• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bu arada Ankara'da yaşayan hamisler hangi hastaneye ve dr a gidiyor ben hala karar veremedim ilk bebeğimi sincan lokman hekimde doğurmuştum. Bunda çok kararsizim devlet mi özel mı emin olamıyorum

:) Hadi ya o zaman sen hiç unutmıyacağın bir an planla. Ya da sürahinin yanına felan koy görünce unutmazsın :)
Günde toplam 1 bardak mı içiyorsun su.:KK57: Ben 2,5 lit. içmeme rağmen Dr daha fazla iç dedi, tahlillerimi inceledikten sonra.
Doktor bana da bol su, iki bardak süt, bir kase yoğurt ye mutlaka dedi. Kendimi o kadar zorluyorum ki 7bardak bir gün boyunca zar zor içiyorum canım. Tabi 7bardaktan dolayı defalarca lavaboya çıkıyorum. :olamaz: Yani su içmek bana göre çok zor maalesef

Kızlar bugün ilk kontrolüme gittim bata göre 5+3 olması lazım doktorum 4+4 dedi gelişimini daha sonra ilerletir mi lütfen bilenler aydınlatsın :(

Selam kızlar malesef ben dün kalp atışı göremedim 6+6 ydı.. Cuma tekrar bakalım dedi doktorum ama pek ümitli değildi.. Bu olayı 3. kez yaşıyorum bekleyerek pek olumlu bi sonuç göremedim daha önce.. O yüzden ümidimi kaybetmiş sayılırım.. Allah sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin :KK200:
Canim cok uzuldum insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasar bebegine kavusursun denemekten vazgecme asla

Kızlar bugün ilk kontrolüme gittim bata göre 5+3 olması lazım doktorum 4+4 dedi gelişimini daha sonra ilerletir mi lütfen bilenler aydınlatsın :KK43:
Benim de senin gibi canim. Aslında şöyle düşün ;
X kişisi 10 eylülde regl oluyor ve 24 unde ovulasyon başlıyor. Bu kişi eşiyle 25 inde birliktelik yaşıyor.
Y kişisi 10 eylülde regl oluyor ve 24 unde ovulasyon başlıyor. Bu kişi eşiyle 18 inde birliktelik yaşıyor.
Ikisi de 8 ekimde regl olmuyor.
Bu iki kişinin gebeliği aynı anda başlıyor olabilir mi? Geç döllenme olayı ve adet dongusunu de işin içine katarsak Dr un sana söylediği gerçekte 5+3 değil 4+4 olmuş oluyor. Yanı bebekte gelişme geriliği var demek yanlış olur. Aslında gebelik haftası denilen şey tamamen bir varsayımdan ibaret.Regl tarihini baz alarak yapılan bir varsayım.

Doktor bana da bol su, iki bardak süt, bir kase yoğurt ye mutlaka dedi. Kendimi o kadar zorluyorum ki 7bardak bir gün boyunca zar zor içiyorum canım. Tabi 7bardaktan dolayı defalarca lavaboya çıkıyorum. :olamaz: Yani su içmek bana göre çok zor maalesef
ben günde belki 3 lt içiyorumdur sabah aç karnına mutlaka su içerim

her çayın peşine bir bardak su içerim

su vucutta çok önemli biraz zorlayın kendinizi bebişiniz için

hergün yogurt ayran yiyorum ama süt içme alışkanlığım yok benimde malesef

benimde bebeğim biraz geriden geliyor yeni dr dan geldim canım olabilir normal dedi . geç döllenme falan olabiliyor öyledir belki
Umarım
Benim de senin gibi canim. Aslında şöyle düşün ;
X kişisi 10 eylülde regl oluyor ve 24 unde ovulasyon başlıyor. Bu kişi eşiyle 25 inde birliktelik yaşıyor.
Y kişisi 10 eylülde regl oluyor ve 24 unde ovulasyon başlıyor. Bu kişi eşiyle 18 inde birliktelik yaşıyor.
Ikisi de 8 ekimde regl olmuyor.
Bu iki kişinin gebeliği aynı anda başlıyor olabilir mi? Geç döllenme olayı ve adet dongusunu de işin içine katarsak Dr un sana söylediği gerçekte 5+3 değil 4+4 olmuş oluyor. Yanı bebekte gelişme geriliği var demek yanlış olur. Aslında gebelik haftası denilen şey tamamen bir varsayımdan ibaret.Regl tarihini baz alarak yapılan bir varsayım.
Teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu

Ah ben de süt içemiyorum hiç haftada bir kaç bardak ancak. Onu halletmem lazım. Peki sütü herhangi bir kapalı süt mü alıyorsunuz yoksa günlük süt mü?
Yoğurt her gün 1 kase kesin yiyorum iş yerinde bir de evde yiyorum bazenleri.

Ah ben de süt içemiyorum hiç haftada bir kaç bardak ancak. Onu halletmem lazım. Peki sütü herhangi bir kapalı süt mü alıyorsunuz yoksa günlük süt mü?
benim pazar günleri evime köyden geliyor ondan içersem içiyorum onun dışında kapalı süt pek içmiyorum

aldığım sütten yoğurt yapıyorum hergün yiyorum iştede hazır yoğurt çıkıyor mecbur yiyorum

peyniri yoğurdu severim ama süt içemiyorum işte

sabahları mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum

ara ögün fındık üzüm badem ceviz v.s yiyorum meyva yiyorum ara ögün

ekmek hamurişi çok severim onları azaltmaya başladım

benim pazar günleri evime köyden geliyor ondan içersem içiyorum onun dışında kapalı süt pek içmiyorum

aldığım sütten yoğurt yapıyorum hergün yiyorum iştede hazır yoğurt çıkıyor mecbur yiyorum

Bende ev yoğurdu yiyorum evde ama işte hazır yoğurt. Yumurta da hafta da 3 gün yiyebiliyorum :( Nasıl arttırıcam bilmiyorum sabahın köründe işe geliyorum yumurta zaten sevmem sabah sabahta iyice midemi bulandırıyor. Meyve fındık ceviz kuru meyveler hergün yiyorum onları da.

Bende ev yoğurdu yiyorum evde ama işte hazır yoğurt. Yumurta da hafta da 3 gün yiyebiliyorum :KK43: Nasıl arttırıcam bilmiyorum sabahın köründe işe geliyorum yumurta zaten sevmem sabah sabahta iyice midemi bulandırıyor. Meyve fındık ceviz kuru meyveler hergün yiyorum onları da.

ben yumurta haşlıyorum hergün işyerimde yapıyorum kahvaltımı

hatta bugün kahvaltıda ekmek yemedim 2 yumurta domates peynir zeytin yedim gayet tok tuttu

karabiber pulbiber iyice baharatlayıp yiyince kötü olmuyor severim yumurtayı zaten

bende 8 de iş başı yapıyorum 7.15 evden çıkıyorum 08:30 da kahvaltımı yapıyorum iş yerinde

Back