• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım şöyle geç döllenme olanlarda evt dediğin gibi olabiliyo 8. haftada duyulabiliyo ama bende geç döllenme olsaydı 5+0 da kese göremezdik diye düşünüyorum.. Daha önce de tecrübe ettiğim bişey olduğu için ne yazıkki çok umutlanamıyorum ama inşallah bu sefer dediğin gibi olur :dua: Araştırıldı canım 2. kaybım geçen yıl olmuştu yine bu zamanlar ikiz gebelikti o tedaviyle olmuştu.. Bana ve eşime kromozom analizi yapıldı ve alınan bebeklere de hiçkimsede bi anomaliye rastlanmadı.. Bende sadece kan pıhtılaşması çıktı.. O sebeple bu gebeliğimde keseyi görür görmez kan sulandırıcı iğne de kullandım coraspini zaten normal hayatımda da alıyodum ona da devam ettim ama malesef yine sonuç aynı oldu.. O kadar çok test o kadar çok araştırmalar yaptırdım ki daha ne yapabilirim bilmiyorum.. Sanırım kısmetten öteye yol yok :KK43: Bu gebeliğim sürpriz bi şekilde tam tedaviye başlayacakken olmuştu kendiliğinden yine kısmet olmadı :KK43:
Cnm yolk kesesi ve bebek olusmusmuydu ?

Cnm yolk kesesi ve bebek olusmusmuydu ?
ikisi de var canım foto koyabilirim belki kendinizle kıyaslarsınız.. bebek baya küçük gözüküyo keseye göre.. 92150e52-662d-4331-8bc4-c49f7c240273.jpg

Kizlar ben 7+6dayim.iki haftadir doktor klap atısini duyamadi.az önce geldik doktora duyamadik.benim karin bolgem cok yaglı bi de ultrason cihazi çok eski.bize özele gidip baktirın dedi.simdi gidiyoruz yoldayiz.inş duyariz.dua edin bana lütfen.inş duyalim

canm alttan muayeneyle daha detayli belli oluyor bence direk oyle baktir neticede stres daha zararli bebege hayirli haberlerle ins

Kizlar ben 7+6dayim.iki haftadir doktor klap atısini duyamadi.az önce geldik doktora duyamadik.benim karin bolgem cok yaglı bi de ultrason cihazi çok eski.bize özele gidip baktirın dedi.simdi gidiyoruz yoldayiz.inş duyariz.dua edin bana lütfen.inş duyalim
İnşallah duyarsın canım eğer üstten alınamazsa alttan baktır lütfen hiçbişey olmaz :dua::dua:

Canım şöyle geç döllenme olanlarda evt dediğin gibi olabiliyo 8. haftada duyulabiliyo ama bende geç döllenme olsaydı 5+0 da kese göremezdik diye düşünüyorum.. Daha önce de tecrübe ettiğim bişey olduğu için ne yazıkki çok umutlanamıyorum ama inşallah bu sefer dediğin gibi olur :dua: Araştırıldı canım 2. kaybım geçen yıl olmuştu yine bu zamanlar ikiz gebelikti o tedaviyle olmuştu.. Bana ve eşime kromozom analizi yapıldı ve alınan bebeklere de hiçkimsede bi anomaliye rastlanmadı.. Bende sadece kan pıhtılaşması çıktı.. O sebeple bu gebeliğimde keseyi görür görmez kan sulandırıcı iğne de kullandım coraspini zaten normal hayatımda da alıyodum ona da devam ettim ama malesef yine sonuç aynı oldu.. O kadar çok test o kadar çok araştırmalar yaptırdım ki daha ne yapabilirim bilmiyorum.. Sanırım kısmetten öteye yol yok :KK43: Bu gebeliğim sürpriz bi şekilde tam tedaviye başlayacakken olmuştu kendiliğinden yine kısmet olmadı :KK43:
Canım dediğin gibi her şey kısmet ama ümidini kesme, rabbim gönlüne göre versin cuma günü inşallah duyarsın pıt pıtları :dua:

