- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.521
Sende 37 ye kadar çalışmıştın dimi benim 1 nisan itibariyle doluyor. Ama öğle arası çalışıp ekleyeceğim yine erken çıkmak için. Valla ben kızımdan hiçbir sey anlamadım. Yürüyünce rahat olur diyorum bu kezde peşinden koşta görelim diyorlar. İnsanlar fazla negatif sanki çocuk hiç yürümeyecek bir acayipler, yürüsün en azından gazı çıksın saatlerce ağlamasına uyumamasına dayanıyorumda koşmasımı zor gelecek sankiAy maşallah İnci de pek önden gidiyor.. 7diş nedir? Bizde 2 tane var.. Aman Allahım diyorum, kaç diş daha çıkaracak telaşına düştüm.. En güzel zamanlar hep öyle böyle geçiyor ya üzülüyorum.. Bir doktor yazmış, hamileliği stresli olan, üzücü olaylar yaşayan kadınların bebekleri alerjiye meyilli oluyormuş.. Emzirme döneminde de ne kadar mutlu ise anne, sütü o kadar koruyormuş alerjiden.. Şöyle bakıyorum da çoklu gıda alerjimize.. Ne hamilelikte ne sonrasında gülememişim valla.. Neyse.. Ek gıda inan evde olsan da zor bizim bebelerle.. Ne verebiliriz ki? Çoğu besinde ay sınırı var.. Birçoğunu da biz yiyemiyoruz.. Yediklerimiz de ya gaz yapıyor ya ağzını kilitliyor.. Muz, elma, muzlu muhallebi ,Elmalı muhallebi olayımız bu. Çok açsa yiyor güle oynata, beş altı kaşık.. Bizim bu üç saat iznin bitmesine az kaldı değil mi? Martta doluyor galiba
Calpol verdiysen 4 saat kadar sonra fitil verebilirsin bizimkinin doktoru öyle demiştiKızlar oğlum üşütmüş çok fena.. Burnu tıkalı, bir taraf sabit akıyor, ateşi de var.. Verebileceğimz birşey yok değil mi? Calpol vermeye çalıştım ağzını kilitledi, çok az aldı ağzına.. Fitil mi koysam biraz geçince.. Off ne zormuş yaa
Bizim kızda yapıyor gelmek istediğinde özellikle, bir sorun olduğunu düşünmedimArkadaşlar beni çok endişelendiren bir konu var. Oğlum otururken veya mama sandalyesindeyken hafifçe ileri geri, olduğu yerde yaylanır gibi sallanıyor. Bazen emerken bilr sallanıyor. Memeyi gagalar veya irkilirmiş gibi oluyor. Siz de böyle bir davranış gözlemlediniz mi? Doktora danıştınız mı?
Ben de bir sorun olduğunu düşünmüyorum, benim kızımda yapıyor arada sallıyor kendini hızla ,artık daha dengeli oldukları için o güvenle yaptıklarını düşünüyorum , tabi yine gözlemlemek lazım sıklığını ve göz kontağı kuruyor mu ,o an tepki veriyor mu vs diye.Bizim kızda yapıyor gelmek istediğinde özellikle, bir sorun olduğunu düşünmedim
Geçmiş olsun canım, calpol heralde tek çözüm Bi de akıntı varsa sprey ya da serum fizyolojik yap canım tıkanmasın çocuk biz de yeni atlattık hafif Bi üşütme vardı Allah yardımcın olsunKızlar oğlum üşütmüş çok fena.. Burnu tıkalı, bir taraf sabit akıyor, ateşi de var.. Verebileceğimz birşey yok değil mi? Calpol vermeye çalıştım ağzını kilitledi, çok az aldı ağzına.. Fitil mi koysam biraz geçince.. Off ne zormuş yaa
Düzenli sağmaya alışık olmadığı için, pes etme derim canım zor ama oluyor, inanSabah sağdım beş ml çıkmamıştır ikisinden de.. Ve neredeyse bir buçuk saat uğraştım.. Canım çok sıkkın.. İşe başlayınca hepten gider.. Oğluma ne bırakacağım, hiç sütte yok.. Neden gidiyor bu süt ya? Vardı başta..
Yok canım biter mi? Afedersin dana kadarlar, sıksalar çıkar.. Bizimkiler ya keyif insanı ya da ciddi problemleri var.. Yemin ederim beynim kazan gibi.. Şimdi sen işten kaçta çıkıyorsun canım? Sen gelene kadar kaç öğün yapıyor senin kızın? Benimki evdeyim diye yarım saate yapışıyor bana.. Keşke bizde de ana öğün, ara öğün gibi belirli kavramlar olsa..
