2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anneler; tavuk ,tavuk suyu vermeye başladınız mı? Bizim normal yediğimiz tavuklar antibiyotikli olduğu için önerilmiyor, organik tavuk nereden alabiliriz acaba?
Sırf bu yüzden tavuk veremiyorum ben de artık biz de yemiyoruz . Migrosta orvital tavuk var organik ama onun da son kullanma tarihleri üstünde olmadığı için baya eleştiri almıştı başka da bilmiyorum

Sırf bu yüzden tavuk veremiyorum ben de artık biz de yemiyoruz . Migrosta orvital tavuk var organik ama onun da son kullanma tarihleri üstünde olmadığı için baya eleştiri almıştı başka da bilmiyorum
Aynen bende onu alayım dedim ama aynı sorunu okudum netten vazgeçtim. Tavuk suyu felan iyi olurdu aslında ya

Çok teşekkür ederim canım çok incesin . Ben de bu çorbadan yapıyorum lezzetli gerçekten. Akşam ne veriyorsun ? Aslında kızım gündüz hiç süt içmiyor internette de 500 cc süt içmeli diyor benden hayatta o kadar çıkmaz az önce sagdim 35 cc çıktı içti doktora danisip mama kullanmayı düşünüyorum böyle giderse .
Canım 35 cc nasıl doyacak çocuk eğer ek godasını yeyip emiyorsa doyar da sadece öğün olarak sa doymaz heralde ben gün boyu çorba veriyorum gece de sadece süt bazen akşam irmikli elma falan yapıyorum

Canım 35 cc nasıl doyacak çocuk eğer ek godasını yeyip emiyorsa doyar da sadece öğün olarak sa doymaz heralde ben gün boyu çorba veriyorum gece de sadece süt bazen akşam irmikli elma falan yapıyorum
Yok canım bi haftadır gündüz emmiyor öncesinde de hastaydı hep kustu kilo alımı olmadı geçen ay. gece üç dört defa uyanıp emiyor . O yüzden bende bugün sagayim dedim sütüm çok azalmış 35 cc ile doymaz zaten biliyorum . Ardından çorba verdim . Yine yatırdım sagiyorum 35 çıktı yine ilaç niyetine anca verilir . O yüzden doktora danisip mama vereceğim . Sonuçta bir yaşına kadar anne sütü veya mama verilmeli . Bu defa olan sütte bitecek gibi

Kızlar kaç öğün ek gıda veriyorsunuz uzmanlar iki kez birer çay bardağı kadar diyor .ben öyle veriyorum ama birkaç gündür gündüz asla emmiyor gece uyandığında emiyor . GündGündüz pek aç gözükmüyor ama ne yapmalıyım ya :KK43:

bizim dr ne kadar yemek istiyorsa yesin dedi 1 büyük kase yiyor tek seferde. sabah kahvaltı + öğlen sebze ikindi yoğurt-meyve yiyor ama ben işteyim anne sütü 100 ml kadar alıyor gündüz

Yok canım bi haftadır gündüz emmiyor öncesinde de hastaydı hep kustu kilo alımı olmadı geçen ay. gece üç dört defa uyanıp emiyor . O yüzden bende bugün sagayim dedim sütüm çok azalmış 35 cc ile doymaz zaten biliyorum . Ardından çorba verdim . Yine yatırdım sagiyorum 35 çıktı yine ilaç niyetine anca verilir . O yüzden doktora danisip mama vereceğim . Sonuçta bir yaşına kadar anne sütü veya mama verilmeli . Bu defa olan sütte bitecek gibi
sağarken her zmaan az çıkar bebek daha fazla çeker bunu unutma canım belki bebek 60-100 çekiyor olabilir ben d eiş yerinde sağarken tek seferde 50 cc ancak çıkıyor iki memeden toplam

Anneler; tavuk ,tavuk suyu vermeye başladınız mı? Bizim normal yediğimiz tavuklar antibiyotikli olduğu için önerilmiyor, organik tavuk nereden alabiliriz acaba?

benim annemlerin köyde var tavuk. biz bile sadece köyden olurs atavuk yiyoruz bebeğe asla vermem... siz de vermeyin

Günaydın kızlar oğlum dün 7 aylık oldu ben artık yemeklerini pütürtülü vermek istiyorum normalde herşeyimi blenderdan geçiriyordum bir güzel yiyordu ama artık alışması lazım nerden başlasam bilemedim hiç siz neler yapıyorsunuz bide benim oğlum süt içmiyor gündüz sadece ek gıda yiyor pütürtülü yemezse doymayacak diye de korkuyorum kilosu 9350 acaba kilo verirmi
neden kilo vermesinde kokuyorsun anlayamaıdm? blender kesinlikle olmaması gerekiyor sen başta yapmışsın ama biran önce bırakmanı tavsiye ederim. aksi halde pütürlüye alışması çok zor olur benim bi arkadaşımın oğlu 4 yaşında hala pütürlü yiyemiyordu mesela... böyle sorunlar çok oluyor blenderda

neden kilo vermesinde kokuyorsun anlayamaıdm? blender kesinlikle olmaması gerekiyor sen başta yapmışsın ama biran önce bırakmanı tavsiye ederim. aksi halde pütürlüye alışması çok zor olur benim bi arkadaşımın oğlu 4 yaşında hala pütürlü yiyemiyordu mesela... böyle sorunlar çok oluyor blenderda
Sürekli diş çolarkyoe 7 tane dişi var çok iştahsız bir çocuk mama içmiyor bi geceleri içiyor pütürlü vermeye başladım 2 gündür inşlah alışır

