• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ikisi de var canım foto koyabilirim belki kendinizle kıyaslarsınız.. bebek baya küçük gözüküyo keseye göre..Eki Görüntüle 2059484
.
Maşallah canım.Bebek kesenin sagindaysa erkek bebek olurmuş çoğunluk..hatta bilimsel olarak da öyleymiş.bakalim senin cinsi ne olacak?Allah tamamına erdirsin

Kizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.

Kızlar bugün ilk kontrolüme gittim bata göre 5+3 olması lazım doktorum 4+4 dedi gelişimini daha sonra ilerletir mi lütfen bilenler aydınlatsın :KK43:

Benim de senin gibi canim. Aslında şöyle düşün ;
X kişisi 10 eylülde regl oluyor ve 24 unde ovulasyon başlıyor. Bu kişi eşiyle 25 inde birliktelik yaşıyor.
Y kişisi 10 eylülde regl oluyor ve 24 unde ovulasyon başlıyor. Bu kişi eşiyle 18 inde birliktelik yaşıyor.
Ikisi de 8 ekimde regl olmuyor.
Bu iki kişinin gebeliği aynı anda başlıyor olabilir mi? Geç döllenme olayı ve adet dongusunu de işin içine katarsak Dr un sana söylediği gerçekte 5+3 değil 4+4 olmuş oluyor. Yanı bebekte gelişme geriliği var demek yanlış olur. Aslında gebelik haftası denilen şey tamamen bir varsayımdan ibaret.Regl tarihini baz alarak yapılan bir varsayım.
bak canım arkadaş çok güzel anlatmış mesela kendimden örnek vereyim
sat:8 eylül
avul.:14 ekim
ve birliktelik 17 ekim
kontrole gittiğimde sat'a göre 4+6 olması gerekirken doktor da bana 5 buçuk haftalık olduğumu söyledi :) ki ben avülasyonun son günü beraber oldum ve sata görede 4+6 olmam gerekirden 5 buçuk olduğunu öğrendim :)
avulasyona göre de hesaplama yaparsakta ozaman ki tarihe göre 3+4 olması lazımdı

Kizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
bence inanma başka doktora git hemen moralini bozup ümitsizliğe kapılma canım

ya kızlar ben de yumurta yemek istiyorum ama kendimi bildim bileli haşlanmış yiyemiyorum ne yapmam lazım ya bir de bende hiç bir belirti yok sadece göğüslerim şiş ve hassas birde durmadan idrara çıkmam

Şimdi kıpkirmiziyım.nerdeyse ağlicam.şistim
canım bozma moralini Rabbim ne derse o olur benim yengem yeğenime hamile iken neler dediler neler yok sakat çocuk yok Down Sendromlu hiç bir hastane kabul etmedi bir tek zeynep kamil kabul etti oda imza karşığında maşallah şuan yeğenim sapasağlam 3 yaşında bir kız ondan dolayı kafana takma

ya kızlar ben de yumurta yemek istiyorum ama kendimi bildim bileli haşlanmış yiyemiyorum ne yapmam lazım ya bir de bende hiç bir belirti yok sadece göğüslerim şiş ve hassas birde durmadan idrara çıkmam
benimde gögüsler şiş öyle çok belirgin ağrılarım yok arada belim adet ağrısı var gibi ağrıyor o kaadar

herkesde belirti başka başkadır paniklik bi durum yok

ben ilk hamileliğimi çok rahat geçirmiştim sancı ağrı bilmeden

haşlanmış yumurta yiyemiyorsan az yağda omlet menemen yapabilirsin peynirli v.s.

benimde gögüsler şiş öyle çok belirgin ağrılarım yok arada belim adet ağrısı var gibi ağrıyor o kaadar

herkesde belirti başka başkadır paniklik bi durum yok

ben ilk hamileliğimi çok rahat geçirmiştim sancı ağrı bilmeden

haşlanmış yumurta yiyemiyorsan az yağda omlet menemen yapabilirsin peynirli v.s.

sağ ol canım bilgin için benim de ilk hamileliğim doktorum keseyi görelim diye salıya randevu verdi ama nasıl dayanacam o güne kadar bilemiyorum :olamaz: menemen veya soğanlı yumurta yapıp ancak öyle yiyorum bu huyumu hiç sevmiyorum aşırı yemek seçiciyim.

Çoookkkk teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Doktordan çıktım pruloton iğne yaptı. Progestan vajinal kullan dedi. Hapını kullanıyordum daha etkili dedi. Kanama alanı da Yok ama neden böyle olduğunu bilmiyor oda. Dediğiniz gibi hep böyle kanamalı olacak galiba. Bu arada güzel haber de kalp atışlarını duyduk. Geçen hafta duyamamıştık şükürler olsun.
CANIM merhaba bende 5+1de iken bi 15 damla kanama oldu gece yarısı .proluton iğne vurdum durdu.ertesi gün 5+2de keseyi gördüm çok şükür senin kanaman hangi hafta başladı ? Şu anda 5+6yim

Canım çok üzüldüm, hemen çabucak başka bir doktora randevu al ya bugün ya da yarın sakın haftaya kadar bekleme. Hem belki müdahele edebilir başka bir doktorun görmesi daha iyi olur.

Allahtan umut kesilmez.ben son gebeligimde neler yasadim konu bile acmistim kk da.doktorlarim tip tarihinde ilk dediler:)onlarca kadin dogumcuya sorduk bi ornegini bilen duyan yoktu..kendini her seye hazirla ama tevekkul et stres yapma ilaçlarına kesinlikle devam et dua et baska yapcak bisi yok.Allah ol dediginde olamicak bisi yok

CANIM merhaba bende 5+1de iken bi 15 damla kanama oldu gece yarısı .proluton iğne vurdum durdu.ertesi gün 5+2de keseyi gördüm çok şükür senin kanaman hangi hafta başladı ? Şu anda 5+6yim
6+1 de ilk kanamam oldu birde dün.7+2 deyim cnm.bnm kesilmiyor işte kanama :(

sağ ol canım bilgin için benim de ilk hamileliğim doktorum keseyi görelim diye salıya randevu verdi ama nasıl dayanacam o güne kadar bilemiyorum :olamaz: menemen veya soğanlı yumurta yapıp ancak öyle yiyorum bu huyumu hiç sevmiyorum aşırı yemek seçiciyim.

duayla sabırla bekle canım Rabbim sağlıkla versin herbirimize

olsun en azından hiç yemiyor değilsin öyle tüketmeye çalış

bebiş için tüm vitaminlerden almaya çalış gelişimi için beslenmek çok önemli

balık tüket bak tam mevsimi ;)

duayla sabırla bekle canım Rabbim sağlıkla versin herbirimize

olsun en azından hiç yemiyor değilsin öyle tüketmeye çalış

bebiş için tüm vitaminlerden almaya çalış gelişimi için beslenmek çok önemli

balık tüket bak tam mevsimi :KK66:

şükürler olsun ki duadan başka yoldayış yok
evet yumurtayı o şekilde tüketiyorum ama balık hiç yemedim
eşimle en çok tartışma konumuz bu yemek olayı artık kussam da tiksinsemde yemek zorunda olduğumun farkındayım .

Back