• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kesip atasım var net
Ben de keşke tutsa diye uzulmekteyim sizdeki meme bağımlılığı keşke azcık bizde olaydı ...her şeyi denedim ten tene temas birlllikte bannyoo kâr etmedi beş gündür hiç emmedi kabullenecegimm sanırım yine teklif edeceğim ama ısrar ettiğim zamanı sağıma ayıracağım

Ya bende baştan beri haşlayıp veriyorum ama tabakla koyamıyorum çünkü tabağı olduğu gibi ters çeviriyor.. Yemeği bırakıp tabakla oynuyor.. Tek tek koyuyorum önüne.. Onda da eli ile sıkıp parçalıyor.. Biraz diri tutayım diyorum korkuyorum, tam haşlayınca da böyle oluyor.. Zaten biz patates, havuç, kabak anca bunları yiyoruz..

Canım daha ne olacak? Zaten konuşmadan kasıt budur bence.. Ya da bu değil mi ki? Benim oğlan bu ara gih, gihhh, gihhh diyor kendi kendine :) arada baaa baaa baaa baaa da diyor.. Tabi ben çıldırıyorum
Benimki de gıhh gı gıhhh diyo ilgisini çeken bişi olunca özellikle, ba ba, de de sürekli söylüyor zaten bir de ninni söyleyerek uyutuyorum eşlik ediyor boğazından sesler çıkararak, 2 aydır böylr benim sesimi bastırıyor, çok geveze olacak heralde

Şükür uykularımız düzeldi kızlar, çözüm bulduğum falan yok, emmeyi bıraktı benim oğlan gece emiyordu ama pek uyanmadığından gece de 1 kere falan emiyor, akşam 8 de uyuyor 10 gibi mama veriyorum bir de 3 te veriyorum uyanmıyor bir daha 7,30 a kadar, bazen aralarda 1 kere uyanıyor, muhtemelen meme düşkünlüğü olmadığından uyuyor başka bişi olacağını sanmıyorum

Şükür uykularımız düzeldi kızlar, çözüm bulduğum falan yok, emmeyi bıraktı benim oğlan gece emiyordu ama pek uyanmadığından gece de 1 kere falan emiyor, akşam 8 de uyuyor 10 gibi mama veriyorum bir de 3 te veriyorum uyanmıyor bir daha 7,30 a kadar, bazen aralarda 1 kere uyanıyor, muhtemelen meme düşkünlüğü olmadığından uyuyor başka bişi olacağını sanmıyorum
Yine geberiyorum uykusuzluktan.. Şuan memede.. Gözler açık.. Uyusada yarım saat uyuyp işe gitsem diyorum ama imkansız.. Sesler çıkarıyor, bana vuruyor, oyun oynuyor..

Aynen konuşmadan kasıt aynı hecelerin tekrarı :) Bizimki her anne der gibi olduğunda ( tabi gerçekten anne demiyor ) soyle anneeemm diyorum :)
Der gibi olmaları bile insanı nasıl mutlu ediyor.. Ahh birde deseler hemen.. Sen bu tadı biliyorsun da ilk evladından,inşallah ikincidende yaşarsın hemen canım :)

Benimki de gıhh gı gıhhh diyo ilgisini çeken bişi olunca özellikle, ba ba, de de sürekli söylüyor zaten bir de ninni söyleyerek uyutuyorum eşlik ediyor boğazından sesler çıkararak, 2 aydır böylr benim sesimi bastırıyor, çok geveze olacak heralde
Aynı benim oğlan.. Bende ee eee derim sallarken, o da aaa aaa der ben sessiz olursam, kendi ninnisini söylüyor.. Bazen bir başlıyor kendi kendine konuşmaya iyi ki erkeksin, kız olsan düşünemiyorum diyorum.. Tabi bu konuşma benim sesimi duyana kadar.. Sonrası çığlık

