- Emoji Skoru
- 9.300
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #48.061
100 mesaj wardi okumadigim allahimmmm bu nasil bisey... Şaşı ola yazdim okuyamadim renk çok goz yorucu kizlar demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sayfa çok göz yoruyor alışamadım hiç çok karışık geliyor100 mesaj wardi okumadigim allahimmmm bu nasil bisey... Şaşı ola yazdim okuyamadim renk çok goz yorucu kizlar demi
Doğumgünün kutlu olsun canım ailenle ve sevdiklerinle nice yıllara :)Doğum günümü kutlayan Kadınlar Kulübüne çok teşekkür ederim sizde iyi ki varsınız
Merhaba, sukufenazz:
Gelemedik ama unutmadık da;
Bugün bizi göremeseniz de bilin ki doğum gününüz de yanınızdayız...
Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz
Hep birlikte nice senelere Doğum gününüz kutlu olsun
Çok teşekkür ederim canım :)Doğumgünün kutlu olsun canım ailenle ve sevdiklerinle nice yıllara :)
Pek uslu sayılmaz ama bebekleri seviyorum bakarım herhaldeMeraba cnm evet bizde 10 aylik olduk:)
Uslu heralde bebegin ikinciyi istedigine gore
Hahahahah dün ben yazdım bu ne mavi baygın baygın diye, kk pembe ile özdeşlemişti diye :) benim gibi bircok kisi itiraz etti herhalde renge :)Kızlar aranızda lansinoh biberon kullanan var mi ? Bu arada kk rengini değiştirmiş
Benim sağım aletim lansinoh canım, biberon özellikle almadım ama kullanıyorum sağınca ondan içiyor, bişi mi soracaksınKızlar aranızda lansinoh biberon kullanan var mi ? Bu arada kk rengini değiştirmiş
bizim minnos emeklemiyo surunmuyo odadan odaya done done gidiyokizlar 8 aylik bebisleriniz emekliyormu neler yapiyor
bebmki yerde pek durmayi sevmiyordu surekli ayakta duracak kolyuklardan tutunup ayakta durmak istiyor yada yurutec ama bu ara biraz duruyo ondada donuyo geri gidiyor biraz biseyler yapiyo alkis yapmayi ogrendi disleriniz varmibizim minnos emeklemiyo surunmuyo odadan odaya done done gidiyo
Benim de öyle canım emzik olarak hızlı akış orta akış falan var değiştireceğim hızlı akış mi kullanıyorsun benimki yavaş alıştıBenim sağım aletim lansinoh canım, biberon özellikle almadım ama kullanıyorum sağınca ondan içiyor, bişi mi soracaksın
Benim kızım 9 aylık oldu ama 1 ay önce emeklemeye başladı salonda oyun halısına bırakıyorum sonra bir bakıyorum mutfak kapısına gelmiş :)kizlar 8 aylik bebisleriniz emekliyormu neler yapiyor
Benimki de 9 aylık emekliyor artık hızla kaçıyor hatta. Bu arada bime bebek kamerası geliyormuş. Ben ordan kamerasız bebefon almıştım çok memnunum. İhtiyacı olan bakabilirBenim kızım 9 aylık oldu ama 1 ay önce emeklemeye başladı salonda oyun halısına bırakıyorum sonra bir bakıyorum mutfak kapısına gelmiş :)
Biz bu durumu ara sıra yaşıyoruz bazen deliksiz uyuyor bazen gazdan dolayı ağlayarak uyaniyor çıkarınca tekrar uyuyorKızlar oğlum 9 aylık oldu. Gece midesinde gaz olduğunda hala ağlıyor. Kaldırıyorum çıkarıp uyuyor. Artık mide gazını kendisi çıkarması gerekmez mi. Yüzüstü de yatsa çıkarmıyor. SAğa sola da dönüyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba 9 aylık olup
yaa neguzel bnmki emeklemicek galiba benmki ayakta durmak istiyo emeklemiyor koltuktwn tutunup ayakta durmak yurumk istiyoBenim kızım 9 aylık oldu ama 1 ay önce emeklemeye başladı salonda oyun halısına bırakıyorum sonra bir bakıyorum mutfak kapısına gelmiş :)