Canım benim oğlum baştan beri huysuz.. İlk zamanlar dörtte güne başlardık . Şimdi 6-7ye geçtik şükür . Yine de saat başı kalkar.. Huysuzluk, atak, gaz çokluğunda yarım saate kalkardı.. Ama bu bahsettiğim çok başka.. Uykuda, gözü kapalı sürekli sağa sola dönüyor.. Fotoğraf çektim gece eşime gösteriyorum, şaşırdı baya.. İki dk aynı pozisyonda yatmadı hiç.. En fazla bir dk.. Bazen yine yapıyordu da gece bir ikiden sonra bırakıyordu.. Şimdi sabaha kadar çıldırdım resmen
Bizim iki dişimiz var.. Üçüncü mü acaba o zaman??
Ay canım benim yaa, o ne yapıyor acaba? Benimde az kaldı bende merak ediyorum, nasıl olacak diye.. Keşke yaşlarını görebilse tüm anneler
Aynen.. Ben oturur vaziyetteyim, yanıma bırakıyorum onu emzirdikten sonra, pat ayakları dizlerimin üzerinde, çeksem olmuyor.. Mecbur oturuyorum.. Sonra pat sırt üstü dönüyor.. Geri bana doğru.. Eee ayakları yukarda dursun istiyor.. Yastık koyuyorum, yine dönüyor.. Yine yine.. Canım çıktı sabaha kadar.. Bu gidişle eşime zarar vereceğim sinirden :)
Ayy maşallah beş günde üç diş.. Acaba bizde de mi öyle olacak??
Dün gece benim oğlan da sürekli hareket halindeydi uyanmıyor ama kıpır kıpır ara ara yapıyor bunu uyuduğu uyku da uyku olur mu ki öyle, çok üzülüyorum yüzüstü yatıyor benimki ama ayaklarını kaldırıp indirme bir süredir bizde de var,sağlık ocağındaki hemşire yürümeye alıştırıyor kendini demişti gerçi gündüz yapıyordu o zmanlar ahh Ahh bilemedimKızlar oğlum yine 4 gecedir, sürekli kıpır kıpır.. Ayaklarını kaldırıp kaldırıp indiriyor, bir sağa atıyor kendini sonra sırt üstü, bu sefer sola atıyor sonra yine sırt üstü.. Ayaklarını bir benim üzerime koyuyor sonra sıkılıp düz yatıyor.. Sonra sırtını ve başını kaldırıp dönmeye çalışıyor.. Üzerini bile örtemiyorum.. 4 gecedir yine uyku uyuyamıyorum.. Mahvoldum.. Neden acaba yaa?
SankiiEki Görüntüle 2232524 kizlarrrrr bizden mi bahsediyorr nee
Aynı ben:)Eki Görüntüle 2232524 kizlarrrrr bizden mi bahsediyorr nee
Aynı ben:)
Aynen öyle canım.. Hareket etseler gazları da çıkar.. Birde benimki dönemiyor da, çıldıracağım cidden..Sende 37 ye kadar çalışmıştın dimi benim 1 nisan itibariyle doluyor. Ama öğle arası çalışıp ekleyeceğim yine erken çıkmak için. Valla ben kızımdan hiçbir sey anlamadım. Yürüyünce rahat olur diyorum bu kezde peşinden koşta görelim diyorlar. İnsanlar fazla negatif sanki çocuk hiç yürümeyecek bir acayipler, yürüsün en azından gazı çıksın saatlerce ağlamasına uyumamasına dayanıyorumda koşmasımı zor gelecek sanki
Sağolasın canım.. Akılsızlar başım işte, serum fizyolojik aldırmadım eşime.. Nasıl böyle bir hata yaptım bilemiyorum.. Çocuk emmek istiyor, yanaşıyor ama burnunda tıkalı olunca çekiliyor geri.. Tekrar emmek istiyor yine aynı.. Burun spreyi işe yaramadı.. Aspiratörü değdirmiyor bile.. Serum fizyolojik kullanmadım hiç, dikkat etmek gereken birşey var mı? O esnada ağzı açık olmalı gibiGeçmiş olsun canım, calpol heralde tek çözüm Bi de akıntı varsa sprey ya da serum fizyolojik yap canım tıkanmasın çocuk biz de yeni atlattık hafif Bi üşütme vardı Allah yardımcın olsun
Arkadaşlar beni çok endişelendiren bir konu var. Oğlum otururken veya mama sandalyesindeyken hafifçe ileri geri, olduğu yerde yaylanır gibi sallanıyor. Bazen emerken bilr sallanıyor. Memeyi gagalar veya irkilirmiş gibi oluyor. Siz de böyle bir davranış gözlemlediniz mi? Doktora danıştınız mı?
Kızlar oğlum üşütmüş çok fena.. Burnu tıkalı, bir taraf sabit akıyor, ateşi de var.. Verebileceğimz birşey yok değil mi? Calpol vermeye çalıştım ağzını kilitledi, çok az aldı ağzına.. Fitil mi koysam biraz geçince.. Off ne zormuş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?