2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Işte o öğürme refleksi onun boğazına kaçmasını engelliyor Allah korusun , doğru parçalara ayirdigin zaman boğazına kaçma, nefes yolunu tikama olasılığı çok düşükmüş okuduğuma göre. Ben %100 blw yapmıyorum yani genelde kendi yiyor ama ben de arada ağzına bir iki bisey sokuşturuyorum ben de okudukça , araştırdıkça ikna oldum bu yönteme

Bizde persembe gunu yaptirdik acikta kalan kisim kirmizi da merak ettim nirmal mi

Acikta kalan kisimda kizariklik var normal mi

A aeengineer kalkışa 3 hafta hazır ol atak geliyor. Sanki hiç atakta değiliz gibi bence bunun sonunda benimki emekleyecek :)
Tam benim oğlumu tarif etmiş acaba bizde mı atak haftasındayz. Zaten ya dis ya atak ya grip ya sünnet diyorum. Belki de benim oğlumun gerçek karakteri böyledir :) Uyumayan, huysuz, huzursuz,sürekli kucak isteyen ama tatlı mı tatlı,şirin minnak bişey :)

Ben de biraz daha araştırayım doğru parçaları öğrenmem gerek çok teşekkür ederim cesaret buldum valla, arada ben de sokuştururum kesin dayanamam

Ben de biraz daha araştırayım doğru parçaları öğrenmem gerek çok teşekkür ederim cesaret buldum valla, arada ben de sokuştururum kesin dayanamam
Tamamen Blw uygulayanlar kızar bana ama napayım en azından yumurta vs gibi şeyler oldu mu daha fazla yesin istiyorum oku canım valla bir başladın mı rahatlığını sen de bebeğinde göreceksiniz

Tamamen Blw uygulayanlar kızar bana ama napayım en azından yumurta vs gibi şeyler oldu mu daha fazla yesin istiyorum oku canım valla bir başladın mı rahatlığını sen de bebeğinde göreceksiniz
Yumurta sarısını nasıl vrriyorsun, doğrudan mı, biraz ıslatıp mı? Gerçi bizimki hiçbir türlü yemiyor. Yine de deniyorum.

Aa olemi cnim oldunuzmu?ne guzel mubarek olsun bizde nasipse 20 subatta olucaz.nasil cok agladimi?lokal oldu dimi?1hafta nasi gecti ?ilk idrar biraz zor oluyo diolar ya

Darisi basima cnm.bizde olucax subatta bakalim 20sinde.aynen bizdede var o darlik.ona bitik diolar.doktor solemedimi size?nasil gecti peki?ins hemen iyilesirler ya

Yumurta sarısını nasıl vrriyorsun, doğrudan mı, biraz ıslatıp mı? Gerçi bizimki hiçbir türlü yemiyor. Yine de deniyorum.

Canim benim oglumda yemiyordu ama smdi yiyor.2 tane hünnap keci sutlu bebe biskuvisini papatya cayiyla islatiyorum icine yumurtayi ekleyip eziyorum hemde nasi yiyor:))) bazen lor peyniri ve pekmezde ekliyorum bazen sadece yumurta ve lor veriyorum

Darisi basima cnm.bizde olucax subatta bakalim 20sinde.aynen bizdede var o darlik.ona bitik diolar.doktor solemedimi size?nasil gecti peki?ins hemen iyilesirler ya
Ay bitik de o muydu. Forumda yazılmıştı. Doktor söylemedi cnm aile hekimliğindeki hemşire uyardı beni saolsun. Ben zaten doktor değiştim. Yeni doktorumuz sünneti önerdi sadece ama sünnet olurker doktor zor açtı o kadar darmış. İçi kitleydi. Çok kötüydü. Ama çok iyi şimdi. Zaten çilini ıkınarak yapıyodu. Yazı beklemediğime seviniyorum. Doktor sadece şişlik 3 haftaya kadar sürebilir çok dar gelirli olduğu için müdahale zor oldu dedi ama 1 haftada indi şişi. Kğçük olması avantaj. Ablamın oğlu 7 yaşında aynı anda oldular o toparlanamadı. Akıntısı falan devam ediyor. Yaş büyük avantaj

Yaa inan hiç giremez oldum buralara kendime bile vakit ayıramaz oldum. Benim oğlan okadar hareketli ki uykuyu da hiç sevmiyor gece nerdeyse hep ayaktayım gündüz zaten ayaktayım. Inanılmaz zayıfladım zayıf düştüm ama iyi ki var oğluşum. Sizlerde ne var ne yok anneler

bu şekilde yiyebiliyor mu maşallah benm oğlum 1 şubatta 8 aylık olacak annem beslenmesini yapıyor ve çok kotkuyor vereceği her şeyi güzelce ezip öyle yediriyor blendır gibi değil, daha pütürlü ama elinde direkt bi makarna vermiyoruz ya da ekmek, vs vermiyoruz her şey çatalla eziliyor öyle veriliyor köfteye başlayacağız mesela ama gevşemesi çok iyi değil annemden dolayı biraz geri kaldık

süpermiş maşallah diyelim :) siz erken mi başladınız ek gıdaya? ya da hızlı mı ilerlediniz biz sabahları yumurta + peynir +pekmez + ekmek içi + tereyağı veriyoruz öğlenleri sebze püresi kıymalı akşam üstü yoğurt ve meyve sonrası anne sütü

Yok canım ben hiç ıslayıp birbirine karistirmiyorum , ben beyazı ile yediriyorum haşlayıp 4 e bölüp, ya da çırpıp peynirli , bazı zamanlar da sadece sarıyı labne ve avokado ile karıştırıp ekmeğe sürüp veriyorum . Seviyor yumurtayı.

Ananeler bayılır zaten ezip, karıştırıp biseyler vermeye ver bacım sen güzel yumuşak köfte yapıp parmak şeklinde ver eline yesin paşa

5. Ayda başladım canım ek gıdaya tadim olarak, ilk 2 hafta sebzeleri tattirdim ayrı ayrı, ağzında ezmeyi yutmayı kavradı. 2 . hafta iki çeşit karıştırıp çatal ile ezip verdim. Daha sonraları eline kahvaltıda ekmegin kabuk tarafından yağlı ve ya labneli verdim ki yavaş yavaş kendi yemeye alışsın diye . 6 aylıkken de sebzeleri eline haşlayıp verdim , omlet yapıp verdim yani 6. Aydan itibaren kendi eliyle yiyor artık iyice kavradı. Çorba oldu mu ben veriyorum ve ya burda bebekler için yemek poşetleri var altı kilitli ona dolduruyorum kızım da ağzına götürüp hup diye çekiyor sabah kahvaltı , öğle yemeği yiyor , onun harici 1 posta meyve gerisi anne sütü ve mama. Börek falan yapmışsam akşamüstü gibi eline veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…