- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.361
Bir defada mi iki fincan canım ? Çok üzülüyorum memeyi elleriyle uzaklaştırıyor ağlıyor görmek dahi istemiyor o yüzden gece uyansın emsin istiyorum. Ilk aylar sagıyordum zor biliyorum. Tekrar o yol gözüküyor gibi eşim de hiç Bisey verme süt içsin diyor ama bu ay hiç kilo almadı kustu hastaydı diye cesaret edemiyorum açıkçası.gündüz emmeyince sen ne kadar bekledin ?İnşallah gündüz emmeye tekrar döner canım benim oğlan 3 aydır gündüz emmiyor sağıp veriyorum ama sen bekle uzun sürmez inşallah, emmemesi dünyanın en zor şeyi hele ki sağım yapıp biberon dezenfekte etmesi sağım aletlerini temzilemesi hem de günde 3 veya 4 kereinşallah en kısa zamanda tekrae döner ek gıdayı 2 ya da 3 kez veriyorum sabah kahvaltı avokado, labne ve yumurta sarısı veriyorum yumurtaya 2 gündür başladık severek yiyor ilerleyen zamanlarda ekmek ekleyeceğim, öğleden sonra yoğurt ve bir sebze yanında, akşam da muhallebi bazen, bazen yine yoğurtlu bişi, ya da çorba değişiyor ama toplam 2 fincanı geçmiyorum canım
Lor pütürlü diye sevmemiştir belki ya da yağda yumurta hoşuna gitmemiş olabilir. Normalde pütürlüye geçiş için 8. aya kadar vakit var. Bebek hazırsa erken geçmek iyi tabii. Mutlaka alışacaklar.Sabah yumurtasını biraz lor peynir ekleyip az tereyağında pişirip verdim ama çok yemedi öğürdü hep
Canım gündüz neler veriyorsun oğluna miktariylayazar mısın ?sadece geceleri mi emiyor ? Kilosu iyi ama puturluye yavaş yavaş geçmek gerekiyor önce çok az pütürlü ona alışınca orta pütürlü en sonda da tam puturluye geçiliyor ben kızım düzelsin sonra geçeceğim ama yummmurta sarisini yiyebiliyor parça parça şeklindeGünaydın kızlar oğlum dün 7 aylık oldu ben artık yemeklerini pütürtülü vermek istiyorum normalde herşeyimi blenderdan geçiriyordum bir güzel yiyordu ama artık alışması lazım nerden başlasam bilemedim hiç siz neler yapıyorsunuz bide benim oğlum süt içmiyor gündüz sadece ek gıda yiyor pütürtülü yemezse doymayacak diye de korkuyorum kilosu 9350 acaba kilo verirmi
Bende öyle yapıyorum benim kız seviyor ama et suyuylA yapıyorum sevdiği bi sebze varsa onunla yapabilirsin ıspanaklı meselaCanım çorbayı nasıl yapıyorsun? Ben suya atıp pişiriyorum tarhanayı.. Sonra altını kapatıp zeytinyağı ekliyorum.. Ama imkanı yok yemiyor.. Ev yapımı salça var ekle diyen var, tuz at diyen var.. Hoş bizimki alerjik birde zaten
Önceden tutmuyordu su hiç icmiyordu gün içinde dört beş kes üç dört tatlı kaşığı verdim üstüne de biberon verdim iki hafta sonra alıştı kendi içiyorKizlar selam.bebegi biberonla su almayanlar kasikla gunde kac kasik veriyosunuz?doktora soran varmi gunde kac kasik yeterli gelir diye???merakla bekliuorum cewaplarinizi
Yarim diș sarimsak ekleyebilirsiniz yada içine biraz ilidimi yogurt katip deneyin derimCanım çorbayı nasıl yapıyorsun? Ben suya atıp pişiriyorum tarhanayı.. Sonra altını kapatıp zeytinyağı ekliyorum.. Ama imkanı yok yemiyor.. Ev yapımı salça var ekle diyen var, tuz at diyen var.. Hoş bizimki alerjik birde zaten
Önceden tutmuyordu su hiç icmiyordu gün içinde dört beş kes üç dört tatlı kaşığı verdim üstüne de biberon verdim iki hafta sonra alıştı kendi içiyor
Benim kız ne kaşıkla ne biberonla şu içmiyordu, ben de saplı suluk aldim çok şükür uzun süredir k3ndi içmeye başladı. Çok çok değil ama içiyor yani gün içinde birşey yedikten sonra, uyanınca, yatmadan önceKizlar selam.bebegi biberonla su almayanlar kasikla gunde kac kasik veriyosunuz?doktora soran varmi gunde kac kasik yeterli gelir diye???merakla bekliuorum cewaplarinizi
Ben pişirmeden yarım saat önce suya koyuyorum kase içine, sonra pisiriyorum canım, baharat atıyorum sarımsak, soğan tozu bazen , kırmızı toz biber, karabiber , az az. Pişince tereyağı atıyorum 1 çay kaşığı. T3k sevdiği çorbaCanım çorbayı nasıl yapıyorsun? Ben suya atıp pişiriyorum tarhanayı.. Sonra altını kapatıp zeytinyağı ekliyorum.. Ama imkanı yok yemiyor.. Ev yapımı salça var ekle diyen var, tuz at diyen var.. Hoş bizimki alerjik birde zaten
Çatalla ez canım yarı pütürlü yarı püre gibi olsun kıvamı, b3nim kızım da artık gündüz pek emmiyor , kilosu aynı senin oglanla.Günaydın kızlar oğlum dün 7 aylık oldu ben artık yemeklerini pütürtülü vermek istiyorum normalde herşeyimi blenderdan geçiriyordum bir güzel yiyordu ama artık alışması lazım nerden başlasam bilemedim hiç siz neler yapıyorsunuz bide benim oğlum süt içmiyor gündüz sadece ek gıda yiyor pütürtülü yemezse doymayacak diye de korkuyorum kilosu 9350 acaba kilo verirmi
İnşlah alışır canım haşlayıp verdiğimde de öğürüyorLor pütürlü diye sevmemiştir belki ya da yağda yumurta hoşuna gitmemiş olabilir. Normalde pütürlüye geçiş için 8. aya kadar vakit var. Bebek hazırsa erken geçmek iyi tabii. Mutlaka alışacaklar.
