How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İns en kisa zamanda rabbim bizi de sevindirir.annelerimiz hasta.ve bu haber onlara morel olmustu.simdi nasil söylicez.bilemiyorum.
canim dusukleri yasadigim donemde nette ufak bi hikayeye denk gelmistim cok moral verici olmustu bana altinda Allah vermeyecegi seyin hayalini kurdurmaz yaziyordu o gun bu gundur en ihmal aldigim sozdur sadece dogru zaman simdi degil demekki rabbim kucagimizi bos birakmasin aminn

kese 4 5 hafta ile uyumlu 9 mm falan bebekte 6 hafta ile uyumlu sata gore 8 haftaligim doktor %99 duser %1 ihtimal bazen oluo bi bakiyoruz gelisio mucize kalp atimi oldugu surece beklicez yapabilcek bisey yok diyo
Cnm kese icin bol su icilmesi tavsiye edilior hergn 1mm buyume gosteriormus. Vajinal yoldan baktirdinmi ve baska dr ile de br gorusmende fayda vr gitmediysen insallah hicbsy olmaz kalbi atiorsa hala ihtimal vr Allah ol dediktn snra hicbsy onune gecemez

canim dusukleri yasadigim donemde nette ufak bi hikayeye denk gelmistim cok moral verici olmustu bana altinda Allah vermeyecegi seyin hayalini kurdurmaz yaziyordu o gun bu gundur en ihmal aldigim sozdur sadece dogru zaman simdi degil demekki rabbim kucagimizi bos birakmasin aminn
Amin canım amin.güzel Allahım tez vakitte kucağımızı doldursun

Cnm kese icin bol su icilmesi tavsiye edilior hergn 1mm buyume gosteriormus. Vajinal yoldan baktirdinmi ve baska dr ile de br gorusmende fayda vr gitmediysen insallah hicbsy olmaz kalbi atiorsa hala ihtimal vr Allah ol dediktn snra hicbsy onune gecemez

gittim 3 ayri doktora onlarda ayni seyi soyluyor bekleyecegiz yapacak bir sey yok hepsi rabbime emanet vardir bi bildigi dualariniza lutfen bizide ekleyin

gittim 3 ayri doktora onlarda ayni seyi soyluyor bekleyecegiz yapacak bir sey yok hepsi rabbime emanet vardir bi bildigi dualariniza lutfen bizide ekleyin
Rabbim hayirlisini nasip etsin cnm Allah bize aci vermek istemez sonuc ne olursa olsn mtlaka bizim icin en hayrlisi o olacaktir. Rabbimdn dikegm insallah saglikla kucagimiza aldigimz cocuklrmz saglikli hayrli evltlrmz olsn insallah

kese 4 5 hafta ile uyumlu 9 mm falan bebekte 6 hafta ile uyumlu sata gore 8 haftaligim doktor %99 duser %1 ihtimal bazen oluo bi bakiyoruz gelisio mucize kalp atimi oldugu surece beklicez yapabilcek bisey yok diyo
Canım ne zamandır kalp atımı var bilmiyorum ama bebek 6+2 olmadan kalp atımı gözükmez tıbben mümkün değil.. Yani ölçümleri yanlış yapıyo olamazlar mı başka doktora mı gözüksen?

Canım ne zamandır kalp atımı var bilmiyorum ama bebek 6+2 olmadan kalp atımı gözükmez tıbben mümkün değil.. Yani ölçümleri yanlış yapıyo olamazlar mı başka doktora mı gözüksen?
Hayir cnm nadirde olsa daha erkende kalp atisi duyulabilior ozllikle vajinal yoldan.!

Canım ultrasona gore mi 6+2 yoksa sata göre mi.dün doktor 6+1 dedi ultrasonda.sata göre 8+0 im.kalbi duyamadı.

