2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sende 37 ye kadar çalışmıştın dimi benim 1 nisan itibariyle doluyor. Ama öğle arası çalışıp ekleyeceğim yine erken çıkmak için. Valla ben kızımdan hiçbir sey anlamadım. Yürüyünce rahat olur diyorum bu kezde peşinden koşta görelim diyorlar. İnsanlar fazla negatif sanki çocuk hiç yürümeyecek bir acayipler, yürüsün en azından gazı çıksın saatlerce ağlamasına uyumamasına dayanıyorumda koşmasımı zor gelecek sanki

Calpol verdiysen 4 saat kadar sonra fitil verebilirsin bizimkinin doktoru öyle demişti

Bizim kızda yapıyor gelmek istediğinde özellikle, bir sorun olduğunu düşünmedim

Bizim kızda yapıyor gelmek istediğinde özellikle, bir sorun olduğunu düşünmedim
Ben de bir sorun olduğunu düşünmüyorum, benim kızımda yapıyor arada sallıyor kendini hızla ,artık daha dengeli oldukları için o güvenle yaptıklarını düşünüyorum , tabi yine gözlemlemek lazım sıklığını ve göz kontağı kuruyor mu ,o an tepki veriyor mu vs diye.

Geçmiş olsun canım, calpol heralde tek çözüm Bi de akıntı varsa sprey ya da serum fizyolojik yap canım tıkanmasın çocuk biz de yeni atlattık hafif Bi üşütme vardı Allah yardımcın olsun

Düzenli sağmaya alışık olmadığı için, pes etme derim canım zor ama oluyor, inan

Dün gece benim oğlan da sürekli hareket halindeydi uyanmıyor ama kıpır kıpır ara ara yapıyor bunu uyuduğu uyku da uyku olur mu ki öyle, çok üzülüyorum yüzüstü yatıyor benimki ama ayaklarını kaldırıp indirme bir süredir bizde de var,sağlık ocağındaki hemşire yürümeye alıştırıyor kendini demişti gerçi gündüz yapıyordu o zmanlar ahh Ahh bilemedim

Kizlar beratta daha hasta iki haftadir oksuru hic gecmedi.bunun yani sira kusma ve ateside vardi onlari atlattik sukur.Burun akintisi ve oksuruk devam ediyor.Cigerleri temiz hava falan aldi.Salgin hastalik varmis dikkat edin yavuruklara onlar cok kucuk daha Berat Allah bikir bi 7 8 kere hasta olmustr grip dogdugndan beri ;(

Aynen öyle canım.. Hareket etseler gazları da çıkar.. Birde benimki dönemiyor da, çıldıracağım cidden..
Bende senin gibi arada veriyorum çocuğu.. Sırtımı yere koyuyorum.. Bakıyorum içerden sesi geliyor, dayanamayıp geri kalkıyorum alıyorum.. Allahım inşallah düzene girerler tez vakite..

Geçmiş olsun canım, calpol heralde tek çözüm Bi de akıntı varsa sprey ya da serum fizyolojik yap canım tıkanmasın çocuk biz de yeni atlattık hafif Bi üşütme vardı Allah yardımcın olsun
Sağolasın canım.. Akılsızlar başım işte, serum fizyolojik aldırmadım eşime.. Nasıl böyle bir hata yaptım bilemiyorum.. Çocuk emmek istiyor, yanaşıyor ama burnunda tıkalı olunca çekiliyor geri.. Tekrar emmek istiyor yine aynı.. Burun spreyi işe yaramadı.. Aspiratörü değdirmiyor bile.. Serum fizyolojik kullanmadım hiç, dikkat etmek gereken birşey var mı? O esnada ağzı açık olmalı gibi

Yarım saat uyudum uyumadım .. Yerine koyduğum an bağırıyor, susturamıyorum da.. Zaten ateşli, yapıştık iyice

kızlar bu tarifle peynir yaptık harika oldu önceleri lor peynir yapıyorduk bu daha güzel oldu deneyin siz de :)

bizimki yemek yerken sağa sola sallanıyor ama bu yemeği sevdiği için diye tahmin ediyorum :) bir de uykusu gelince yatar pozisyonda kafayı sağa sola sallıyor bu da uykusundan. seninkiyle benzemiyor sanki bizim durum

geçmiş olsun canım, nebulizatorle ventolin ve pılmicort yapabilirsin biz nerdeyse 4 aylıkkenden beri bu şekildeyiz iyi olduğu gün 2 haftayı geçmiyor yine burun akıntısı öksürük ateş dr hiç antibiyotik vermedi hep ventolin+ pulmicort yaptuk 5 gün süreyle bir d eburnunu serum fizyolojik ile açtık sürekli bu şekilde atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…