ikisi de var canım foto koyabilirim belki kendinizle kıyaslarsınız.. bebek baya küçük gözüküyo keseye göre..Eki Görüntüle 2059484
Anladm cnm malesf kendminkiyle kiyaslayamam bndede henuz bisy gozukmedi sdcebkese goruldu sali tekrr gidecegim hersy nasip ama umitsiz olma bnce daha hicbsy bitmedi birdahaki gidisinde birde alttb baktir cnm cnku alt ust bu r hafta fark edio

ikisi de var canım foto koyabilirim belki kendinizle kıyaslarsınız.. bebek baya küçük gözüküyo keseye göre..Eki Görüntüle 2059484

hayirlisi canim beklemekten baska care yok bende bekleme durumundayim benimde kalp atisi ve bebek var kese cok kucuk doktor buyuk ihtimal dusecek dedi bekliyoruz bakalm duadan baska bisey gelmiyor elden rabbim neyler ne eylerse guzel eyler.

Anladm cnm malesf kendminkiyle kiyaslayamam bndede henuz bisy gozukmedi sdcebkese goruldu sali tekrr gidecegim hersy nasip ama umitsiz olma bnce daha hicbsy bitmedi birdahaki gidisinde birde alttb baktir cnm cnku alt ust bu r hafta fark edio
Bu alttan yapılan ultrason fotosu canım üstten alamayınca alttan baktı doktorum

hayirlisi canim beklemekten baska care yok bende bekleme durumundayim benimde kalp atisi ve bebek var kese cok kucuk doktor buyuk ihtimal dusecek dedi bekliyoruz bakalm duadan baska bisey gelmiyor elden rabbim neyler ne eylerse guzel eyler.
Bol su iç canım bazen kese küçük olabilir kalp atışı varsa ümit vardır ümidini kaybetme bebeğin yaşıyosa bi şekilde bu gebelik devam eder sen bol su iç kese için su önemli Allah tan herşeyin hayırlısı :dua::dua::dua:

Bu alttan yapılan ultrason fotosu canım üstten alamayınca alttan baktı doktorum
Anladm o halde bekleyecegiz cnm yapacagmz baska bsy yk ama 3 kere de ayni olayn olmasi cok ilginc yani mtlaka bulunamayan brsey vr insallah bunu duyarsinda saglikli br hamileligin olur. Cok zor ya hamile kalmakta devam etmesni beklemek gun saymak Rabbim hepimizin yardimcisi olsn

Anladm o halde bekleyecegiz cnm yapacagmz baska bsy yk ama 3 kere de ayni olayn olmasi cok ilginc yani mtlaka bulunamayan brsey vr insallah bunu duyarsinda saglikli br hamileligin olur. Cok zor ya hamile kalmakta devam etmesni beklemek gun saymak Rabbim hepimizin yardimcisi olsn
Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun :dua::dua::dua:

Selam kızlar malesef ben dün kalp atışı göremedim 6+6 ydı.. Cuma tekrar bakalım dedi doktorum ama pek ümitli değildi.. Bu olayı 3. kez yaşıyorum bekleyerek pek olumlu bi sonuç göremedim daha önce.. O yüzden ümidimi kaybetmiş sayılırım.. Allah sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin :KK200:
Üzüldüm ya . :( bende seninle aynı durumdayım.bu 3.gebeliğim haftaya kalp atışları için gidecem .ve çok ümitsizim.yapılabilecek bütün testleri yaptım sadece kan pıhtılaşması çıktı. Neden gelişemiyorlar anlamadım ki :( claxen iğne yapıyorsun dimi?

Üzüldüm ya . :KK43: bende seninle aynı durumdayım.bu 3.gebeliğim haftaya kalp atışları için gidecem .ve çok ümitsizim.yapılabilecek bütün testleri yaptım sadece kan pıhtılaşması çıktı. Neden gelişemiyorlar anlamadım ki :KK43: claxen iğne yapıyorsun dimi?
hibor yapıyorum canım.. Senin ne kadarlık gebeliğin canım neden ümitsizliğe kapılıyosun dur bakalım daha zamanı gelmeden olumsuz düşünme bebeği etkileme lütfen

Selam kzlar biz simdi kimliklerimzi degistirmek kimliklerimizi eşimle nufus mudurlugune verdik Yeni kimlikler olsun diye.Ne zaman cikicagi belli deil bnde kontrole doktora gitmek istiyorm gidemedm bi turlu acaba aile cüzdaniyla gitsem olur mu

Back