Hayir cnm nadirde olsa daha erkende kalp atisi duyulabilior ozllikle vajinal yoldan.!
Canım erken döllenmelerde geçerli bişey o.. bebek gerçek anlamda 6+2 olmadan duyulmaz.. Bu hergün bebeğin gelişimini gösteren takvimlerde bile 6+2 olduğunda bugün bebeğinizin kalbi atmaya başladı yazar

İlk gitcekseniz ilk gittiginizde kadin dogum doktorunuz zaten o an gereken tahlilleri istiyor ve hastanede yaptiriyorsunuz.arkadaslara sanirim daha ayrintili bakilsin diye baska bir liste verilmis benden oyle seyler istenmedi.zaten hastanede yattigim icin oyle iki hafta sonra gel suna bakalım kismina gecmedik:) ilk geldigim gun gerekli seylere bakildi benim.daha once iki dusugum oldugu için esim hemen kaydetmek istemiyor zamani var diye ilerlesin gebeligim netlessin oyle.aci veriyor ona da...suan acelesi yok yani asm ye kaydolmanin
teşekkür ederim rabbim sağlıkla versin inşallah zamanında kucaklarımıza

Canım ultrasona gore mi 6+2 yoksa sata göre mi.dün doktor 6+1 dedi ultrasonda.sata göre 8+0 im.kalbi duyamadı.
Canım satı hiç baz alma. Ben sata göre 5. Haftada hamile olduğumu bile bilmiyordum. Geç döllenme yaşamış olabilirsin. Doktorlar zaten, bu tip durumlarda kendileri tarih veriyorlar. Mesela benim sat 6Eylül. Doktorum senin satı 20Eylül olarak düşüneceğiz dedi. Siz bebeği, yolk kesesini gördünüz mü?

Canım erken döllenmelerde geçerli bişey o.. bebek gerçek anlamda 6+2 olmadan duyulmaz.. Bu hergün bebeğin gelişimini gösteren takvimlerde bile 6+2 olduğunda bugün bebeğinizin kalbi atmaya başladı yazar
Tmm cnm br hafta once sonra gbi gozukmeler okdugndn veya hamile kalma zmani da onemli oldgndn dha erkende goruleblr yani sdce bnu eklemek istedm yanls blgi olmsn ama geneli 6 dan snra duyar evet.

Tetanoz aşısını önceki gebeliğimde doktoruma sormuştum gerek olmadıgını söylemişti çünkü steril hastane ortamında sez. Yapılıyor evde doğum falan değilki demişti. Ben de birnci dozdan sonrasını yaptırmadım. Ama yapılsa da bi sakıncası yoktur.

Aynen sakıncası yok hatta bence her ihtimale karşı paslı çivi batabilir vs. yaptırmakta fayda var. Artık bi ara giderim sağlık ocağına 3.ay dan sonra yapılıyormuş galiba.

Kızlar şu an galiba beni galiba en çok üzen olmadık bi şekilde olmayan bi kokuyu duymam oldu :KK43: Aşermek bu heralde dimi :KK43: sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu :KK43:

Bu iyi bir haber değilmi, demekki yolunda her şey..

Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin canım her şey de bir hayır vardır

• Beğen
Reactions: sta
Canim folic trio gunde uc tane alınıyor ister tek seferde ucunu birden ister sabah ogle aksam alirsin.ancak oyle 400e ulasiliyor .icinde kalsiyum ve vitamin d olmasi cok iyi ben de bunu kullaniyorum
Aaa öyle mi ben hep bı tane alıyordum,bundan sonra 3 alırım :) evet kalsiyum ve d vitamini var diye bunu almıştım ben de.
Amin canım inşallah. Kendinizi yıpratmayın ben de çok üzüldüm ama geçen haftadan beri kendimi alıştırmıştım. Bunu veren Allah bir daha verir. Yeter ki biz sağlıklı olalım. Bu dünyada kısmeti yokmuş :KK43: bebek bizim ama kul Allahın.
Canım benim sağlıklı olmayan bebeğin düşmesi daha hayırlıdır belki. Allah'ım en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek verir ve guzel bir hamilelik dönemi gecirirsin:KK200:
Kızlar şu an galiba beni galiba en çok üzen olmadık bi şekilde olmayan bi kokuyu duymam oldu :KK43: Aşermek bu heralde dimi :KK43: sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu :KK43:
evet tarifler o yönde,olmadık koku duyarak ya tiksiniyorsun ya da canın çoook istiyormuş. Ama ben hiç yaşamadım

Back