- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #48.041
Iyk beğenmedim gözm yoruluyor. Muhtemelen girişi azaltacağım. Alışkanlıklarıma bağlıyım yeni şeyleri sevmiyorumKk kötü olmuş:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyk beğenmedim gözm yoruluyor. Muhtemelen girişi azaltacağım. Alışkanlıklarıma bağlıyım yeni şeyleri sevmiyorumKk kötü olmuş:/
Canım bir öğünde olduğundan emin mısın ? Ben capriyorum 4 bin kusur Bisey çıkıyorCanım bir doktor, doğum kilosunun 15 katı kadar mama yiyebilirler bir öğünde yazmıştı.. Hiç emmiyorsa 10 kere kadar içebilirlermiş.. Ek gıda da olunca nasıl olur orasını bilemiyorum tabi :)
Sagiyorum canım bazen iyi bazen çok kötü anlamış değilim . Seninki elektrikli miydiCanım yaa üzme kendini yapacağın bişi yok 4 ay oldu benimki bırakalı, gece emiyor uyanınca Bir iki dk, gündüz sağıyorum, sağma işi nasıl gidiyor senin
Çok teşekkür ederim canım ayrıntılı anlatmışsın ama senin saatlere baktığımda üç üç buçuk saatten ziyade ortalama iki saatte bir besliyorsun gibi geldi bana ben de azaltabilirim belki süreyi bazen hiç istemiyor anne sütü onu pek tok tutmuyor ama daha çabuk acıkıyor onu fark ettim .bu arada biberon başlığın kaç ay uyumlu ? Benimki hala yenidoğan memeyi bırakmasın diye onu kullandım değiştireyim mi sence ?Canım benim oğlum hep 100-120 cc ancak içiyor anne sütü ya da mama farketmiyo bir öğünde, 3 ya da 3,5 saatte bir besliyorum 8 martta 9 aylık olcak, kilosu boyu gayet iyi, her bebekte farklılık gösterir bu durum 4 kez anne sütü alıyor günde 3 kez ek gıda ek gıdaları süt verdikten 1,5 ya da 2 saat sonra veriyorum genelde yememezlik yapmıyor. Tam olarak şöyle : 7,30 kalkış sütümü sağıp veriyorum 100 cc içiyor fazla çıksa bile ya da 120, 9,30 dan biraz önce yumurta sarısı 2 y.k. labne ve avokado veriyorum sonra uyuyo, 10.30 gibi kalkıyo zaten pek arası yok gündüz uykusu ile, 12 gibi yine besliyorum süt yoksa 100 cc mama, 13.00 da uyku 13,30 da sütünü sağıyorum uyanınca 14,00 gibi sebze yemeği (pancar, kereviz, brokoli, balkabağı ... ) hangisi olursa bir fincan yoğurtla beraber, 16.00 da 100 ya da 120 cc mama ya da anne sütü, 16,30 da son uyku 18.00 da az miktarda mama 60 cc falan, 19.00 da et, balık yemeği ya da marmelat, tarzı bişi veriyorum 19,30 sütümü sağıyorum 20.00 100 cc anne sütü ve uyku. Neredeyse 2 aydır bu düzende gidiyor uzun oldu ama kusura bakma fikir olsun diye yazdım
Canım kızın kaç aylık sekiz aylık ortalama kız kilosu 8200 bizimki de 8 200 çıktı doktor normal tam ortalamada dedi şimdi değişmiştir kilosu .o 7.500 olan ne anlamadimk k cok karisik olmus mobilden cok zor..
bu arada bizde kan sayimi icin kan verdik mafoldukk iki elinden almaya calisdi hemsire delik desik etti en son baska bi hemsire gelip kolundan aldi yavrumun simdi elleri morarmis(
dogdugundan beri ilkdefa okadar agladi cok uzgunum..
bakalim pzartesi sonuc cikicak.
bu arada kilosu azmis 8 bcuk kilo 7.500 doktor sonuz ciktiktan sora konsuruz dedi..