O daha fazla emiyordur canım eğer doktorun verme derse bence verme sürekli emsin daha iyi

Mama ağırlıklı giden arkadaşlar bebeklerinizin kilo durumu nasıl kızım 7 ay 1 haftalık 8800 imiş doktoru fazla kilo alıyor dedide bana fazla gelmiyor. Boyu 70 cm günlük en fazla içtiği mama 690 dır. Günde 4 kez içiyor ekgıdayı kabul etmemesi tok olmasından dedi. Zaten 9.aya kadar ek gıdaya fazla yüklenmemek gerekmiyormu ek olarak kalması lazım değilmi ? Birde pedagog önerdi uyku ve ağlama problemi için 7 aylık bebek ve pedagog bağlantısını kuramadım sizce ?

Ben veriyorum canım ama burda köy tavuğu bulmam rahat oluyor o yüzden alıp suyunu kaynatıp veriyorum ama yine de öyle her hafta falan değil yani, ara ara

Bir defada mi iki fincan canım ? Çok üzülüyorum memeyi elleriyle uzaklaştırıyor ağlıyor görmek dahi istemiyor o yüzden gece uyansın emsin istiyorum. Ilk aylar sagıyordum zor biliyorum. Tekrar o yol gözüküyor gibi eşim de hiç Bisey verme süt içsin diyor ama bu ay hiç kilo almadı kustu hastaydı diye cesaret edemiyorum açıkçası.gündüz emmeyince sen ne kadar bekledin ? :cry:
Benimki dönsün diye ek gıdaya 3 hafta ara verdim ama malesef dönmedi, tek seferde 2 fincan değil gün içinde toplam aldığı ek gıda baze 3 oluyo, Allah yardımcın olsun nasıl hala dönmedi mi memeye

Düzenli sağdıkça artıyor tecrübe ile sabit53 aydır aynı saatlerde sağıyorum 200 cc çıktığı bile oldu ama ortalama 130 cc çıkıyor, düzen çok önemli canım ama sağmak dünyanın en zor işi

bizim dr ne kadar yemek istiyorsa yesin dedi 1 büyük kase yiyor tek seferde. sabah kahvaltı + öğlen sebze ikindi yoğurt-meyve yiyor ama ben işteyim anne sütü 100 ml kadar alıyor gündüz
Canım her öğünde büyük kase yiyor mu ? Bugün saatlerce sağım yaptım toplam bugün 95 ml sagdim icirdim olduğu kadar . Benim doktorum günde bir şu bardağı olsun ek gıda demişti ama bak istekliyse daha fazla ver dedi bizimki fazla verince kustu hep bende cesaret edemedim .

sağarken her zmaan az çıkar bebek daha fazla çeker bunu unutma canım belki bebek 60-100 çekiyor olabilir ben d eiş yerinde sağarken tek seferde 50 cc ancak çıkıyor iki memeden toplam
Içim rahatladı canım sağol . Sadece gece emdiği için işte ne kadar emziğini kestiremiyorum ama uzun da durmuyor. Sen mama da veriyor musun ?

Mama ağırlıklı giden arkadaşlar bebeklerinizin kilo durumu nasıl kızım 7 ay 1 haftalık 8800 imiş doktoru fazla kilo alıyor dedide bana fazla gelmiyor. Boyu 70 cm günlük en fazla içtiği mama 690 dır. Günde 4 kez içiyor ekgıdayı kabul etmemesi tok olmasından dedi. Zaten 9.aya kadar ek gıdaya fazla yüklenmemek gerekmiyormu ek olarak kalması lazım değilmi ? Birde pedagog önerdi uyku ve ağlama problemi için 7 aylık bebek ve pedagog bağlantısını kuramadım sizce ?
Canım mama ve anne sütü gidiyoruz ama anne sütü ağırlıklı diyebilirim ama msjını görünce yazmak istedim benim oğlan 8 aylık olmak üzere 8 gün var 8100 gram 68 cm, bence kilolu falan değil yaa gayet normal kilosu, ek gıda zaten adı üzerinde ben de yüklenmiyorum nasıl olsa öyle böyle yiyecek ileride bol bol,pedagog bağlantısını kuramadım valla minnak bebiş ne anlar pedagogtan

Benimki dönsün diye ek gıdaya 3 hafta ara verdim ama malesef dönmedi, tek seferde 2 fincan değil gün içinde toplam aldığı ek gıda baze 3 oluyo, Allah yardımcın olsun nasıl hala dönmedi mi memeye
Yok canım elleriyle ittiriyor ağlıyor bugün 4 saat aç bıraktım karanlık odada emzirmeye çalıştım yok . Meme rreddinde sabredin diyor uzmanlar . Sabredip teklif edeceğim bakalım nereye kadar gidecek .sağım azaltır diyorlar ama bunu duyduğum iyi oldu. Mama veriyor musun ? Internette 500 cc süt yazıyor da imkansız gibi duruyor memeler pert oldu zaten

Back