• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
İnşallah haftaya duyarsın canım hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar çok zor bir gün geçirdim ... bulantılarım boyut değiştirdi ...level atladı resmen ..

gözümü açamadım başım dönüyor ....

Kusma ilk kez oldu .

Nasıl bir bulantı Allahım ya .... ilk gebeliğimde yaşamadım diye öyle tuhaf geliyor ....

etiketler var ...mutlaka bakacağım .... tabloya eklenecekler var biliyorum .. hoş geldiniz sefalar getirdiniz ... :KK200:

siteye de ilk kez akşam girebildim ... kusura bakmayın e mi ? yoksa çok merak ediyorum ..kim kalp atımı duydu ..kim görmediği kesesini gördü :KK200:

Kan ve idrar tahlili toplam 9tane kan sayımı kanda şeker b12 d vitamını hepatıt b hepatıt c kan grubu antıkoru falan var çocuğa geçebilecek hastalık varmı diye falan

Keseyi gördük şükür ama benim dr istemedi belki ilk kontrol olduğu içindir. Bir daha ki gittiğimde söylerim :/

Selam kızlar malesef ben dün kalp atışı göremedim 6+6 ydı.. Cuma tekrar bakalım dedi doktorum ama pek ümitli değildi.. Bu olayı 3. kez yaşıyorum bekleyerek pek olumlu bi sonuç göremedim daha önce.. O yüzden ümidimi kaybetmiş sayılırım.. Allah sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin :KK200:
Belki gec döllenmedir cuma günü inş duyulur. Hayırlısıyla saglıklı bi gebelik gecirirsin inş ben de bi düşük yaptım anlıyorum seni. Allah herseyin en iyisini bilir

Canım iğneden sonra kesilmedi mi ? 8.haftadan sonra düşük riski çok azaliyormus sen kalp atışını hangi hafta duymustun ? Inşallah duymak bana da nasip olur çok korkuyorum
kanama kesildi ama kahverengi akıntım devam etmekte. Kalp atışına da dün duyduk 7+1 di. İnşallah allahım herkese nasip etsin kalp atışını duymayı.

Cok saolun canim.dua edin.bu benim ilk bebegim.4 senelik evliyim.ne kadar sevinmistim hamile kaldığıma.
Allah bebisine sağlık versin canim. Çok uzuluyorum kötü seyler duyduğumda. Insan tanımasa bile aynı evrelerden geçtiği için empati yapıp yaşıyor sanki olayı. Rabbimden ümit kesilmez ınsallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canim.

Back