• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bol su iç canım bazen kese küçük olabilir kalp atışı varsa ümit vardır ümidini kaybetme bebeğin yaşıyosa bi şekilde bu gebelik devam eder sen bol su iç kese için su önemli Allah tan herşeyin hayırlısı :dua::dua::dua:

yatis ve su dedi kalp atislarida dusuk dedi umudum tukenmek uzere daha oncesindede dusuklerim oldugu icin yipratici bi surec ayni seyleri tekrar tekrar yasamak daha zor rabbim hayirlisini versin

Şuan 6 haftalık doktor kese çok küçük demişti ve iç açıcı konuşmamıştı zaten :KK43:
Ya ne kadar seviyolar olumsuz konuşmayı bu doktorlar.. Kızıyorum bazen gerçekten.. Geç döllenmedir belki belki bişeydir bu kadar erken negatif konuşmalarını anlayamıyorum gerçekten.. Sen boş yere üzüyosun kendini bence canım.. Zamanını bekle bakalım olumlu düşünmeye çalış ne olursa olsun şu an ben bile elimden geldiğince olumlu düşünüyorum.. Senin negatif düşünmen için çok çok erken lütfen :dua:

Şuan 6 haftalık doktor kese çok küçük demişti ve iç açıcı konuşmamıştı zaten :KK43:
6 haftada buyuk bir kese olmuyor zaten hemen umutsuzluga kapilma ben iki dusuk sonrasi sagliklo bi dogum yaptim simdi yine sorunlu bi gebelik umudum benimde tukenmek uzere ama Allah buyuk vermeyecegi seyin hayalini kurdurmaz belki sadece dogru zaman degildir.

yatis ve su dedi kalp atislarida dusuk dedi umudum tukenmek uzere daha oncesindede dusuklerim oldugu icin yipratici bi surec ayni seyleri tekrar tekrar yasamak daha zor rabbim hayirlisini versin
Derdini veren Allah sabrını da verir canım ama bence negatif düşünmek için çok erken.. En azından bebeğinin kalbi atıyo.. Sana tutunmaya çalışıyo.. Onu üzme :KK200:

Derdini veren Allah sabrını da verir canım ama bence negatif düşünmek için çok erken.. En azından bebeğinin kalbi atıyo.. Sana tutunmaya çalışıyo.. Onu üzme :KK200:

en cokta insani uzen yani o minicik kalbiyle yasam mucadelesi verio ne benim elimden ne doktorlarin elinden bisey gelmiyo rabbime emanet..

Ya ne kadar seviyolar olumsuz konuşmayı bu doktorlar.. Kızıyorum bazen gerçekten.. Geç döllenmedir belki belki bişeydir bu kadar erken negatif konuşmalarını anlayamıyorum gerçekten.. Sen boş yere üzüyosun kendini bence canım.. Zamanını bekle bakalım olumlu düşünmeye çalış ne olursa olsun şu an ben bile elimden geldiğince olumlu düşünüyorum.. Senin negatif düşünmen için çok çok erken lütfen :dua:
Peki . Olumlu düşünmeye çalışacam.allah yardımcımız olsun ne diyim :(

Günaydın kızlar herkese saglikli hamilelikler:KK200:ben de 8 haftalik hamileyim. 2 hafta önce kanamam oldu şükür geçti. Fakat ben dünden beri karnimin içi bomboş hissediyorum. Yani hareket ettikçe yumruk gibi sertlik hissediyordum o bi anda kayboldu çok korkuyorum :110:
Bu sabah bende senin gibi uyandim canim bir bosluk oldu icimde bir hafiflik var korkuyorum bebegime birsry oldu diye bugun sata gore bende 8 haftaligim. Neden boyle oldu acabaa

