• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşım benim de ikinci olacak bu inşallah oğlum 2016 ocak doğumlu bu yavru zamanında doğarsa araları tam 2 bucuk yaş olcak. Oğluma hiç kıyamıyorum iki dolana kadar emzircem. Acaba cok mu haksızlık olacak ona diye düşünmeden edemiyorum
. Ama dediğin gibi kardeş çok önemli ve araları hep yakın kardeşlere çok imrenirim. Büyütürken bize zor olacağı kesin. İnşallah onlara zor olmaz
Hamileyken emzirilmesi önerilmiyor. Dr danışın mutlaka

Canım, hoş geldin, hayırlı olsun hamileliğin. İnşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. Canım, sat 2ekim demişsin de Eylül mü olacak acaba?
Canım, hoş geldin, hayırlı olsun hamileliğin. İnşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. Canım, sat 2ekim demişsin de Eylül mü olacak acaba?
Saol canim insallah hepimiz alalim saglikla kucagimiza aynen yanlislikla yazmisim 2 eylul olmali

Arkadaşım benim de ikinci olacak bu inşallah oğlum 2016 ocak doğumlu bu yavru zamanında doğarsa araları tam 2 bucuk yaş olcak. Oğluma hiç kıyamıyorum iki dolana kadar emzircem. Acaba cok mu haksızlık olacak ona diye düşünmeden edemiyorum
. Ama dediğin gibi kardeş çok önemli ve araları hep yakın kardeşlere çok imrenirim. Büyütürken bize zor olacağı kesin. İnşallah onlara zor olmaz

Benim de 2 yil 9 ay olacak arada.ben hic haksizlik olacak diye dusunmuyorum, bence onlar icin de iyi olacak, hatta kardes gelsin mi diyorum, cok seviniyor:KK200: anca cevreden kesin densizler 'artik senin pabucun dama atildi, kardesini seviyorlar' diye sacma sapan kafa karistirmazlarsa sorun olmaz.
Ben de emziriyorum, hala birakamadim. Korkuyorum ikisini beraber emzircem diye :oha:

Arkadaşlar günaydın. Çok mutsuzum ne yapacagimi şaşırdım ne olur akıl verin. Normal mı değil mı ?

Gece çok uyuyamadım çok fazla gazım vardı ağladım hatta sancıdan.. sabaha rahattım. Biraz önce tuvalete gittim çok hafif kahverengi renkte bir akıntı olmuş. Ilk defa oldu peçeteyle silince de sanki kum gibi tane tane şeyler geldi 1. De bir daha da yok. :KK43:

Arkadaşlar günaydın. Çok mutsuzum ne yapacagimi şaşırdım ne olur akıl verin. Normal mı değil mı ?

Gece çok uyuyamadım çok fazla gazım vardı ağladım hatta sancıdan.. sabaha rahattım. Biraz önce tuvalete gittim çok hafif kahverengi renkte bir akıntı olmuş. Ilk defa oldu peçeteyle silince de sanki kum gibi tane tane şeyler geldi 1. De bir daha da yok. :KK43:

Canim kahverengi akinti sorun olmaz diye dusunuyorum.bende de oldu, cogu kiside oldu diye okudum.
Kum gibi deyince aklima acaba bobrek tasi dusurmus olabilir misin geldi? O kadar sanci belki de gaz sancisi degildir.

Canim kahverengi akinti sorun olmaz diye dusunuyorum.bende de oldu, cogu kiside oldu diye okudum.
Kum gibi deyince aklima acaba bobrek tasi dusurmus olabilir misin geldi? O kadar sanci belki de gaz sancisi degildir.

Zaten hamile olmadan yaklaşık 1 ay önce kadar düşürmüştüm taş canım ama yok bu bildiğin gaz sancısı ayıptır söylemesi alttan üstten hala daha bi fenayım. Icim gaz dolu sanki.

