- 23 Aralık 2024
- 185
- 116
- 18
Evet bugün 147 şimdi sonucu aldım cumartesi 46ydıBugün mü 147 oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün 147 şimdi sonucu aldım cumartesi 46ydıBugün mü 147 oldu
Benim senin gibi olmuştu adetim ikihafta gecikmişti 5 şubatta doktora gittim kan verdim test yaptım ultrason yaptık ama yok hepsi negatif çıkmıştı. TARLUSAL ilacı verdi adet olmam için 5 gün kullandım bıraktım adet olmadım , nidaya test yapayım dedim 15 şubatta pozitif çıktı kanda da pozitif çıktı yani belli olmuyor , geç döllenme olabilirKızlar merhabalar beni hatırlarsınız.. kan tahlili vetmiştim bat dan 3 gün önce 1.20 çıktı
Regl günüm 13 şubattı olmadık o hün de verdim yine 5 in altında çıktı
2 gün geçti hala regl olmadım karın ağrım vs de var ilk başta tüm belirtilerim vardı gebeyim sandım sonra test verdim umudum kalmamıştı diğer ay demiştim şimdi de regl olmadım bekliyorum hala çok gerildim
Geç döllenme yaşamış olabilir miyim
Bu ay reglime 1 hafta kala da ilişki olmuştuolsa çıkar mı sizce bu durumda olan var mı
Yardım edinnn ya
Hayır bugün işim çıktığı için eczaneye gidemedimYeniden testte mi yapmadın?
Çok sevindim sağlıkla gelsin bebişinEvet varmış darısı hepinize![]()
Adete kadar yapmadım ama 2 gün kala ve 1 gün kala yani bugün çift koyu çizgiyi görünce kaset test yaptım sonra da kan verdim 4+3 görünüyor ve değerim 2598 çıktıOvülasyon testine catlamadan sonra da devam mı ettiniz? 2 gün kalaya kadar çift çıkmıyormuydu?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindimBizlerede dua edin insaAllah
![]()
Çok teşekkür ederimÇok sevindim sağlıkla gelsin bebişin![]()
Adete kadar yapmadım ama 2 gün kala ve 1 gün kala yani bugün çift koyu çizgiyi görünce kaset test yaptım sonra da kan verdim 4+3 görünüyor ve değerim 2598 çıktıOvülasyon testine catlamadan sonra da devam mı ettiniz? 2 gün kalaya kadar çift çıkmıyormuydu?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindimBizlerede dua edin insaAllah
![]()
Çok teşekkür ederimÇok sevindim sağlıkla gelsin bebişin![]()
Senin daha var canım regle zaten umarım ilkten tutmuşturİyi iyi süper. İyiyim ben de kuşum yok belirtim ya klasik regl sancıları![]()
Kuzum çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallahAdete kadar yapmadım ama 2 gün kala ve 1 gün kala yani bugün çift koyu çizgiyi görünce kaset test yaptım sonra da kan verdim 4+3 görünüyor ve değerim 2598 çıktı
Çok teşekkür ederim
Ne sabırlısın ya ben olsam 20 tane yapmıştım. Yap kız merak ettimHayır bugün işim çıktığı için eczaneye gidemedim
Yarın alabilirsem Çarşamba günü ilk idrarla yapacamNe sabırlısın ya ben olsam 20 tane yapmıştım. Yap kız merak ettim
sat 29 ocak
