra 6. haftanın başında kanamam olunca doktor kesmişti :( O zaman pıhtılaşma olduğunu bilmiyoduk bilseydik kesmezdik :( Neyse herşey kısmet bundan sonra ona da dikkat edicem :dua: tekrar teşekkür ederim :KK200:

• Beğen
Reactions: sta
benimde öyle olduydu ama karpuzu çok tüketmiştim doktor karpuz yapıo demekki suyu diyodu sorun yaşamadım ama nasıl içicem bilmiyorum içim almıyor midemi bulandırıyor çok...

ne güzel zorla da olsa 3lt içebiliyorsunuz...

Canım durum bende de aynı öncede suyu çok tüketen biriydim şimdi yapamıyorum midrm alt üst oluyor nasıl yapıcam onu da bilmiyorum

Merhaba,

Geciken adet ile yapılan test sonucu belli ki hamileyim. Perşembe günü ilk ultrasona gideceğim ve umarım kendisiyle tanışacağız.

Hesaplara bakılırsa ilk bebişimi 25 haziran’da kucağıma alacağım. Tavsiye üzerine hemen buraya geldim ☺️
Gunlerimiz ayni canim hosgeldin bende persembe gidecegim gorebilirsem eger bebegi ve kalp atislarini gormeye..

Merhaba,

Merhabalar ve hoş geldin .... Hayırlı olsun :KK200:

Perşembe günüde güzel haberlerle gelirsin inşallah .

İk sayfada bir tablomuz var Haziran anneleri olarak , katılmak istersen bilgilerini bana iletirsin :KK68:

canım kontrollere özele mi gidiyorsun ? bir istesene dr undan folad testi . folik asit seviyene göre 2 günde bir verir ya da kesebilirsin der belki ...zaten alıp alacağımız 1 haftaya kadar sanırım

Yok cnm bi kere gittim o da devletti 8 kasima randevu aldm baska bi doktora anlaticam iste rahatsiZliklarimi :/

Kızlar benim.sat tarihin 13 Eylül'de bende 6+5 günlük hamileyim dün kalp atışı duyuldu çok şükür ama ilk öğrendiğim günden beri bel ağrım ara arada kasık ağrım var belim sanki tutulmuş gibi çok ağrıyor birde doktor bana dediki senin rahiminde anomali var kalp seklindeymis bu düşüğe yada erken doğum riski olurmuş tedbir amaçlı progestan verdi günde 3 tane 100 mg dan aranızda benim gibi bel ağrısı çeken varmı

Back