HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Fotoğrafları sildim canım. Ama senin testi gördüm silik çizgin var. Benim öyle değildi gölge şeklindeydi muhtemelen ıslaklıktan dolayı gölgelendi. Awox markayı kötülemiyorum ben silik çizgi görmeyi umut ettiğim için gölgeyi öyle sandım. Bence kan testi verip emin ol. İnşallah hamilesindir
Anladım canım dün akşam gidecektim aslında yengemiz vefat edince dün eşim İstanbul'a gitti. Gelince yaptırcam artık

Bende aynı senin gibiyim ❤️ her ay ne kadar hüzün olsada yeni umutlar..Rabbım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Benimde bu aydan hiç umudum yok sıfır belirti ve biliyormusun benim batıda tabloya Mart olarak girmişsin bunun bir hikmeti olduğunu düşünüyorum 🥰
Tabii ki öyle ins bu ay hamile kalırız:(

Fotoğrafları sildim canım. Ama senin testi gördüm silik çizgin var. Benim öyle değildi gölge şeklindeydi muhtemelen ıslaklıktan dolayı gölgelendi. Awox markayı kötülemiyorum ben silik çizgi görmeyi umut ettiğim için gölgeyi öyle sandım. Bence kan testi verip emin ol. İnşallah hamilesindir
Canım benden az önce leke geldi yaa acaba kimyasalmı geçiriyorum

Anladım canım dün akşam gidecektim aslında yengemiz vefat edince dün eşim İstanbul'a gitti. Gelince yaptırcam artık
Başınız sağ olsun. Yakınlarda hastane varsa aciline gidip baktırabilirsin için rahat eder hem lekelenmen varmış

Yerleşme kanaması da olabilir. Kırmızı şekilde kanama olmuyorsa tehlikeli yok diye biliyorum ama sen yine de en kısa sürede betana bi baktır canım
Az önce yoğun şekilde geldi canım elimde test vardı yaptım silik çıktı zaten büyük ihtimal kimyasal oldu

Başınız sağ olsun. Yakınlarda hastane varsa aciline gidip baktırabilirsin için rahat eder hem lekelenmen varmış
Saolun yakında var ama iki tane çocukla mümkünatı yok minibüsle uğraşamam araba evde olsaydı arabayla giderdim iki dakika

kizlar ben de istiyorumm, su an cok heyecanlandim cunku tabloda benimle ayni BAT olan 2 kisi de pozitif❤️

SAT: 19 ocak
Ovu: 3 şubat
BAT:17 şubat

Kızlar pcos için inositol kullanmaya başladım. Bu markayı kullanan var mı aranızda ?

Eklentiler

• IMG_20250218_192145.webp
    IMG_20250218_192145.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 24
Back
X