- Emoji Skoru
- 3.595
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.161
Bence çok gerekli birşey değil canım.. Bebek mağazalarına vaktin varsa götür, denettir.. Benim oğlum tutmadı bile..Yürüme arkadaşı almayı düşünen var mı? Ben alsam iyi olabilir diyorum. Kızımdayken gerek görmemiştim. Ona almayıp oğluma alınca kızıma haksızlık etmiş gibi hissediyorum. Diğer yandan da birkaçay kullanacak. Sonra kalacak öylece diyorum.
Bende kızıma araba almıştım 10 aylıkken o zamandan beri oldukça oyalanıyor onunla şuan 21 aylık hala daha tepesinden inmezBen yürüme arkadaşı değil de araba almayı düşünüyorum hanı üstüne oturup ayaklarıyla itilen, bir arkadaşımda vardi kizi baya vakit geciriyordu onunla
Ben de öyle birşey düşünüyorum , oğlum da akülü atv gibi bir araç almıştık ama ona oturacak gibi değil kız, b3n de öyle araba bakayım diyorum hem oturma yerine birşeyler doldurur taşır, daha faydaki olur keşfedip vakit geçirme acısından. Bakayım ben deBende kızıma araba almıştım 10 aylıkken o zamandan beri oldukça oyalanıyor onunla şuan 21 aylık hala daha tepesinden inmezalıcaksanız eğer tavsiye ederim her şekilde oynuyor arabayla küçükken sadece otururdu üstünde ilerletemezdi kendini direksiyonuyla felan oyalanırdı şimdi kendi oturuyor bebeklerini oturtup gezdiriyor oturduğu kısım açılabilen arabadan bizimki onun içini doldurup boşaltıp oyalanıyor öyle bagaj gibi yani her şekilde vakit geçirebiliyorlar
Felaket durumdayız canım, oturup hüngür hüngür ağlayacağım.. On ikiye doğru yattı.. Şuan 5mi 6 mı oldu kalkması.. Üstüne misafirim var hafta sonu yatılı.. O kadar haftasonunu bekliyorum ama sonuç!!A aeengineer bizim kız çok kötü, uykuya direniyor. Saatlerce çığlık atarak sesi kısılırcasına ağlıyor. Babasıyla kanguruda zıplıyorlar su anda uyuması için, gündüz uykusu bölük pörçük 1 saat ve hala uyumadı. Fitil verdim sanki bir yeri ağrır gibi ağlıyordu. Sizde durum nasıl atak etkisimi diştenmi acaba ya
Bizimki 8 oldu ama eli arkalara gidiyor. Eskiden emerken uyurdu şimdi ısırıyor. Fitilin sedasyon etkisi var çocuk rahatlar uyur falsn derler hiç etki etmedi ya kafam tutmuyor resmen. Ben haftasonu misafir kabul etmiyorum. Haftaiçi zaten annemdeyim misafir olayına karşıyımFelaket durumdayız canım, oturup hüngür hüngür ağlayacağım.. On ikiye doğru yattı.. Şuan 5mi 6 mı oldu kalkması.. Üstüne misafirim var hafta sonu yatılı.. O kadar haftasonunu bekliyorum ama sonuç!!
Bende atak haftasının en kötü anı geçti diyorum, diş mi diyorum.. Kulaklarını, saçlarını yoluyor..Bizde hadi 2 diş var olabilir.. Sizde 7 tane daha ne dişi??
Bende eşime dedim, çalışmaya başlayınca gidemem de gelemem de diye.. İki hafta oldu başlayalı.. Geçen cuma misafirim vardı, bu cuma misafirlikteydik ve haftasonu yatılı misafir var.. Onlara on buçukta olur gelin diyor, bana on bir gibi gelebilirler mi diyor, sembolik yani.. Birşey desem kötü oluyorum.. İnan belim kopma derecesinde, umurunda değil..Bizimki 8 oldu ama eli arkalara gidiyor. Eskiden emerken uyurdu şimdi ısırıyor. Fitilin sedasyon etkisi var çocuk rahatlar uyur falsn derler hiç etki etmedi ya kafam tutmuyor resmen. Ben haftasonu misafir kabul etmiyorum. Haftaiçi zaten annemdeyim misafir olayına karşıyım
Kızım dokuz aylık, iki dişi çıktı henüz, ishal olmadı ateş vardı ama ishal olan bebek de duymuştumKızlar biz 10 ayımızı doldurduk kızım yeni diş çıkarıyor 2 tane dişi çıktı fakat ishal oldu nerdeyse 1 haftadır öyle. Sizdede diş çıkarma döneminde oluyor mu ishal, oluyorsa ne kadar sürüyor?
