- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.041
Bende hala ayni sakildeyim 2 gundur bulantidan yemek yiyemiyordum bu sabah bulantim bile olmadi. Benim de biri 8 biri 10 haftalik olmak uzere 2 kaybim var bu yuzden uzgunum ama Allahtan umit kesilmez benim doktorum cuma gunu yarin donuste haber ver lutfen canim sor doktoruna neden boyle oldu diyeHala aynı hisler içindeyim inşallah vücut gebelige alisiyordur ondandir diye avutuyorum kendimi yarın kontrolum var zaten bakalım ne olacakinternettende baktım bu konuda hiçbir şey bulamadım. Kızlar kalp atışı için 8 haftaya kadar bekleniyor bu doktorlar hep olumsuz zaten hepimizin yüzü gülsün inşallah benim de 1 kaybim var şimdide hiç rahat değilim
ben folik asiti de vitaminide akşamları içiyorumArkadaşlar, folik asiti ne zaman kullanıyorsunuz? Ben sattan itibaren bebek istediğim için kullanmaya başlamıştım ve sabah tok karnıma alıyordum. Adet gecikmesi sonrası karnımda baya bir şişlik oldu, 4aylık hamile gibiydim. Doktor akşamları iç folik asiti dedi. Tabi akşam olunca içmeyi unuttum, bir gün içtim diğer gün unuttum. Sonra bir dikkat ettim, şişkinlik geçti.
Uzun lafımın kısası; siz folik asiti ne zaman içiyorsunuz?
canım sanmıyorum 3500 - 4000 farketsin zaten ben de mtfhr677t homozigot mutant ama bu genin bebekle çok ilgisi olduğu da düşünülmüyo düşük dozlar bile yeterli oluyo ben bunu hematolojide incelettim şubat ayında yüksek doz gerektiren bi hemofili değil.. Zaten clexane 4000 çıkmıştı önce raporum sonra pşyasada yok diye hibor olarak değiştirdiler.. Bilemiyorum daha ne yapabilirim.. Böyle konuşmak istemiyorum ama artık hem bedenen hem ruhen çok yorgun hissediyorum kendimi ama isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır Allah daha büyük acılar yaşatmasın.. Herşeyin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHepimizin bebegine Rabbim sifa saglik versin insallah benim de 2 tane kaybim var kalpleri durdu birini 8. Haftada kaybetmistim. Bugun de belirtiler gidince moralim bozuldu mide bulantim bile yokacaba igne dozun mu az. Yani bende kan pihtilasmasi yok sadece tasiyiciyim heterozigor 1 tanesi ama ben bile 4000 lik igne oluyorum her gun. Saglikla bagislasin Allah'm bebeklerimizi insallah.
Anladim canim. Anlattiklarina gore gercekten elinden gelen herseyi yapmis gorunuyorsun. Allah bizim icin hayirlisini biliyor bundan eminim bende yoruldum hep kotu birsey olacak mi diye dusunmekten 3 sene icinde bu 4. Hamileligim sadece 1 dogumum var. Cok sukur. Sabir ve duadan baska yapabilecek birseyimiz yok. Hayirlisiyla kavusuruz insallah bebeklerimize..canım sanmıyorum 3500 - 4000 farketsin zaten ben de mtfhr677t homozigot mutant ama bu genin bebekle çok ilgisi olduğu da düşünülmüyo düşük dozlar bile yeterli oluyo ben bunu hematolojide incelettim şubat ayında yüksek doz gerektiren bi hemofili değil.. Zaten clexane 4000 çıkmıştı önce raporum sonra pşyasada yok diye hibor olarak değiştirdiler.. Bilemiyorum daha ne yapabilirim.. Böyle konuşmak istemiyorum ama artık hem bedenen hem ruhen çok yorgun hissediyorum kendimi ama isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır Allah daha büyük acılar yaşatmasın.. Herşeyin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Kiyamam canim gercekten cok zor seyler.Aynen benimde midem bulanmadi hiçbirşey hissetmiyorumBende hala ayni sakildeyim 2 gundur bulantidan yemek yiyemiyordum bu sabah bulantim bile olmadi. Benim de biri 8 biri 10 haftalik olmak uzere 2 kaybim var bu yuzden uzgunum ama Allahtan umit kesilmez benim doktorum cuma gunu yarin donuste haber ver lutfen canim sor doktoruna neden boyle oldu diye
Amin canim.Kiyamam canim gercekten cok zor seyler.Aynen benimde midem bulanmadi hiçbirşey hissetmiyorummuhakkak yazarım Rabbim korusun bebeklerimizi
Üzülme daha çok erken insAllah en yakın zamanda duyarsınız kalp atışını. MaşAllah bebegin orda çok tatlı belki de boş yere üzülüyorsun diyor sana ordan. Benimde kese anca 6 haftalikken göründü bebek gozukmedi bende bekliyorum insAllah haziran annesi olurum. Ben hepinizin yazilarilarini kacirmadan takip ediyorum. İnsAllah hepimiz saglikla bebemize kavusuruzHayırlısı olsun canım.. Benim bakılmayan yerim kalmadı heralde histeroskopi de yapıldı polipim varmış o da alındı.. Çeşitli doktorlara gittim.. Kan pıhtılaşmam da genetik testten sonra hematolojide detaylandırıldı.. En son kardiyolojide bile incelendim.. Ben yapabileceğim herşeyi yaptığımı düşünüyorum doktorlar da öyle.. Artık gerisi nasip kısmet.. Allah'tan ümit kesilmez..