Çok korktum doktora da daha cuma günü gittim herşey güzel dedi. :KK43:

Zaten hamile olmadan yaklaşık 1 ay önce kadar düşürmüştüm taş canım ama yok bu bildiğin gaz sancısı ayıptır söylemesi alttan üstten hala daha bi fenayım. Icim gaz dolu sanki.

Çok korktum doktora da daha cuma günü gittim herşey güzel dedi. :KK43:

Sikma canini,bence bir sey yoktur. Zaten olsa baska belirtiler olur.
Doktor uzak degilse gidebilirsin de icin rahat etmicekse.hatta yazsan belki bir sey soyler

Akinti derken kahverengi lekelenme degil mi? Kirmizi taze kan sikinti.
Ben kumu ilk defa duydum

Lekeleme nasıl oluyor ki ? :KK17:

Benim çamaşırım da çok ufak olmasa da ufak açık kahve renginde bi akıntı vardı.. sonra da peçete ile sildifim de de ufak kim tanesi gibi şeyler vardı. Ilk defa yaşadım bunu. :skandal:

Lekeleme nasıl oluyor ki ? :KK17:

Benim çamaşırım da çok ufak olmasa da ufak açık kahve renginde bi akıntı vardı.. sonra da peçete ile sildifim de de ufak kim tanesi gibi şeyler vardı. Ilk defa yaşadım bunu. :skandal:

Iste dedigin lekelenme :) benim ilk hamileligimde hic olmamisti ama bu sefer 3 4 kere oldu.ben iyi bir ornek degilimdir belki gerci ama

bizimki 2. senaryo ... artık bildiğin abi modunda oğlum . tam 8 yaş ..doğumda 8.5 u da geçecek ....

ha şimdi ki aklım olsa :)) ve sağlığım elverse idi 2 yaş arada ...2. gelsin isterdim ... ohhh şimdi bir 8 biri 6 ..değmeyin ausun keyfine :KK69::KK69:
bende senin gibiyim ara verenlerden oğlum 2010 doğumlu,çok istedi kardeşi olsun onu mahrum etmek istemedim

ben 3 kız kardeşim ablamla aramda 14 ay var kardeşimle 9 yaş

hangisi ile iyi anlaşıyorsun desen ikisiylede iyi anlaşıyorum ikisylede bozuşabiliyorum

ablamla dertleşebiliyorum kardeşimle gırgır muhabbet relaks

yani kardeş ister yaşı yakın ister uzak olsun candır iyiki varlar

Bende sirf igne kullaniyorum diye sezeryan dogum yapmak zorunda kaldim. Hemde normal dogum icin uygundu bebegim. Ama doktorum riske atamam dedi kanaman olursa durduramayiz dedi
dr a göre değişiyo demekki. Ben iğneyi de kesmemiştim. Akşam 5 te iğne vurdum gece 1,5 ta oğlum doğdu. Ve hiçbir extra kanama veya komplikasyon olmadı.( benim doğumdan korkmam dışında ) ağlayarak girdiğim doğumdan gülerek çıktım. Her şey doğumhanede kaldı. Simdi bi karar vermem lazım. Ya dr u değiştirip başka dr a gidip normal doğum yapıcam yada risk var deyip bu dr da kalıcam...

dr a göre değişiyo demekki. Ben iğneyi de kesmemiştim. Akşam 5 te iğne vurdum gece 1,5 ta oğlum doğdu. Ve hiçbir extra kanama veya komplikasyon olmadı.( benim doğumdan korkmam dışında ) ağlayarak girdiğim doğumdan gülerek çıktım. Her şey doğumhanede kaldı. Simdi bi karar vermem lazım. Ya dr u değiştirip başka dr a gidip normal doğum yapıcam yada risk var deyip bu dr da kalıcam...

Ilk dogumuna giren doktora gitme sansin yok mu?

Canım akşam aynen bende de acayip bi gaz vardı.kendini zorladiysan ondan olmuştur.bende 5 gündür lekelenme devam ediyor.doktor olabilir böyle şeyler dedi.icini rahatlatmak adına doktora gidebilirsin ama kesildiyse korkma canım.allahim korusun miniklerimizi

Back