How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benim.inan kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm sana.dert arkadasım benim.üzme kendini.eaimle biz bu gece hic uyumadik.gece hep bebegimi sayikladim uyanık uyanık.bi türlü uykuya dalamadim.esim de bugün isten geldi.sigara icmis.halbuki sigarayı birakmisti uzun zaman önce.patlacak gibi olmus.en sonunda derdini bi arkadasina dokmüs.ailelerimize söylemedik.çünkü ikimizin annesi de ağır hasta.Rabbim tez zamanda bize yeniden sağlıklı bebek nasip etsin.istersen tel numarami verim.dertlesebiliriz.
Canim kac haftaliksin su an, ben dun eski mesajlarima bakarken gordum oglumun kesesini 5+3 te , bebegi ve kalp atislarini da 7+4 de gormusum biraz bekle insallah gorursunuz sizde dualarimiz seninle ve bebisinle

Bende bulantıdan çok çekiyorum doğru düzgün bişey yiyemiyorum yemek görünce tiksiniyorum bişey yiyemediğim için haliyle bitkin oluyorum doktoruma söyledim mide bulantısı için bana ilaç verdi.doktorumun kontrolünde ilacımı kullanıyorum çok şükür midem bayağı rahatladı sende doktoruna sor canım belki sanada ilaç verebilir
Banada verdi ama internette pek iyi seyler okumadım senin ilacın adı ne

Bir cogunu yapiyorlar canim. Ben hamileligimi kesinlestirmek amaci ile kan vermeye gittigimde dr beta hcg yaninda butun kan tahlillerini istemis hepsine bakildi dvitamini, tsh, b12, hepatit filan herseye bakmis

ben hamileliğimi acilde h.sonu ögrendim geçen hafta

aile hekimine ancak öbür ay gidebilirim işte çalışıyorum malesef izin sorun

siz tahlilleri kadın doğuma muayene olduktan sonramı yaptırıyorsunuz yoksa öncesinden tahlil yaptırıp k.doğuma öylemi gittiniz

ben daha doktor muayenesine gitmedim özeldede tahliller pahalıdır sanırım

Amin canım inşallah. Kendinizi yıpratmayın ben de çok üzüldüm ama geçen haftadan beri kendimi alıştırmıştım. Bunu veren Allah bir daha verir. Yeter ki biz sağlıklı olalım. Bu dünyada kısmeti yokmuş :KK43: bebek bizim ama kul Allahın.
Evet canım.çok korkuyirum ben.haftaya hastaneye gidecem.bu hafta beklicem.umudum da yok.göguslerim cıvıdi.ağtimiyor.midem bulanmıyor.karnima kramp giriyor sürekli.kürtaj olacan galiba.ama ben çok korkuyorum.ya rahmime zarar verirse.bu arada senin kaçinci bebegin

tüm testleri yaptırabiliyormuyuz acaba aile hekimliğinde
Canım; biyokimya(glukoz, üre, crea, kolesterol, trigliserid, ast, alt, alb, Fe, toplam demir), hormon (serbest t3,t4, tsh), elisa (anti-hcv, anti-hiv, anti-hbs, HBsAg), hemogram (lökosit, eritrosit, hemoglobin, hematokrit,trombosit, netrofil sayısı, yüzdesi) Vs vs Vs. Daha yazamadığım bir çok test daha yapılıyor. Ben 9aylık süreci yaşamadığım için diğer detayları bilemiyorum ama bana bunlar yapıldı. Kontrol amaçlı B-hcg de bakıldı tekrar. Ancak toksoplazma filan yapılmıyor maalesef.
Birde aile hekimliğine bildirmedim demişsin. Bildir istersen. Bana, kalp atışını duyduktan sonra ultrason çıktısını götürmem gerektiğini, daha sonra da 10. Hafta gitmem gerektiğini söylediler. 10. Haftadan sonrasını sıra geldikçe diyeceklerdir.

canm kendi kendine nasil dusecek ben iki dusuk yasadim onlardada kurtaj oldum durdukca anneyi zehirleme ihtimali var demisti doktor
Doktor dedi ki kendine kendine düşecek gibi görünüyor kanama alanı var dedi. Ben de kendi kendine düşmesini beklemeni tavsiye etmiyorum bence alalım dedi. Eşim de beklemeyelim diyor. Sanırım biz de aldıracağız

Canım arkadaşım veren de O Alan da. Rabbim sizlere saglık versin bi daha nasip olur inş hersey imtihan Allah kaldıramayacagımız dertler vermesin
Amin canım.lütfen bize dua edin.hamilelerin duası kabul olur.ya yeniden kalbi atsin bebegimizin ya da en kısa zamanda rabbim bize sağliklı bebejler versin

Evet canım.çok korkuyirum ben.haftaya hastaneye gidecem.bu hafta beklicem.umudum da yok.göguslerim cıvıdi.ağtimiyor.midem bulanmıyor.karnima kramp giriyor sürekli.kürtaj olacan galiba.ama ben çok korkuyorum.ya rahmime zarar verirse.bu arada senin kaçinci bebegin
Ben de korkuyorum canım. Benim de ilk bebeğim. Canım Allahtan umudunu kesme belki haftaya görürsün.

canm kurtajin bir zarari yok iki kurtaj yasamis biri olarak soyluyorum sonrasinda saglikli dogumum var

Canim kac haftaliksin su an, ben dun eski mesajlarima bakarken gordum oglumun kesesini 5+3 te , bebegi ve kalp atislarini da 7+4 de gormusum biraz bekle insallah gorursunuz sizde dualarimiz seninle ve bebisinle
Keseyi 4+6 da gördük.kalp atisları icin de 7+6 da gittik.alttan baktı.kalp atisı yok.

Doktor dedi ki kendine kendine düşecek gibi görünüyor kanama alanı var dedi. Ben de kendi kendine düşmesini beklemeni tavsiye etmiyorum bence alalım dedi. Eşim de beklemeyelim diyor. Sanırım biz de aldıracağız
Canım benimkinde kanama alani yok.kanamam da yok.leke bile yok.

Back