Arkadaşlar, folik asiti ne zaman kullanıyorsunuz? Ben sattan itibaren bebek istediğim için kullanmaya başlamıştım ve sabah tok karnıma alıyordum. Adet gecikmesi sonrası karnımda baya bir şişlik oldu, 4aylık hamile gibiydim. Doktor akşamları iç folik asiti dedi. Tabi akşam olunca içmeyi unuttum, bir gün içtim diğer gün unuttum. Sonra bir dikkat ettim, şişkinlik geçti.
Uzun lafımın kısası; siz folik asiti ne zaman içiyorsunuz?
Valla özel hastaneye geldik simdi.sıra çok.ne olacak bilmiyorum.ben alttan baktirırsam daha stresli olurum.canm alttan muayeneyle daha detayli belli oluyor bence direk oyle baktir neticede stres daha zararli bebege hayirli haberlerle ins
Ins canim Allah razı olsuncanım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım inş sende bende bebeģimizin kalp atişlarını duyarız en kısa zamanda.bende çok stresliyim.7+6 dayım daha tık yok.Amin canım hayırlısı
İns düşmez canım.Rabbim korusun..hayirlisi canim beklemekten baska care yok bende bekleme durumundayim benimde kalp atisi ve bebek var kese cok kucuk doktor buyuk ihtimal dusecek dedi bekliyoruz bakalm duadan baska bisey gelmiyor elden rabbim neyler ne eylerse guzel eyler.
Amin canım.Peki . Olumlu düşünmeye çalışacam.allah yardımcımız olsun ne diyim
İnşallah canım Allah razı olsunkızlar neden bu kadar ümitsiz ve moralsizsiniz ya hamilelikte moralin yüksek olması lazım en önemli kural bu birde kötü düşünceleri atın kafanızdan valla okudukça bende kötü kötü düşünmeye başladım. yapmayın kızlar güzel şeylerden bahsedin güzel şeyler konuşungibigibiyim ve sta canım inşallah hiç bişeycik olmayacak kuzulara allahın izniyle siz moralinizi yüksek tutun yeter
İnşallah hayırlısı canımÜzülme daha çok erken insAllah en yakın zamanda duyarsınız kalp atışını. MaşAllah bebegin orda çok tatlı belki de boş yere üzülüyorsun diyor sana ordan. Benimde kese anca 6 haftalikken göründü bebek gozukmedi bende bekliyorum insAllah haziran annesi olurum. Ben hepinizin yazilarilarini kacirmadan takip ediyorum. İnsAllah hepimiz saglikla bebemize kavusuruz
Amin canım inşallah güzel haberlerini duyarımCanım inş sende bende bebeģimizin kalp atişlarını duyarız en kısa zamanda.bende çok stresliyim.7+6 dayım daha tık yok.
ben komidinimin üstüne koydum akşam yatarken içiyorum. Zaten başucuma su koyarım hep, yatarken gördüğüm için unutma durumu da olmuyor. Ama bende geceleri huzursuz uyuyorum bu folik asitten olur mu acaba, rahatsız ediyormuymuş?
Bende geceleri birkaç kez içtim ama rahatsız olmadım hiç canım. Aslında normalde günde bir bardak su içmemden dolayı aklımda olsun diye yanımda su oluyor ama ilacı unutmayı başarıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?