Yine geberiyorum uykusuzluktan.. Şuan memede.. Gözler açık.. Uyusada yarım saat uyuyp işe gitsem diyorum ama imkansız.. Sesler çıkarıyor, bana vuruyor, oyun oynuyor..
Aynı saatlerde benimkide beni dövüyordu. Uykusuzluktan kafa gitmiş gözlüğümü evde unuttum bilgisayar ekranında binlerce karınca var gibi :D ağzımın içinde 4 tane falan yara var yorgunluktan, gece bir anda elini ağzıma attı yarayı çekiştirdi. O emdi ben acıdan ağladım

Benim kızım da artık memeyi bıraktı, gündüz hiç emmiyor gece de belki 1 belki hiç. 9 de yatıyor bazen 11 bazen 12 bilemedin 1 buçukta kalkıyor mama veriyorum ben de. Daha sonra 3 buçuk 4 civarları kalkıyor tekrar mama veriyorum gero yatıyor bidaha 6.30 da gune basliyoruz. Ama bu aralar ikinciye kalkip mama icince yatagina yatiriyorum mizirdiyor ben de yanimiza aliyorum :/ insallah aliskanliga dönüşemez

Benim kızım da gece 3-4 defa kalkıyordu ama birkaç günden beri ateşi var dış mı soğuk algınlığı mı anlayamadık sürekli ayaktayız gece mizmizlaniyor.ise başlayınca gece kalkmalari insanı daha bir zorluyor.onceden emzirir uyurdu bazen uyumuyorda.emzirip yatmayı düşünürken bir bakıyorum bana bakan bir çift göz.hasta olduğundan beri sabah 5ten sonra 7yenkadar iki sabah ben de yanıma aldım.insallah alismaz.

Benim kızım da gece 3-4 defa kalkıyordu ama birkaç günden beri ateşi var dış mı soğuk algınlığı mı anlayamadık sürekli ayaktayız gece mizmizlaniyor.ise başlayınca gece kalkmalari insanı daha bir zorluyor.onceden emzirir uyurdu bazen uyumuyorda.emzirip yatmayı düşünürken bir bakıyorum bana bakan bir çift göz.hasta olduğundan beri sabah 5ten sonra 7yenkadar iki sabah ben de yanıma aldım.insallah alismaz.
Bizimde uyku düzenimiz bir süredir bozulmuştu kızım gece sık uyanmaya başladı yada çok geç uyuyordu gündüz uykusu çok azalmaya başlamıştı böyle gidecek diye çok korkuyordum ama anladimki diş yüzündenmiş bu sabah alttan ilk dişinin çıktığını gördük dün gece cıkmıs sanırım ama dün gece çok güzel uyudu bir iki kere mızırdadı ama kendi kendine eee eeee eee yapıp tekrar daldı :) yine düzene giriyor sanırım uykusuzluk cooookk zormuş Allah herkese sabır versin özellikle çalışan annelere ben evde olduğum için gece uyumadigim zaman gündüz kızımla beraber uyuyoruz

Bizimde uyku düzenimiz bir süredir bozulmuştu kızım gece sık uyanmaya başladı yada çok geç uyuyordu gündüz uykusu çok azalmaya başlamıştı böyle gidecek diye çok korkuyordum ama anladimki diş yüzündenmiş bu sabah alttan ilk dişinin çıktığını gördük dün gece cıkmıs sanırım ama dün gece çok güzel uyudu bir iki kere mızırdadı ama kendi kendine eee eeee eee yapıp tekrar daldı :) yine düzene giriyor sanırım uykusuzluk cooookk zormuş Allah herkese sabır versin özellikle çalışan annelere ben evde olduğum için gece uyumadigim zaman gündüz kızımla beraber uyuyoruz
Hayırlı olsun dişler,bizde daha yok hep dişe yoruyoruz.
Evdeyken bende gündüz uyurum diye rahattim şimdi bildiğin akşam uyuturken strese giriyorum kaç kere kalkicaz diye bana bakan bir çift göz görünce gulsem mi ağlasam mı şaşırıyorum

