2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende hala ayni sakildeyim 2 gundur bulantidan yemek yiyemiyordum bu sabah bulantim bile olmadi. Benim de biri 8 biri 10 haftalik olmak uzere 2 kaybim var bu yuzden uzgunum ama Allahtan umit kesilmez benim doktorum cuma gunu yarin donuste haber ver lutfen canim sor doktoruna neden boyle oldu diye

ben folik asiti de vitaminide akşamları içiyorum

daha yeni başladım gögüslerim karnımda şiş off

canım sanmıyorum 3500 - 4000 farketsin zaten ben de mtfhr677t homozigot mutant ama bu genin bebekle çok ilgisi olduğu da düşünülmüyo düşük dozlar bile yeterli oluyo ben bunu hematolojide incelettim şubat ayında yüksek doz gerektiren bi hemofili değil.. Zaten clexane 4000 çıkmıştı önce raporum sonra pşyasada yok diye hibor olarak değiştirdiler.. Bilemiyorum daha ne yapabilirim.. Böyle konuşmak istemiyorum ama artık hem bedenen hem ruhen çok yorgun hissediyorum kendimi ama isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır Allah daha büyük acılar yaşatmasın.. Herşeyin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Anladim canim. Anlattiklarina gore gercekten elinden gelen herseyi yapmis gorunuyorsun. Allah bizim icin hayirlisini biliyor bundan eminim bende yoruldum hep kotu birsey olacak mi diye dusunmekten 3 sene icinde bu 4. Hamileligim sadece 1 dogumum var. Cok sukur. Sabir ve duadan baska yapabilecek birseyimiz yok. Hayirlisiyla kavusuruz insallah bebeklerimize..

Kiyamam canim gercekten cok zor seyler.Aynen benimde midem bulanmadi hiçbirşey hissetmiyorummuhakkak yazarım Rabbim korusun bebeklerimizi

kızlar neden bu kadar ümitsiz ve moralsizsiniz ya hamilelikte moralin yüksek olması lazım en önemli kural bu birde kötü düşünceleri atın kafanızdan valla okudukça bende kötü kötü düşünmeye başladım. yapmayın kızlar güzel şeylerden bahsedin güzel şeyler konuşun gibigibiyim ve sta canım inşallah hiç bişeycik olmayacak kuzulara allahın izniyle siz moralinizi yüksek tutun yeter

Üzülme daha çok erken insAllah en yakın zamanda duyarsınız kalp atışını. MaşAllah bebegin orda çok tatlı belki de boş yere üzülüyorsun diyor sana ordan. Benimde kese anca 6 haftalikken göründü bebek gozukmedi bende bekliyorum insAllah haziran annesi olurum. Ben hepinizin yazilarilarini kacirmadan takip ediyorum. İnsAllah hepimiz saglikla bebemize kavusuruz

ben komidinimin üstüne koydum akşam yatarken içiyorum. Zaten başucuma su koyarım hep, yatarken gördüğüm için unutma durumu da olmuyor. Ama bende geceleri huzursuz uyuyorum bu folik asitten olur mu acaba, rahatsız ediyormuymuş?

hayirlisi canim beklemekten baska care yok bende bekleme durumundayim benimde kalp atisi ve bebek var kese cok kucuk doktor buyuk ihtimal dusecek dedi bekliyoruz bakalm duadan baska bisey gelmiyor elden rabbim neyler ne eylerse guzel eyler.
İns düşmez canım.Rabbim korusun..

Reactions: sta
İnşallah canım Allah razı olsun

İnşallah hayırlısı canım Allah razı olsun

Bende geceleri birkaç kez içtim ama rahatsız olmadım hiç canım. Aslında normalde günde bir bardak su içmemden dolayı aklımda olsun diye yanımda su oluyor ama ilacı unutmayı başarıyorum. :)​

Bende geceleri birkaç kez içtim ama rahatsız olmadım hiç canım. Aslında normalde günde bir bardak su içmemden dolayı aklımda olsun diye yanımda su oluyor ama ilacı unutmayı başarıyorum. :)​

:) Hadi ya o zaman sen hiç unutmıyacağın bir an planla. Ya da sürahinin yanına felan koy görünce unutmazsın :)
Günde toplam 1 bardak mı içiyorsun su. Ben 2,5 lit. içmeme rağmen Dr daha fazla iç dedi, tahlillerimi inceledikten sonra.

Kızlar ben de dr a gittiğimde folik asit kullanmayı bırak dedi. Çok şaşırdım açıkçası. Gebelik planlı olmadigi için daha öncesinde folik asit kullanmadığımı söyledim. Tahlil yapalım dedi dr.Tahlil sonucuna çok şaşırdım. Üst sınırın 2 katı yüksek değerde cıktı. Şimdi kararsizim birakma konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…