Bizde ateş olmadı çok şükür ama grip geçirdi hâlâ da geçmedi hatta burnu da tıkalıydı zor nefes alıyordu birde ishal olunca iyice huzursuz oldu.Kızım dokuz aylık, iki dişi çıktı henüz, ishal olmadı ateş vardı ama ishal olan bebek de duymuştum
8 tane dişi var. Üst 2 tanesinde ishal olmuştu sadece, oda influenza virüsü kapmıştı dişle denk geldiği için zor geçirdi. 2 güne yakın sürdü haşlanmış patates veriyordum ek gıdada birde bol su içirdim. Beslenme sıklığını artırmıştım. Anne sütü hastalıklardan korur dedikleri için rahatsız olduğu 2 gün sağdığım sütlerin hepsini kullanmıştımBizde ateş olmadı çok şükür ama grip geçirdi hâlâ da geçmedi hatta burnu da tıkalıydı zor nefes alıyordu birde ishal olunca iyice huzursuz oldu.
Canım bizimki emmiyor memeyi bıraktı. Muz veriyorum arada birde pirinç çorbası veriyorum ama geçmedi pazartesi ye kadar geçmezse doktora götüreceğim.8 tane dişi var. Üst 2 tanesinde ishal olmuştu sadece, oda influenza virüsü kapmıştı dişle denk geldiği için zor geçirdi. 2 güne yakın sürdü haşlanmış patates veriyordum ek gıdada birde bol su içirdim. Beslenme sıklığını artırmıştım. Anne sütü hastalıklardan korur dedikleri için rahatsız olduğu 2 gün sağdığım sütlerin hepsini kullanmıştım
Muz, havuç, kabak,avokado benim hatunu ishal yapıyor. Uzun sürmüş sıvı kaybetmesin dikkat etCanım bizimki emmiyor memeyi bıraktı. Muz veriyorum arada birde pirinç çorbası veriyorum ama geçmedi pazartesi ye kadar geçmezse doktora götüreceğim.
Su veriyorum sıvı kaybetmesine diye inşallah geçer bir an önce.Muz, havuç, kabak,avokado benim hatunu ishal yapıyor. Uzun sürmüş sıvı kaybetmesin dikkat et
Muz da mı ishal yapıyor, kabız yapıyor derler şaşırdım canım, Allah kolaylık versinMuz, havuç, kabak,avokado benim hatunu ishal yapıyor. Uzun sürmüş sıvı kaybetmesin dikkat et
Yatağında bu var http://www.pukkahome.com/pukkabambupark70x110 benimki hamakta yatıyorKizlar iyi geceler.sizlere bisey danismak istiuorum.bebekleriniz suan nasil bir yatakta yatiyorlar.yani besiklerinde nasil yataklar kullaniuorsunuz?visco mu lateks mi yün yatak mi pamuk mu?acil fikire ihtiyacim var.bilgisi olan yataklarla ilgili paylasabilirmi lutfen
Bizimki kanz mi Kraft mı tam hatırlamıyorum .baya sert bir yatak ortopedik olması lazım.onda yatıyor yastiksiz şekilde .bir sıkıntı yaşamadık şuana kadar onda yatıyor .Kizlar iyi geceler.sizlere bisey danismak istiuorum.bebekleriniz suan nasil bir yatakta yatiyorlar.yani besiklerinde nasil yataklar kullaniuorsunuz?visco mu lateks mi yün yatak mi pamuk mu?acil fikire ihtiyacim var.bilgisi olan yataklarla ilgili paylasabilirmi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?