kilosu 7 500 cnm 7 bcuk yani. biraz dusuk dedi.. 8 bcuk aylik suanCanım kızın kaç aylık sekiz aylık ortalama kız kilosu 8200 bizimki de 8 200 çıktı doktor normal tam ortalamada dedi şimdi değişmiştir kilosu .o 7.500 olan ne anlamadim
ilk benimde oleydi yavas yavas duzelyo hizlanyo bide tam guncelleme bitmemis. ben alisdim biraz emojoler fln yeniler gelmisBen de beğenmedim bu ne ya zaten giriş yapamadım bi türlü hesap kilitlendi yaziyordu sonra birinin de başına gelmiş yazısını okudum öyle girdim emoji koyacsm koyulmuyo kasiyo :/
Anladım canım benim kızın da düşüktü kilosu sütümü sağıp verince düzeldi biraz . Belki sana da fikir olur ya da beslenme aralarını biraz kisaltitsin boyu iyiyse kilo o kadar da önemli değil bencekilosu 7 500 cnm 7 bcuk yani. biraz dusuk dedi.. 8 bcuk aylik suan
boyuda 68 cm dedi 2 ay once saglik ocagi 69 demisdi zaten bu boy isini anlamadim ben hep farkli. aslinda surekli emiyo ek gidada veriyorum ama kilo almiyor.Anladım canım benim kızın da düşüktü kilosu sütümü sağıp verince düzeldi biraz . Belki sana da fikir olur ya da beslenme aralarını biraz kisaltitsin boyu iyiyse kilo o kadar da önemli değil bence
Iyk beğenmedim gözm yoruluyor. Muhtemelen girişi azaltacağım. Alışkanlıklarıma bağlıyım yeni şeyleri sevmiyorum
Iyk beğenmedim gözm yoruluyor. Muhtemelen girişi azaltacağım. Alışkanlıklarıma bağlıyım yeni şeyleri sevmiyorum
Benim de gözüm yoruldu , renk seçimi berbat , uykumu getiriyor sanki nette hastalıkla ilgili yazılar araştırıp okursun ya aynı onlar gibi, kasvet verdi içime:)Ben de beğenmedim bu ne ya zaten giriş yapamadım bi türlü hesap kilitlendi yaziyordu sonra birinin de başına gelmiş yazısını okudum öyle girdim emoji koyacsm koyulmuyo kasiyo :/
Kk ya mesaj attım bize ulaşın yazan bölümden:)))))Format olarak belki yenilikler olmuştur ama renk hiç olmamış ya
İyi yapmışsın canım .herşeye anket yapıyorlar buna da yapabilirlerdiKk ya mesaj attım bize ulaşın yazan bölümden:)))))![]()
6 ay uyumlu biberon canım, değiştirme konusuna bişi diyemem meme bırakması bebeğin zoe bir durum ama ben değiştirirdim sanırım, ek gıdayı ana öğün olarak düşünmediğim için beslenmesi bu şekilde yiyor zaten verdiğim saatlerde acıkıyor demek ki, her bebek farklı tabi canımÇok teşekkür ederim canım ayrıntılı anlatmışsın ama senin saatlere baktığımda üç üç buçuk saatten ziyade ortalama iki saatte bir besliyorsun gibi geldi bana ben de azaltabilirim belki süreyi bazen hiç istemiyor anne sütü onu pek tok tutmuyor ama daha çabuk acıkıyor onu fark ettim .bu arada biberon başlığın kaç ay uyumlu ? Benimki hala yenidoğan memeyi bırakmasın diye onu kullandım değiştireyim mi sence ?
Evet benim de 120 çıkıyordu artık 100 çıkıyor sağma gücü de azalıyor makinelerin kullandıkça belki ondan belki de emmediğindenSagiyorum canım bazen iyi bazen çok kötü anlamış değilim . Seninki elektrikli miydi
Bende beğenmedim giriş yapmaya çalışırken hesabım kilitlendi anca girebildim berbat olmusBen de beğenmedim bu ne ya zaten giriş yapamadım bi türlü hesap kilitlendi yaziyordu sonra birinin de başına gelmiş yazısını okudum öyle girdim emoji koyacsm koyulmuyo kasiyo :/