- 18 Kasım 2020
- 20.651
- 49.729
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden testte mi yapmadın?Yoo daha vermedim
İyi iyi süper. İyiyim ben de kuşum yok belirtim ya klasik regl sancılarıAh güzelim hiç unutmadın hep yazıyorsunhastalığım ertesi gün tamamen geçti, sonrasında da sadece arada nadiren kasık ağrım oluyor. Ama bugün ateşim düştü sanırım regl olacağım
sen nasılsın var mı belirtilerin
Ovülasyon testine catlamadan sonra da devam mı ettiniz? 2 gün kalaya kadar çift çıkmıyormuydu?Gebelik olabilirçoğu kişi böyle öğreniyor inşallah gebelik vardır
![]()
Adete kadar yapmadım ama 2 gün kala ve 1 gün kala yani bugün çift koyu çizgiyi görünce kaset test yaptım sonra da kan verdim 4+3 görünüyor ve değerim 2598 çıktıOvülasyon testine catlamadan sonra da devam mı ettiniz? 2 gün kalaya kadar çift çıkmıyormuydu?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindimBizlerede dua edin insaAllah
![]()
Ayyy sen hamile misiiiiin çok sevindimKızlar yardımınız ihtiyacım var
Cumartesi saat 11:00 beta 46
Pazartesi 18:00 147 artış iyi mi kimyasal olmaz dimi
Evet canım bende çok sevinçli ve çok korkuluyumAyyy sen hamile misiiiiin çok sevindim![]()
Korkma içini rahat tut doktorum ilk başlarda azar azar artar dedi. Sonradan hızla çıkıyormuş sağlıklı olacak bebişEvet canım bende çok sevinçli ve çok korkuluyum
batım bugün betam 46 dan 147 ye yükselmiş haftaya göre düşük mü anlamadım
Çok sağol canımmmm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKorkma içini rahat tut doktorum ilk başlarda azar azar artar dedi. Sonradan hızla çıkıyormuş sağlıklı olacak bebiş![]()
Çok sağol canımmmm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tutmaya çalışıyorum da herşeyde illa birşey oluyor meme hassasiyetim azaldı o biraz beni korkuttu endişelenmemek elde değilAmiiiin inşalllaahh sen içini rahat tut yeter ki![]()
Ben varımmKızlar burdaaa sizinleee beklemiştiiim n’aptınız pozitiffff çıkan var mı![]()
Hayır o ara ara oluyor öyle kendini dinleme lütfenTutmaya çalışıyorum da herşeyde illa birşey oluyor meme hassasiyetim azaldı o biraz beni korkuttu endişelenmemek elde değil
Canım sen de düşük yaşamış mıydın?Tutmaya çalışıyorum da herşeyde illa birşey oluyor meme hassasiyetim azaldı o biraz beni korkuttu endişelenmemek elde değil
Ayyyy çok şüküüüür çok sevindim hayırlı uğurlu olsunBen varımmçok şükür
![]()
Öyle yapıcam çok sağol canımHayır o ara ara oluyor öyle kendini dinleme lütfen![]()
Bugün mü 147 olduEvet canım bende çok sevinçli ve çok korkuluyum
batım bugün betam 46 dan 147 ye yükselmiş haftaya göre düşük mü anlamadım
Yok kuzum ilk gebeliğim Allah izin verirseCanım sen de düşük yaşamış mıydın?