- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.361
Canim kac haftaliksin su an, ben dun eski mesajlarima bakarken gordum oglumun kesesini 5+3 te , bebegi ve kalp atislarini da 7+4 de gormusum biraz bekle insallah gorursunuz sizde dualarimiz seninle ve bebisinleCanım benim.inan kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm sana.dert arkadasım benim.üzme kendini.eaimle biz bu gece hic uyumadik.gece hep bebegimi sayikladim uyanık uyanık.bi türlü uykuya dalamadim.esim de bugün isten geldi.sigara icmis.halbuki sigarayı birakmisti uzun zaman önce.patlacak gibi olmus.en sonunda derdini bi arkadasina dokmüs.ailelerimize söylemedik.çünkü ikimizin annesi de ağır hasta.Rabbim tez zamanda bize yeniden sağlıklı bebek nasip etsin.istersen tel numarami verim.dertlesebiliriz.
Özel hastane evet. Olabilir canım. Duyarız inşallah ya.Özel hastane ise 10gün içinde gitmek ücretsiz ya, onu kaçırmayın diye demiş olabilirler. Tam 10. Gün gidip kalp atışı da duyulabilir inş
Bnmde solemedi demekki bebek gorunnce solick bnde oyle dusundm. Saliyi beklicz bakalm gelismeler ne olck :)Yok canım söylemedi henüz kaç haftalık olduğunu. Herhalde daha sonraki haftalarda daha net olacak.
tüm testleri yaptırabiliyormuyuz acaba aile hekimliğinde
Bnmde oyuzdn cagrdi zten ozl die konrtl icin ama duyulrsa insllah kalp sesnide dinlerizÖzel hastane evet. Olabilir canım. Duyarız inşallah ya.
Banada verdi ama internette pek iyi seyler okumadım senin ilacın adı neBende bulantıdan çok çekiyorum doğru düzgün bişey yiyemiyorum yemek görünce tiksiniyorum bişey yiyemediğim için haliyle bitkin oluyorum doktoruma söyledim mide bulantısı için bana ilaç verdi.doktorumun kontrolünde ilacımı kullanıyorum çok şükür midem bayağı rahatladı sende doktoruna sor canım belki sanada ilaç verebilir
Bir cogunu yapiyorlar canim. Ben hamileligimi kesinlestirmek amaci ile kan vermeye gittigimde dr beta hcg yaninda butun kan tahlillerini istemis hepsine bakildi dvitamini, tsh, b12, hepatit filan herseye bakmis
Amin canım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAynen öyle arkadaşım Rabbim saglıkla bebeğinizi kucagınıza alacagınız hamilelikler nasip etsin hayırlı evlatlar versin. Hiçbişey bizim elimizde değilki
Canım bebek yaşamıyormuş kese bozulmuş kendikendine düşer dedi ama istersen alalım dedi
Evet canım.çok korkuyirum ben.haftaya hastaneye gidecem.bu hafta beklicem.umudum da yok.göguslerim cıvıdi.ağtimiyor.midem bulanmıyor.karnima kramp giriyor sürekli.kürtaj olacan galiba.ama ben çok korkuyorum.ya rahmime zarar verirse.bu arada senin kaçinci bebeginAmin canım inşallah. Kendinizi yıpratmayın ben de çok üzüldüm ama geçen haftadan beri kendimi alıştırmıştım. Bunu veren Allah bir daha verir. Yeter ki biz sağlıklı olalım. Bu dünyada kısmeti yokmuşbebek bizim ama kul Allahın.
Canım; biyokimya(glukoz, üre, crea, kolesterol, trigliserid, ast, alt, alb, Fe, toplam demir), hormon (serbest t3,t4, tsh), elisa (anti-hcv, anti-hiv, anti-hbs, HBsAg), hemogram (lökosit, eritrosit, hemoglobin, hematokrit,trombosit, netrofil sayısı, yüzdesi) Vs vs Vs. Daha yazamadığım bir çok test daha yapılıyor. Ben 9aylık süreci yaşamadığım için diğer detayları bilemiyorum ama bana bunlar yapıldı. Kontrol amaçlı B-hcg de bakıldı tekrar. Ancak toksoplazma filan yapılmıyor maalesef.tüm testleri yaptırabiliyormuyuz acaba aile hekimliğinde
Doktor dedi ki kendine kendine düşecek gibi görünüyor kanama alanı var dedi. Ben de kendi kendine düşmesini beklemeni tavsiye etmiyorum bence alalım dedi. Eşim de beklemeyelim diyor. Sanırım biz de aldıracağızcanm kendi kendine nasil dusecek ben iki dusuk yasadim onlardada kurtaj oldum durdukca anneyi zehirleme ihtimali var demisti doktor
Hepsi degil ama bi cogu yapiliyor
Amin canım.lütfen bize dua edin.hamilelerin duası kabul olur.ya yeniden kalbi atsin bebegimizin ya da en kısa zamanda rabbim bize sağliklı bebejler versinCanım arkadaşım veren de O Alan da. Rabbim sizlere saglık versin bi daha nasip olur inş hersey imtihan Allah kaldıramayacagımız dertler vermesin
Ben de korkuyorum canım. Benim de ilk bebeğim. Canım Allahtan umudunu kesme belki haftaya görürsün.Evet canım.çok korkuyirum ben.haftaya hastaneye gidecem.bu hafta beklicem.umudum da yok.göguslerim cıvıdi.ağtimiyor.midem bulanmıyor.karnima kramp giriyor sürekli.kürtaj olacan galiba.ama ben çok korkuyorum.ya rahmime zarar verirse.bu arada senin kaçinci bebegin
Bu arada senin ki kaç haftalıkAmin canım.lütfen bize dua edin.hamilelerin duası kabul olur.ya yeniden kalbi atsin bebegimizin ya da en kısa zamanda rabbim bize sağliklı bebejler versin
Evet canım.çok korkuyirum ben.haftaya hastaneye gidecem.bu hafta beklicem.umudum da yok.göguslerim cıvıdi.ağtimiyor.midem bulanmıyor.karnima kramp giriyor sürekli.kürtaj olacan galiba.ama ben çok korkuyorum.ya rahmime zarar verirse.bu arada senin kaçinci bebegin
Keseyi 4+6 da gördük.kalp atisları icin de 7+6 da gittik.alttan baktı.kalp atisı yok.Canim kac haftaliksin su an, ben dun eski mesajlarima bakarken gordum oglumun kesesini 5+3 te , bebegi ve kalp atislarini da 7+4 de gormusum biraz bekle insallah gorursunuz sizde dualarimiz seninle ve bebisinle
Canım benimkinde kanama alani yok.kanamam da yok.leke bile yok.Doktor dedi ki kendine kendine düşecek gibi görünüyor kanama alanı var dedi. Ben de kendi kendine düşmesini beklemeni tavsiye etmiyorum bence alalım dedi. Eşim de beklemeyelim diyor. Sanırım biz de aldıracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?