Önüne koyacağın her sebze ve meyve parmak şeklinde olmalı canım, mesela üzüm gibi ufak meyve bile hem ortadan ikiye hem de yarımlar da ortadan bolunmeli. Sebzeler eliyle tutacağı şekilde ve diliyle ezecegi şekilde olmalı. Basta havuç patates , avokado gibi parmak dilimi yapılan herşeyle başlayabilirsin
Tadım zamanlarını geçmişesindir zaten bu yüzden direk önüne kahvaltı yemek ve meyve verebilirsin mesela. Ben kahvaltıda çeyrek avokado, kasar peyniri veya beyaz peynir, üstüne tereyağı veya labne sürülmüş ekmek ve omlet yada çeyrek haşlanmış yumurta veriyorum, kahvaltı arkasına yarından az muz veya başka bir meyve veriyorum. Püre gibi yemekler vermiyorum canım önüne normal porsiyonlar hazırlıyorum mesela bir parça tavuk göğüsü, yanına makarna , haşlanmış brokoli falan veriyorum akşam yemeği örneği. Yoğurdu direk önüne koyuyorum içine dondurulmuş çözülmüş kırmızı meyveler koyuyorum bazen, bazen elma rendeliyorum. Çorba çok sık yapmıyorum ben , ama verirsem haftada bir kendim yediriyorum onu