Benim kız ne kaşıkla ne biberonla şu içmiyordu, ben de saplı suluk aldim çok şükür uzun süredir k3ndi içmeye başladı. Çok çok değil ama içiyor yani gün içinde birşey yedikten sonra, uyanınca, yatmadan önce
Damlamaz suluk evet canım, benim verdiklerin parmak şeklinde kesilmiş olan herşey, ekmek, parmak şeklinde ince kesilmiş salatalık, elinle tutacağı şekilde pankek , haşlanmış tavuk göğüsü , elma, armut , hafif diri haşlanmış havuç, brokoli, elma dilim patates ( fırınlanmış), muz ( kabuğu ile veriyorum tutabiliyor ama isiracagi kadar kabuğunu kesiyorum, yedikçe kabuğu kesiyorum tekrar. Kasar peyniri vs birçok şey veriyorumDamlatmaz olanlardanmi cnm suluk?birde sen gecenlerde diyordun onune koyulabilecek guvenli esyalari yemek yerken mi demistin?bende vermek istiyorum eline alissin neler veriyosun
Hiç emmiyor gece 500 cc civarı mama içiyor gündüz uyanıyor bisküvi sütle ıslatıp hazırlıyorum yanında bi kaşık labne yiyor yumurtayı Bugün yoğurtla karıştırıp biraz tereyağ ve zeytinyağında pişirdim senin içim çektim canım miktarlar böyle bitirdiklerini de görüyorsun bide Bugün çorba yaptım bir kase dolusu o çorbadan içiyor çorbanın malzemelerini de attım çok lezzetli oluyor tuz atıp ben de içiyorum çorbayı zeytinyağına biraz nane atıp kavuşuyorum tüm malzemeleri atıp üstüne bir çay kaşığı kimyon ekliyorum pişiriyorum düdüklüde mama gibi oluyor kıvamıCanım gündüz neler veriyorsun oğluna miktariylayazar mısın ?sadece geceleri mi emiyor ? Kilosu iyi ama puturluye yavaş yavaş geçmek gerekiyor önce çok az pütürlü ona alışınca orta pütürlü en sonda da tam puturluye geçiliyor ben kızım düzelsin sonra geçeceğim ama yummmurta sarisini yiyebiliyor parça parça şeklinde
Aynen kilo çok almıyor hareketli gündüz süt içse daha faydalı aslında pütürlü verince direk öğürüyor yediğinide kusuyorÇatalla ez canım yarı pütürlü yarı püre gibi olsun kıvamı, b3nim kızım da artık gündüz pek emmiyor , kilosu aynı senin oglanla.
Çok teşekkür ederim canım çok incesin . Ben de bu çorbadan yapıyorum lezzetli gerçekten. Akşam ne veriyorsun ? Aslında kızım gündüz hiç süt içmiyor internette de 500 cc süt içmeli diyor benden hayatta o kadar çıkmaz az önce sagdim 35 cc çıktı içti doktora danisip mama kullanmayı düşünüyorum böyle giderse .Hiç emmiyor gece 500 cc civarı mama içiyor gündüz uyanıyor bisküvi sütle ıslatıp hazırlıyorum yanında bi kaşık labne yiyor yumurtayı Bugün yoğurtla karıştırıp biraz tereyağ ve zeytinyağında pişirdim senin içim çektim canım miktarlar böyle bitirdiklerini de görüyorsun bide Bugün çorba yaptım bir kase dolusu o çorbadan içiyor çorbanın malzemelerini de attım çok lezzetli oluyor tuz atıp ben de içiyorum çorbayı zeytinyağına biraz nane atıp kavuşuyorum tüm malzemeleri atıp üstüne bir çay kaşığı kimyon ekliyorum pişiriyorum düdüklüde mama gibi oluyor kıvamıEki Görüntüle 2230093 Eki Görüntüle 2230095 Eki Görüntüle 2230097
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?