- 18 Kasım 2020
- 20.713
- 49.817
- 548
Ümitle bekliyoruzBeni de ekler misin
sat 6 Şubat
Bat 7 8 Mart nasip bizimde olacak bir gün hamileyim diye yazmak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümitle bekliyoruzBeni de ekler misin
sat 6 Şubat
Bat 7 8 Mart nasip bizimde olacak bir gün hamileyim diye yazmak![]()
Anladım canım dün akşam gidecektim aslında yengemiz vefat edince dün eşim İstanbul'a gitti. Gelince yaptırcam artıkFotoğrafları sildim canım. Ama senin testi gördüm silik çizgin var. Benim öyle değildi gölge şeklindeydi muhtemelen ıslaklıktan dolayı gölgelendi. Awox markayı kötülemiyorum ben silik çizgi görmeyi umut ettiğim için gölgeyi öyle sandım. Bence kan testi verip emin ol. İnşallah hamilesindir
Tabii ki öyle ins bu ay hamile kalırızBende aynı senin gibiyimher ay ne kadar hüzün olsada yeni umutlar..Rabbım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Benimde bu aydan hiç umudum yok sıfır belirti ve biliyormusun benim batıda tabloya Mart olarak girmişsin bunun bir hikmeti olduğunu düşünüyorum
![]()
Canım benden az önce leke geldi yaa acaba kimyasalmı geçiriyorumFotoğrafları sildim canım. Ama senin testi gördüm silik çizgin var. Benim öyle değildi gölge şeklindeydi muhtemelen ıslaklıktan dolayı gölgelendi. Awox markayı kötülemiyorum ben silik çizgi görmeyi umut ettiğim için gölgeyi öyle sandım. Bence kan testi verip emin ol. İnşallah hamilesindir
Yerleşme kanaması da olabilir. Kırmızı şekilde kanama olmuyorsa tehlikeli yok diye biliyorum ama sen yine de en kısa sürede betana bi baktır canımCanım benden az önce leke geldi yaa acaba kimyasalmı geçiriyorum
Başınız sağ olsun. Yakınlarda hastane varsa aciline gidip baktırabilirsin için rahat eder hem lekelenmen varmışAnladım canım dün akşam gidecektim aslında yengemiz vefat edince dün eşim İstanbul'a gitti. Gelince yaptırcam artık
Az önce yoğun şekilde geldi canım elimde test vardı yaptım silik çıktı zaten büyük ihtimal kimyasal olduYerleşme kanaması da olabilir. Kırmızı şekilde kanama olmuyorsa tehlikeli yok diye biliyorum ama sen yine de en kısa sürede betana bi baktır canım
Saolun yakında var ama iki tane çocukla mümkünatı yok minibüsle uğraşamam araba evde olsaydı arabayla giderdim iki dakikaBaşınız sağ olsun. Yakınlarda hastane varsa aciline gidip baktırabilirsin için rahat eder hem lekelenmen varmış
kesinlikleMaalesef hep yalancı pozitif veren testlerden yapıp güvendik. Artimed days doctor freely bunlar hep kötü markalar
3 gün falan gecikmiştiYaa kaç gün vardı adetine
Tık yok valla. Belirti olduğunu sandım da artımed test yaptım dayanamadım, pozitif çıktı ikisi de ama erken gebelik yaptığımda negatif çıktı. O yüzden sanmıyorum olduğunu
GünaydınnnGünaydın kızlar
Adanalımısın canımGünaydınnn![]()
Yooo değilim ki yurt dışındayım benAdanalımısın canım
Anladım 01yazınca öyle düşündümYooo değilim ki yurt dışındayım ben