- 29 Eylül 2015
- 5.214
- 6.623
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.281
Ayrıca kk da gezinirken buna benzer bir kaç yazı gördüm ve dogurmuslar içini ferah TutHmmmm cok tak ederm cnm bn onu goremedm diye zatn cok paniklemistm kmsede cvp vermedi bu konuya dogru br sekilde bnde drye sormyi untmusum dr sna ole dedyse dogrudur. Tskler cnm
Bnde dogurunca anca rhatlicm heralde :))) smdi icin daha da rahatldi tbi sali gnu daha netlesick hersy insallah saol cnmAyrıca kk da gezinirken buna benzer bir kaç yazı gördüm ve dogurmuslar içini ferah Tut
Gunde bir alinior zten ayrica snn aldiginda 400luk deil mi ? Bn folidoce 400 mcg kullaniormKızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
Folbiol 5 mg yaziyor.Gunde bir alinior zten ayrica snn aldiginda 400luk deil mi ? Bn folidoce 400 mcg kullaniorm
Nden onu kullaniosun folik asitin mi dusuk dr mi verdi normal kullanilmasi gereken folikasittn onkat fazla oFolbiol 5 mg yaziyor.
Yoksa bundan mı kalbi durdu bebeginFolbiol 5 mg yaziyor.
Canım aile hekimliğine gidiyor musun? Sağlık Bakanlığı, aile hekimliğinden annelerin düzenli takibini istiyormuş. Beni iki hafta önce aradılar, gebelik filan var mı diye. Bende yeni öğrenmiştim. Gelmeniz lazım dediler. Aile hekimime gidince kendi testleri yazdı. Hatta ilk gebeliğimde doktorumun bile istemediği testleri yaptırdı. Sağlık Bakanlığının belirlediği haftalar varmış, o haftaları söylüyorlar, o zamanlar gitmemizi istiyorlar. Tahliller ve aşıları yapıyorlar düzenli.kan testlerini kaçıncı haftada yaptırdın? gebe kalmadan önce mi yaptırdın? bana test yapılmadı. ben mi talep etmeliyim doktor bunu neden düşünemiyor ki
Bnmkide yuksekti ve bn allahtan erken farkettim intte okdum otizm yapioms veya sagliksiz olma ihtimali oluomus tbi kesin olck die bsy yk yarin gidip folik asitine baktir cnm kadin dogmdan rndevu al ck yuksek o dr bna kullanma asla dedi ki bn 5 gun kullandm zten yuksekmis megerse bnm tamamen tavan yaptrmistmYoksa bundan mı kalbi durdu bebegin
Kızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
Hayırlı olsun,gözün aydın :) ben de aralarının kısa olmasını istemiştim 2 buçuk yaşında bir kızım var. Evet başlarda zor olacak ama sonra ikisi birbirine hem arkadaş hem kardeş olacaklar inşallahMerhaba kızlar bende haziran annesi olucam inşallah dün öğrendim 2. Bebeğim olcak oğlum şuan 18 aylık zor olurmu acaba benim durumumda olan varmı
Ben de günde 1 tane içiyorum folic Trio. Hamile kalmadan bir ay önce başladım hemen hemen,ilk doktor muayenemde sordu doktorum kullanıyor musun diye ben de adını söyledim bunu kullanıyorum dedim. Tamam kullanabilirsin dedi. 3 aylık olana kadar kullanmıştım ilk bebeğimde de.Kızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
Ay bende cumartesi baktirayimmmBnmkide yuksekti ve bn allahtan erken farkettim intte okdum otizm yapioms veya sagliksiz olma ihtimali oluomus tbi kesin olck die bsy yk yarin gidip folik asitine baktir cnm kadin dogmdan rndevu al ck yuksek o dr bna kullanma asla dedi ki bn 5 gun kullandm zten yuksekmis megerse bnm tamamen tavan yaptrmistm
Aynen cnm bnbyarn tekrr baktircm bnm basima geldi oyuzdn herkesi uyarmak istedm hemde dr hatasi bna dusuk dedi verdi yuksek ilaci snra gttm bi baktirym dedm meger ztn yuksekmis bide 5 kullandm tavan oldu. Snra memorial e soledm ilaci br hafta brktirdi tmamen snra tkrr dusuk doz kullandmAy bende cumartesi baktirayimmm
CANIM folbiolu bırak bence bende 4/5tane kullanmıştım doktor hemen bırak o çok fazla fazlası da zarar dedi folidoce 400 mcg yazdı ama bende batırıp o hormona öyle devam edecegimKızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
siz de 6 hafta içindesiniz, ben 9 hafta içine girdim zaten folik asit kullanımı 9 hafta diye biliyorum. umarım bebişime bir şey olmaz
Bana da ilk gebeliğimde vermişlerdi folbiolu. Şimdi gebelik isteyince satta içmeye başladım. Gebe kalınca doktor folik asit yazacağım dedi, ben kullanıyorum dedim, folbiol mü dedi, evet dedim tamam dedi. Sonra başka doktora gittim, onda da aynı konuşma geçti ve o da birşey demedi. 3 farklı doktorda birşey demedi folbiol kullanmamaNden onu kullaniosun folik asitin mi dusuk dr mi verdi normal kullanilmasi gereken folikasittn onkat fazla o
Hayırlı olsun,gözün aydın :) ben de aralarının kısa olmasını istemiştim 2 buçuk yaşında bir kızım var. Evet başlarda zor olacak ama sonra ikisi birbirine hem arkadaş hem kardeş olacaklar inşallah
Ben de günde 1 tane içiyorum folic Trio. Hamile kalmadan bir ay önce başladım hemen hemen,ilk doktor muayenemde sordu doktorum kullanıyor musun diye ben de adını söyledim bunu kullanıyorum dedim. Tamam kullanabilirsin dedi. 3 aylık olana kadar kullanmıştım ilk bebeğimde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?