Güzel ANNENIN ADI SAT OVULASYON BAT SONUÇ S3lin07 17 Şubat 3 Mart 15 Mart Kbr0008 18 Ocak 17 Şubat + Dut 22 Ocak 19 Şubat Soguknevale 11 Şubat 8 Mart Sunsun9 3 Ocak 3 Şubat Waww 6 Şubat 6 Mart Lyl21 20 Ocak 18 Şubat Parla1212 28 Ocak 25 Şubat 1scorpio 19 Şubat 18 Mart Melodimelo1996 23 Ocak 17 Şubat Freyja93 23 Ocak 5 Şubat 20 Şubat Bettysbb 18 Ocak 16 Şubat Linalina123 28 Ocak 14 Şubat 28 Şubat Lebideryaya 5 Ocak 31 Ocak 14 Şubat Bohembircadi 18 Ocak 16 Şubat Sipser 31 Ocak 11 Şubat 28 Şubat Vignette 12 Şubat 12 Mart Medine20 25 Ocak 8 Şubat 22 Şubat Pamukkalplikiz 17 Ocak 13 Şubat Arzu_Azra 6 Şubat 6 Mart Muffinwalloper 23 Ocak 20 Şubat Faylinn 22 Ocak 17 Şubat Ozerrrr 24 Ocak 22 Şubat Duant 27 Ocak 7 Şubat 23 Mart Freewoman1 6 Ocak 6 Şubat Minnosprenses 26 Ocak 26 Şubat Berceste3 20 Ocak 20 Şubat Marmelad01 29 Ocak 28 Şubat pamilyaponca 15 Ocak 13 Şubat seniseviyorum 6 Şubat 5 Mart Nurrr72 11 Şubat 13 Mart Pamlok 22 Ocak 20 Şubat Anstz05 11 Şubat 11 Mart Kartopu92 16 Şubat 18 Mart Yiserumu 31 Ocak 27 Şubat Hazoo 19 ocak 19 Şubat Beyazpapatya123 28 Ocak 27 Şubat Pinkflower 5 Şubat 5 Mart Ozuzun 9 Şubat 9 Mart ltfye63 28 Ocak 23 Şubat Milennay 20 ocak 19 Şubat banaderlerelif 14 Şubat 10 Mart
Valla öyle ya bir keresinde sebepsiz yere, stres yaptım diye 16 gün geciktim çok kötüydü durmadan test yapıyordumKızlar ben geldim hamile değildim ya şükür regl oldum her regl bir başlangıç ona bile seviniyorum![]()
Kız sen artımed tapmıştın galiba başka test yaptın mı merak ettim kaçırdım mıBen varımmçok şükür
![]()
Sat 1 şubat bar 25 şubat günceller misin kuzuHamile yok muuuuuuu
Senin daha var canım
regle zaten umarım ilkten tutmuştur![]()
Fotoğrafları sildim canım. Ama senin testi gördüm silik çizgin var. Benim öyle değildi gölge şeklindeydi muhtemelen ıslaklıktan dolayı gölgelendi. Awox markayı kötülemiyorum ben silik çizgi görmeyi umut ettiğim için gölgeyi öyle sandım. Bence kan testi verip emin ol. İnşallah hamilesindirAy awoxu iyi diyorlardı genelde bende dün akşam ondan alıp yaptım ama birkaç böyle yorum görünce acaba mı diyorum yaa seninki çok mu silikti canım testin duruyormu
Ben 2 gün önce Awox test yaptım silik pembe çizgi çıktı bugünde yaptım bebe time çizgi gayet belli yani Awox yanıltmıyor diye biliyorum inşallahda öyledir,
Awoxta ben öyle umut ettiğim için testin gölgelenmesini silik çizgi sandım bence hala iyi bir markaAy bende trendyoldan bu döngüm için 5 li awox 3 lü predictor early aldımm. Allahım awox da güvenimizi yıkmasın test kalmıycak artık. Softec çok iyiydi ama artık bulamıyorum. Bilseydim stoklardım. 14’lü 25’li satılıyordu trendyolda
Bende aynı senin gibiyimKızlar ben geldim hamile değildim ya şükür regl oldum her regl bir başlangıç ona bile seviniyorum![]()
Beni de ekler misinKızlar adet olduğunuzda hemen diğer batı ekleyecem burda hamile kalacaz başka yolu yok bana yazın güncellerim![]()