Canım şöyle geç döllenme olanlarda evt dediğin gibi olabiliyo 8. haftada duyulabiliyo ama bende geç döllenme olsaydı 5+0 da kese göremezdik diye düşünüyorum.. Daha önce de tecrübe ettiğim bişey olduğu için ne yazıkki çok umutlanamıyorum ama inşallah bu sefer dediğin gibi olur :dua: Araştırıldı canım 2. kaybım geçen yıl olmuştu yine bu zamanlar ikiz gebelikti o tedaviyle olmuştu.. Bana ve eşime kromozom analizi yapıldı ve alınan bebeklere de hiçkimsede bi anomaliye rastlanmadı.. Bende sadece kan pıhtılaşması çıktı.. O sebeple bu gebeliğimde keseyi görür görmez kan sulandırıcı iğne de kullandım coraspini zaten normal hayatımda da alıyodum ona da devam ettim ama malesef yine sonuç aynı oldu.. O kadar çok test o kadar çok araştırmalar yaptırdım ki daha ne yapabilirim bilmiyorum.. Sanırım kısmetten öteye yol yok :KK43: Bu gebeliğim sürpriz bi şekilde tam tedaviye başlayacakken olmuştu kendiliğinden yine kısmet olmadı :KK43:

Ben yine de ümitsizliğe kapılmamanı rica ediyorum. İnş hayırlı sonuç alırsın..

Sormamın nedeni annemde benden önce 3 defa felan düşük yapmış. Bayağı araştırılmış bulunamamış felan sonra bir Dr denk gelmiş ve vücudunda bir kist olduğunu bu da bebekleri zehirlediğini söylemiş. Sonra o kisti aldırmış ameliyat ile annem ve ben doğmuşum. Bundan dolayı soruyorum aslında her şeye bakıyorlar mı diye. Gerçi o zamanın teknolojisi farklı tabi şimdi olsa belki çıkar hemen kist mi başka bir şey mi zarar veren..

Selam kızlar malesef ben dün kalp atışı göremedim 6+6 ydı.. Cuma tekrar bakalım dedi doktorum ama pek ümitli değildi.. Bu olayı 3. kez yaşıyorum bekleyerek pek olumlu bi sonuç göremedim daha önce.. O yüzden ümidimi kaybetmiş sayılırım.. Allah sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin :KK200:
Allahtan umidini kesme. Daha 8. Haftaya kadar beklemelisin bence baska doktora da gidebilirsin. Allah korusun olumsuz sonuc alirsan da o zaman bir arastirma yapilmali 3 u de ayni sebepten dolayi kaybedilmis olacak cunku. Insallah guzel haberlerle gelirsin. Bende bu sabah uyandigimda butun hamilelik belirtilerim gitmisti. Hayirlisi olsun insallah bu arada arkadasimizin dedigini okudum benim de bir tanidigimin rahminden zehir akiyormus bebekleri olduruyormus. Pahali bir ameliyat olmasi lazimdi

Arkadaşlar, folik asiti ne zaman kullanıyorsunuz? Ben sattan itibaren bebek istediğim için kullanmaya başlamıştım ve sabah tok karnıma alıyordum. Adet gecikmesi sonrası karnımda baya bir şişlik oldu, 4aylık hamile gibiydim. Doktor akşamları iç folik asiti dedi. Tabi akşam olunca içmeyi unuttum, bir gün içtim diğer gün unuttum. Sonra bir dikkat ettim, şişkinlik geçti.

Uzun lafımın kısası; siz folik asiti ne zaman içiyorsunuz?

Ben yine de ümitsizliğe kapılmamanı rica ediyorum. İnş hayırlı sonuç alırsın..

Sormamın nedeni annemde benden önce 3 defa felan düşük yapmış. Bayağı araştırılmış bulunamamış felan sonra bir Dr denk gelmiş ve vücudunda bir kist olduğunu bu da bebekleri zehirlediğini söylemiş. Sonra o kisti aldırmış ameliyat ile annem ve ben doğmuşum. Bundan dolayı soruyorum aslında her şeye bakıyorlar mı diye. Gerçi o zamanın teknolojisi farklı tabi şimdi olsa belki çıkar hemen kist mi başka bir şey mi zarar veren..
Hayırlısı olsun canım.. Benim bakılmayan yerim kalmadı heralde histeroskopi de yapıldı polipim varmış o da alındı.. Çeşitli doktorlara gittim.. Kan pıhtılaşmam da genetik testten sonra hematolojide detaylandırıldı.. En son kardiyolojide bile incelendim.. Ben yapabileceğim herşeyi yaptığımı düşünüyorum doktorlar da öyle.. Artık gerisi nasip kısmet.. Allah'tan ümit kesilmez..

