2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir defada mi iki fincan canım ? Çok üzülüyorum memeyi elleriyle uzaklaştırıyor ağlıyor görmek dahi istemiyor o yüzden gece uyansın emsin istiyorum. Ilk aylar sagıyordum zor biliyorum. Tekrar o yol gözüküyor gibi eşim de hiç Bisey verme süt içsin diyor ama bu ay hiç kilo almadı kustu hastaydı diye cesaret edemiyorum açıkçası.gündüz emmeyince sen ne kadar bekledin ?

Sabah yumurtasını biraz lor peynir ekleyip az tereyağında pişirip verdim ama çok yemedi öğürdü hep
Lor pütürlü diye sevmemiştir belki ya da yağda yumurta hoşuna gitmemiş olabilir. Normalde pütürlüye geçiş için 8. aya kadar vakit var. Bebek hazırsa erken geçmek iyi tabii. Mutlaka alışacaklar.

Canım gündüz neler veriyorsun oğluna miktariylayazar mısın ?sadece geceleri mi emiyor ? Kilosu iyi ama puturluye yavaş yavaş geçmek gerekiyor önce çok az pütürlü ona alışınca orta pütürlü en sonda da tam puturluye geçiliyor ben kızım düzelsin sonra geçeceğim ama yummmurta sarisini yiyebiliyor parça parça şeklinde

Kizlar selam.bebegi biberonla su almayanlar kasikla gunde kac kasik veriyosunuz?doktora soran varmi gunde kac kasik yeterli gelir diye???merakla bekliuorum cewaplarinizi

Bende öyle yapıyorum benim kız seviyor ama et suyuylA yapıyorum sevdiği bi sebze varsa onunla yapabilirsin ıspanaklı mesela

Kizlar selam.bebegi biberonla su almayanlar kasikla gunde kac kasik veriyosunuz?doktora soran varmi gunde kac kasik yeterli gelir diye???merakla bekliuorum cewaplarinizi
Önceden tutmuyordu su hiç icmiyordu gün içinde dört beş kes üç dört tatlı kaşığı verdim üstüne de biberon verdim iki hafta sonra alıştı kendi içiyor

Yarim diș sarimsak ekleyebilirsiniz yada içine biraz ilidimi yogurt katip deneyin derim

Selam kizlar herkesin bebislerle sikintilari var insallah caresiz derdimiz olmasin. Sizlere bisey sormak istiyorum bizim sorunumuzda mama sandalyesinde kendini geriye kastirip sürtünme hareketi yapması internet ten arastirdim bir yaş üstü bebeklerde olabilyor dikkatini dagitin felan yaziyor. Eline yiyecek dahi versem iki dakika gecmeden tekrar başlıyor yemek yedirirken bile yapmaya başladı bende bugün itibari ile bir süre mama sandalyesine koymamaya karar verdim unutsun diye Insallah gecicidir bunu oyun haline getirdi. Sizlerdede böyle bi durum oldumu

Önceden tutmuyordu su hiç icmiyordu gün içinde dört beş kes üç dört tatlı kaşığı verdim üstüne de biberon verdim iki hafta sonra alıştı kendi içiyor

Hadiya bende kasikla veriorum iciyor.ama biberonu diliyle itiyor.kesinlikle icmek istemio ondan nedense.kasikla iciyo ancak.bende kac kasik vercemi bilemedim gun icinde.bide yeterli vermem cocumu susuz brakmiyim de

Benim kız ne kaşıkla ne biberonla şu içmiyordu, ben de saplı suluk aldim çok şükür uzun süredir k3ndi içmeye başladı. Çok çok değil ama içiyor yani gün içinde birşey yedikten sonra, uyanınca, yatmadan önce

Ben pişirmeden yarım saat önce suya koyuyorum kase içine, sonra pisiriyorum canım, baharat atıyorum sarımsak, soğan tozu bazen , kırmızı toz biber, karabiber , az az. Pişince tereyağı atıyorum 1 çay kaşığı. T3k sevdiği çorba

Çatalla ez canım yarı pütürlü yarı püre gibi olsun kıvamı, b3nim kızım da artık gündüz pek emmiyor , kilosu aynı senin oglanla.

Lor pütürlü diye sevmemiştir belki ya da yağda yumurta hoşuna gitmemiş olabilir. Normalde pütürlüye geçiş için 8. aya kadar vakit var. Bebek hazırsa erken geçmek iyi tabii. Mutlaka alışacaklar.
İnşlah alışır canım haşlayıp verdiğimde de öğürüyor

Damlatmaz olanlardanmi cnm suluk?birde sen gecenlerde diyordun onune koyulabilecek guvenli esyalari yemek yerken mi demistin?bende vermek istiyorum eline alissin neler veriyosun

Damlatmaz olanlardanmi cnm suluk?birde sen gecenlerde diyordun onune koyulabilecek guvenli esyalari yemek yerken mi demistin?bende vermek istiyorum eline alissin neler veriyosun
Damlamaz suluk evet canım, benim verdiklerin parmak şeklinde kesilmiş olan herşey, ekmek, parmak şeklinde ince kesilmiş salatalık, elinle tutacağı şekilde pankek , haşlanmış tavuk göğüsü , elma, armut , hafif diri haşlanmış havuç, brokoli, elma dilim patates ( fırınlanmış), muz ( kabuğu ile veriyorum tutabiliyor ama isiracagi kadar kabuğunu kesiyorum, yedikçe kabuğu kesiyorum tekrar. Kasar peyniri vs birçok şey veriyorum

Hiç emmiyor gece 500 cc civarı mama içiyor gündüz uyanıyor bisküvi sütle ıslatıp hazırlıyorum yanında bi kaşık labne yiyor yumurtayı Bugün yoğurtla karıştırıp biraz tereyağ ve zeytinyağında pişirdim senin içim çektim canım miktarlar böyle bitirdiklerini de görüyorsun bide Bugün çorba yaptım bir kase dolusu o çorbadan içiyor çorbanın malzemelerini de attım çok lezzetli oluyor tuz atıp ben de içiyorum çorbayı zeytinyağına biraz nane atıp kavuşuyorum tüm malzemeleri atıp üstüne bir çay kaşığı kimyon ekliyorum pişiriyorum düdüklüde mama gibi oluyor kıvamı

Çatalla ez canım yarı pütürlü yarı püre gibi olsun kıvamı, b3nim kızım da artık gündüz pek emmiyor , kilosu aynı senin oglanla.
Aynen kilo çok almıyor hareketli gündüz süt içse daha faydalı aslında pütürlü verince direk öğürüyor yediğinide kusuyor

Anneler; tavuk ,tavuk suyu vermeye başladınız mı? Bizim normal yediğimiz tavuklar antibiyotikli olduğu için önerilmiyor, organik tavuk nereden alabiliriz acaba?

Çok teşekkür ederim canım çok incesin . Ben de bu çorbadan yapıyorum lezzetli gerçekten. Akşam ne veriyorsun ? Aslında kızım gündüz hiç süt içmiyor internette de 500 cc süt içmeli diyor benden hayatta o kadar çıkmaz az önce sagdim 35 cc çıktı içti doktora danisip mama kullanmayı düşünüyorum böyle giderse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…