- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.081
Valla özel hastaneye geldik simdi.sıra çok.ne olacak bilmiyorum.ben alttan baktirırsam daha stresli olurum.
Amin canımaman maşallah diyeyim ilkinde ben de hep kusuyordum bu kez öyle olsun istemem hem ilgilenmem gereken bir kızım var hem de çalışıyorum Allah yardım eder inşallah hepimize
bende de hiç belirti yok doktora da cuma gidicem hayırdır inşallah bir ben mıyım acaba belirti yaşamayan? dış gebelik falan olsa ağrı sızı gibi belirti verir herhalde
.ikisi de var canım foto koyabilirim belki kendinizle kıyaslarsınız.. bebek baya küçük gözüküyo keseye göre..Eki Görüntüle 2059484
Kızlar bugün ilk kontrolüme gittim bata göre 5+3 olması lazım doktorum 4+4 dedi gelişimini daha sonra ilerletir mi lütfen bilenler aydınlatsın
bak canım arkadaş çok güzel anlatmış mesela kendimden örnek vereyimBenim de senin gibi canim. Aslında şöyle düşün ;
X kişisi 10 eylülde regl oluyor ve 24 unde ovulasyon başlıyor. Bu kişi eşiyle 25 inde birliktelik yaşıyor.
Y kişisi 10 eylülde regl oluyor ve 24 unde ovulasyon başlıyor. Bu kişi eşiyle 18 inde birliktelik yaşıyor.
Ikisi de 8 ekimde regl olmuyor.
Bu iki kişinin gebeliği aynı anda başlıyor olabilir mi? Geç döllenme olayı ve adet dongusunu de işin içine katarsak Dr un sana söylediği gerçekte 5+3 değil 4+4 olmuş oluyor. Yanı bebekte gelişme geriliği var demek yanlış olur. Aslında gebelik haftası denilen şey tamamen bir varsayımdan ibaret.Regl tarihini baz alarak yapılan bir varsayım.
bence inanma başka doktora git hemen moralini bozup ümitsizliğe kapılma canımKizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
Şimdi kıpkirmiziyım.nerdeyse ağlicam.şistimbence inanma başka doktora git hemen moralini bozup ümitsizliğe kapılma canım
canım bozma moralini Rabbim ne derse o olur benim yengem yeğenime hamile iken neler dediler neler yok sakat çocuk yok Down Sendromlu hiç bir hastane kabul etmedi bir tek zeynep kamil kabul etti oda imza karşığında maşallah şuan yeğenim sapasağlam 3 yaşında bir kız ondan dolayı kafana takmaŞimdi kıpkirmiziyım.nerdeyse ağlicam.şistim
ağla canım ağla ki rahatla içindekilerini dök ama tek doktorla da kalmaŞimdi kıpkirmiziyım.nerdeyse ağlicam.şistim
kesinlikle başka doktorada görünün derim Rabbim kolaylık versinKizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
benimde gögüsler şiş öyle çok belirgin ağrılarım yok arada belim adet ağrısı var gibi ağrıyor o kaadarya kızlar ben de yumurta yemek istiyorum ama kendimi bildim bileli haşlanmış yiyemiyorum ne yapmam lazım ya bir de bende hiç bir belirti yok sadece göğüslerim şiş ve hassas birde durmadan idrara çıkmam
benimde gögüsler şiş öyle çok belirgin ağrılarım yok arada belim adet ağrısı var gibi ağrıyor o kaadar
herkesde belirti başka başkadır paniklik bi durum yok
ben ilk hamileliğimi çok rahat geçirmiştim sancı ağrı bilmeden
haşlanmış yumurta yiyemiyorsan az yağda omlet menemen yapabilirsin peynirli v.s.
CANIM merhaba bende 5+1de iken bi 15 damla kanama oldu gece yarısı .proluton iğne vurdum durdu.ertesi gün 5+2de keseyi gördüm çok şükür senin kanaman hangi hafta başladı ? Şu anda 5+6yimÇoookkkk teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Doktordan çıktım pruloton iğne yaptı. Progestan vajinal kullan dedi. Hapını kullanıyordum daha etkili dedi. Kanama alanı da Yok ama neden böyle olduğunu bilmiyor oda. Dediğiniz gibi hep böyle kanamalı olacak galiba. Bu arada güzel haber de kalp atışlarını duyduk. Geçen hafta duyamamıştık şükürler olsun.
Kizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
Kizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
6+1 de ilk kanamam oldu birde dün.7+2 deyim cnm.bnm kesilmiyor işte kanamaCANIM merhaba bende 5+1de iken bi 15 damla kanama oldu gece yarısı .proluton iğne vurdum durdu.ertesi gün 5+2de keseyi gördüm çok şükür senin kanaman hangi hafta başladı ? Şu anda 5+6yim
sağ ol canım bilgin için benim de ilk hamileliğim doktorum keseyi görelim diye salıya randevu verdi ama nasıl dayanacam o güne kadar bilemiyorummenemen veya soğanlı yumurta yapıp ancak öyle yiyorum bu huyumu hiç sevmiyorum aşırı yemek seçiciyim.
duayla sabırla bekle canım Rabbim sağlıkla versin herbirimize
olsun en azından hiç yemiyor değilsin öyle tüketmeye çalış
bebiş için tüm vitaminlerden almaya çalış gelişimi için beslenmek çok önemli
balık tüket bak tam mevsimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?