Hayırlı olsun dişler,bizde daha yok hep dişe yoruyoruz.
Evdeyken bende gündüz uyurum diye rahattim şimdi bildiğin akşam uyuturken strese giriyorum kaç kere kalkicaz diye bana bakan bir çift göz görünce gulsem mi ağlasam mı şaşırıyorum
Teşekkür ederim canım 9 aylık olduk daha ilk dişimiz çıktı :) valla haklısın hem çalışıp hem çocuk bakmak zor valla annelerin hakkı ödenmez diye boşuna dememişler bende 1 yıl ucretsiz izin almistim temmuz sonunda bitiyor benim kızın uyku düzenine göre gidip gitmeme ye karar verecem bakalım herşeyin hayırlısı ateşiniz nasıl oldu düştümü

Uykusuz anneler kulübü üyesi olarak ben devreleri yakmaya başlayacağım. 2 saat kesintisiz uyusa şükrediyorum. Kızım da böyleydi. Bu süt oğlanın uykuları eskiden iyiydi. Ben de herhalde babasına çekip uykuyu sevecek diyordum ama nafile. Ücretsiz izin alsa mıydım diye düşünmeye başladım. Uykusuzluk ve iş temposu beni çok yordu. Hiçbir şey yapmadan kilo vermeye başladım. Hamilelik öncesinden 5 kg daha azım. Kilo vermek güzel bir şey ama sebep stres, uykusuzluk ve yorgunluk olunca insanın biraz canı sıkılıyor.

Oto koltuğu 9-18 kg mi 9-36 kg mi almalı? İsofixli olan Recaro model 9-18 kg. Diperinde isofix yok. Siz nasıl bir şey aldınız veya alacaksınız?

Oto koltuğu 9-18 kg mi 9-36 kg mi almalı? İsofixli olan Recaro model 9-18 kg. Diperinde isofix yok. Siz nasıl bir şey aldınız veya alacaksınız?
Biz Besafe İzi comfort aldık, 9-18 kg.. Emniyet kemerli hali bile testleri geçtiği için isofixli almadık. Recaro zero muydu neydi, bir ülkede toplatılmıştı galiba.. Kaza anında kemeri esniyor muymuş açılıyor muymuş ne? Ama tam emin değilim canım sen yine bakarsın.. Bizim model yüksek, oğlum dışarıyı izliyor ben yokken.. Aksi halde hayatta onu koltuğa bağlayamazdık

Benim kızım da artık memeyi bıraktı, gündüz hiç emmiyor gece de belki 1 belki hiç. 9 de yatıyor bazen 11 bazen 12 bilemedin 1 buçukta kalkıyor mama veriyorum ben de. Daha sonra 3 buçuk 4 civarları kalkıyor tekrar mama veriyorum gero yatıyor bidaha 6.30 da gune basliyoruz. Ama bu aralar ikinciye kalkip mama icince yatagina yatiriyorum mizirdiyor ben de yanimiza aliyorum :/ insallah aliskanliga dönüşemez
Ben kızımı sık sık alıyorum yanıma, babası göreve erken gideceğinde bizimki de sık uyandığında diğer odaya geçiyor ceya gece görevde oluyor, bizimki de sık uyanınca bende kaldır yatır yapacak hal kalmıyor, alıyorum. Yanımda deliksiz uyuduğundan değil de yine de bizim yatağı biliyor. Alışıyorlar galiba :)

Bu Arada benim kız son günlerde babaya bi r düşkün olmaya başladı ki aman aman, babasından bana gelirken mızırdanıyor, babasının yakasına yapışıyor, bırakmıyor :)

Ahhh be Kubra, maşallah de yavruna.. Bir gün bile öğlen beraber uyumadık.. Hep o ayağımda uyudu.. Hoş ben onca yorgunluğa tercihimi uykudan yana değil de temizlikten, ev toplamaktan yana kullanırdım, sırf kendi uyusa idi keşke..

Back