Allahtan umidini kesme. Daha 8. Haftaya kadar beklemelisin bence baska doktora da gidebilirsin. Allah korusun olumsuz sonuc alirsan da o zaman bir arastirma yapilmali 3 u de ayni sebepten dolayi kaybedilmis olacak cunku. Insallah guzel haberlerle gelirsin. Bende bu sabah uyandigimda butun hamilelik belirtilerim gitmisti. Hayirlisi olsun insallah bu arada arkadasimizin dedigini okudum benim de bir tanidigimin rahminden zehir akiyormus bebekleri olduruyormus. Pahali bir ameliyat olmasi lazimdi
Herşey araştırıldı canım keşke bi sebep bulunabilseydi.. Kan pıhtılaşmasından başka hiçbi sorun gözükmüyo.. Yukarda da anlattım.. Yapılmayan test araştırma kalmadı.. Gerisi Allah'ın takdiri artık.. Sen de kendini üzme ben hala kusuyorum da noluyo :kusmuk: Sinirlerim bozuldu artık kusarken ağlıyorum.. Bu işler belirtiye falan bakmıyo canım kötü şeyler düşünmemeye çalış.. Allah bebeğine ve sana sağlık versin :dua:

Arkadaşlar, folik asiti ne zaman kullanıyorsunuz? Ben sattan itibaren bebek istediğim için kullanmaya başlamıştım ve sabah tok karnıma alıyordum. Adet gecikmesi sonrası karnımda baya bir şişlik oldu, 4aylık hamile gibiydim. Doktor akşamları iç folik asiti dedi. Tabi akşam olunca içmeyi unuttum, bir gün içtim diğer gün unuttum. Sonra bir dikkat ettim, şişkinlik geçti.

Uzun lafımın kısası; siz folik asiti ne zaman içiyorsunuz?
canım ben sabah aç karna içiyorum

Herşey araştırıldı canım keşke bi sebep bulunabilseydi.. Kan pıhtılaşmasından başka hiçbi sorun gözükmüyo.. Yukarda da anlattım.. Yapılmayan test araştırma kalmadı.. Gerisi Allah'ın takdiri artık.. Sen de kendini üzme ben hala kusuyorum da noluyo :kusmuk: Sinirlerim bozuldu artık kusarken ağlıyorum.. Bu işler belirtiye falan bakmıyo canım kötü şeyler düşünmemeye çalış.. Allah bebeğine ve sana sağlık versin :dua:
Hepimizin bebegine Rabbim sifa saglik versin insallah benim de 2 tane kaybim var kalpleri durdu birini 8. Haftada kaybetmistim. Bugun de belirtiler gidince moralim bozuldu mide bulantim bile yok :KK43: acaba igne dozun mu az. Yani bende kan pihtilasmasi yok sadece tasiyiciyim heterozigor 1 tanesi ama ben bile 4000 lik igne oluyorum her gun. Saglikla bagislasin Allah'm bebeklerimizi insallah.

Bu sabah bende senin gibi uyandim canim bir bosluk oldu icimde bir hafiflik var korkuyorum bebegime birsry oldu diye bugun sata gore bende 8 haftaligim. Neden boyle oldu acabaa
Hala aynı hisler içindeyim inşallah vücut gebelige alisiyordur ondandir diye avutuyorum kendimi yarın kontrolum var zaten bakalım ne olacak:110: internettende baktım bu konuda hiçbir şey bulamadım. Kızlar kalp atışı için 8 haftaya kadar bekleniyor bu doktorlar hep olumsuz zaten :KK12:hepimizin yüzü gülsün inşallah benim de 1 kaybim var şimdide hiç rahat değilim

Back