2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bnmde oyle gecti ama dr hersy yolunda dedi hatta ikiuc kez sordm kesenn durmnu ii dedi bakalm nasip bn sali gnu gidicm. Aminnnn insallahhhhh
Biz de salı gidicez :) bana kal geliyor doktorun yanında. Sonra kafamda deli sorular :)) ordayken sormadım ben de 2 hafta sonra duycaksak niye geliyoruz diye.

Biz de salı gidicez :) bana kal geliyor doktorun yanında. Sonra kafamda deli sorular :)) ordayken sormadım ben de 2 hafta sonra duycaksak niye geliyoruz diye.
Sali belki duyulr bni ozmn cagrdi cnku tabi erkende olablr gidisim olmassa br hafta dha sonra cagirck insllah sali mujdelerle gelrz cagirmasnn sebebi gidisata bakacaktir bnmde duyulcak demedi kontrole cagirdi bakalm nasip. Bn sorrdm da oncden pek blgm yoktu kese boyu yolk kesesi flan incdeb okusydm sorrdm :) birde coguna doktoru demis su kadr haflaksin die bna demedi sna dedmi kac haftliksin die ?

Kızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
Folidoce diye folik asiti yazdi doktorum bana. Sabahlari ac karnina bir tane aliyorum ayni zamanda icinde b12 vitamini de var

Canım bebek yaşamıyormuş kese bozulmuş kendikendine düşer dedi ama istersen alalım dedi
Canım benim.inan kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm sana.dert arkadasım benim.üzme kendini.eaimle biz bu gece hic uyumadik.gece hep bebegimi sayikladim uyanık uyanık.bi türlü uykuya dalamadim.esim de bugün isten geldi.sigara icmis.halbuki sigarayı birakmisti uzun zaman önce.patlacak gibi olmus.en sonunda derdini bi arkadasina dokmüs.ailelerimize söylemedik.çünkü ikimizin annesi de ağır hasta.Rabbim tez zamanda bize yeniden sağlıklı bebek nasip etsin.istersen tel numarami verim.dertlesebiliriz.

Sağlık Bakanlığı istediği için gitmek gerekiyor canım. Kan testlerini orada para vermeden yaptırabilirsin, yine aşılarda yapılıyor orada. Zaten sağlık Bakanlığı kontrol etmese, onlar da bize ısrar etmezler

Amin canım inşallah. Kendinizi yıpratmayın ben de çok üzüldüm ama geçen haftadan beri kendimi alıştırmıştım. Bunu veren Allah bir daha verir. Yeter ki biz sağlıklı olalım. Bu dünyada kısmeti yokmuş bebek bizim ama kul Allahın.

Aynen onlar takibini yapmak zorunda performansi etkiliyor mecburlar yoksa onlara ekstra is.bayilmiyorlar yani bu takiplere

Bende ayva aldrmıştım belki iyi gelir diye hasta gibi geziyorum evin icinde toplayamiyorum kendimi

Kızlar bulantıya su şişenizin içine bir dilim limon atarak biraz bastırabilirsiniz ben öyle yaptım ama galiba bende reflü var sonra mide yanması oldu 2 gün sonra bıraktım mide sorunu olanlar yapmasın
Limon benim midemde de yanma yapiyor oglumda o kadar cok yemistim ki 5 senedir fena tiksinmis durumdayim
Kızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
bende hamileligimi evde ki testte gorunce eczaneden gidip folbiol almistim gunde 1tane iciyorum oglumda da aynisini kullanmistim

.
Sağol canım aldım randevu

Canım arkadaşım veren de O Alan da. Rabbim sizlere saglık versin bi daha nasip olur inş hersey imtihan Allah kaldıramayacagımız dertler vermesin

Yok canım söylemedi henüz kaç haftalık olduğunu. Herhalde daha sonraki haftalarda daha net olacak.

tüm testleri yaptırabiliyormuyuz acaba aile hekimliğinde
Bir cogunu yapiyorlar canim. Ben hamileligimi kesinlestirmek amaci ile kan vermeye gittigimde dr beta hcg yaninda butun kan tahlillerini istemis hepsine bakildi dvitamini, tsh, b12, hepatit filan herseye bakmis

Özel hastane ise 10gün içinde gitmek ücretsiz ya, onu kaçırmayın diye demiş olabilirler. Tam 10. Gün gidip kalp atışı da duyulabilir inş

Aynen öyle arkadaşım Rabbim saglıkla bebeğinizi kucagınıza alacagınız hamilelikler nasip etsin hayırlı evlatlar versin. Hiçbişey bizim elimizde değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…