- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.501
Cnm sn kalp atislarni duydunmu ??
Merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihim 6eylül, 4ekimde adet olmam gerekirken olmadım. Bat'tan iki gün sonra ve yedi gün sonra idrar testi yaptım, negatifti. 13 gün sonra doktora gittim, transvajinal muayene etti ve birşey göremedi doktor, bundan dolayı da Tarlusal adet söktürücü yazdı. Emin olmak için kan testide yaptırmamı istedi. Kan testi çıktıktan sonra aradılar ve ilacı içmememi, değerin pozitif olduğunu söylediler. Yalnız değer 280miş ve düşük bulmuşlar, 4gün sonra gel dediler. İnanın 4gün müydü, bir ömür mü bilemiyorum. O kadar çok şey okudum ki o süreçte. Olan mide bulantım kesilmişti(ilk gebeliğim de öyle olmuştu), karnım şişti ve alt karnıma kramplar giriyordu. Artık başıma dış gebelik geldiğini düşünmeye başlamıştım.
4gün geçti, değerim 2000 olmuş, ultrason da bakıldı ve kesem 3 mm idi. 7.haftada olmama rağmen 4-5haftalık görünüyormuş, tabi kanama alanı da görüldü ve progestan kullanmaya başladım.
Demem o ki; kendi ilk gebeliğimin belirtileri ile şuan ki gebeliğimin belirtileri tamamen FARKLI. Hepimiz moral bulmaya çalışıyoruz ama burada yazan belirtilere göre karamsarlığa kapılmayın arkadaşlar. Ben dış gebelik ile ilgili yazan tüm belirtileri yaşamıştım ve o hisse kapıldım. Hamilelikte en önemli aşama MORAL. Ne olursa olsun doktorunuzu hemen arayın.
Umuyorum şuan hamilelik haberini alan tüm anne adayları o hisse sorunsuz kavuşurlar. Anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımda bu tatlı telaşları yaşarlar inşallah.
Bu arada tahmini doğum zamanım 27.06.2017, Bursa'dayım. :)))
Cok haklisin canim ama birkactane kayip yasadiktan sonra moralini guzel tutmak pek mumkun olmuyor. Allah hayirlisini versin tabi. Bu arada benim de oglumda adetim 10 gun gecikti kanda tastte negatif cikti. Tam doktora gidecegim kan testi isteyecegini bildigim icin 22 gun gecikmeyle test yaptim ve hic unutmam 536 cikmisti. Bayagi bir gec dollenme olmus bendeMerhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihim 6eylül, 4ekimde adet olmam gerekirken olmadım. Bat'tan iki gün sonra ve yedi gün sonra idrar testi yaptım, negatifti. 13 gün sonra doktora gittim, transvajinal muayene etti ve birşey göremedi doktor, bundan dolayı da Tarlusal adet söktürücü yazdı. Emin olmak için kan testide yaptırmamı istedi. Kan testi çıktıktan sonra aradılar ve ilacı içmememi, değerin pozitif olduğunu söylediler. Yalnız değer 280miş ve düşük bulmuşlar, 4gün sonra gel dediler. İnanın 4gün müydü, bir ömür mü bilemiyorum. O kadar çok şey okudum ki o süreçte. Olan mide bulantım kesilmişti(ilk gebeliğim de öyle olmuştu), karnım şişti ve alt karnıma kramplar giriyordu. Artık başıma dış gebelik geldiğini düşünmeye başlamıştım.
4gün geçti, değerim 2000 olmuş, ultrason da bakıldı ve kesem 3 mm idi. 7.haftada olmama rağmen 4-5haftalık görünüyormuş, tabi kanama alanı da görüldü ve progestan kullanmaya başladım.
Demem o ki; kendi ilk gebeliğimin belirtileri ile şuan ki gebeliğimin belirtileri tamamen FARKLI. Hepimiz moral bulmaya çalışıyoruz ama burada yazan belirtilere göre karamsarlığa kapılmayın arkadaşlar. Ben dış gebelik ile ilgili yazan tüm belirtileri yaşamıştım ve o hisse kapıldım. Hamilelikte en önemli aşama MORAL. Ne olursa olsun doktorunuzu hemen arayın.
Umuyorum şuan hamilelik haberini alan tüm anne adayları o hisse sorunsuz kavuşurlar. Anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımda bu tatlı telaşları yaşarlar inşallah.
Bu arada tahmini doğum zamanım 27.06.2017, Bursa'dayım. :)))
Bnde ayni yarn gidecegm sn ne zaman gideceksn biraz da oyuzdn endiseliymYok canım daha ben keseyi bile görmedim .
Anladm cnm dha dikktli olacagm bnde bir saat dlan yurumusumdur bsy olmz diye dusundm gerci agrim dun basladi dun hep evdeydim bgun yurudum bgunde braz iiydim yuruduktn sbra agri basladi yine yorulmktndir insallah tmm cnm saolCanım, ilk 3ay yürüyüş tavsiye edilmiyor diye biliyorum ben. Benimde doktorun yanında, karnıma kramplar girdi. Doktor yüzüme baktı, kramp mı, çok normal, bol bol dinlen, ayağının altına yastık koyup yat dedi mesela.
Öncelikle merhaba hoşgeldiniz.. :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .
Bende Bursadayim hangi dr. A gidiyorsunuz acaba ?
Allah yardımcınız olsun, en güzellerini yaşatsın inşallah. Gecenin en karanlık anı, Şafak vaktine en yakın olandır sözünü çok severim. ÜzülmeyinnnnnCok haklisin canim ama birkactane kayip yasadiktan sonra moralini guzel tutmak pek mumkun olmuyor. Allah hayirlisini versin tabi. Bu arada benim de oglumda adetim 10 gun gecikti kanda tastte negatif cikti. Tam doktora gidecegim kan testi isteyecegini bildigim icin 22 gun gecikmeyle test yaptim ve hic unutmam 536 cikmisti. Bayagi bir gec dollenme olmus bende
Bnde ayni yarn gidecegm sn ne zaman gideceksn biraz da oyuzdn endiseliym
Merhaba, teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla yavrularımıza.
İlk gebeliğim de Medicalpark-Özlem hanım, DOruk-Adını hatırlamadığım bir bayan, Jİmer-Cenk beye gittim. Cenk beyi tavsiye ederim. Şimdi yine jimere gittim ama Cenk bey ayrılmış, NUray hoca vardı, o da gayet iyi ilgilendi. Kan testlerimide Medicalparkta yaptırdım ve Müzeyyen hanıma muayene oldum, tavrından memnun olmadım hiç. İlk test sonrası değerin düşük demişlerdi. Cuma günü; günler geçmedi, değer düşük dediniz dedim. Doktor; düşük tabi yüksek miydi sence dedi. Yine muayene ederken, sabırlı olmak lazım dedi. Bende öğrendikten sonra zaman geçmiyor dedim, yine kendisi biz ne yapalım diye karşılık verdi. Ve bekleyeceğiz dedi. Ertesi gün Nuray hocaya gittim, kan grubuma kadar not aldı,hepimiz biliyoruz ama şunları şunları ye vs dedi. Siz kime gidiyorsunuz?
Anladm cnm bari pazrtesi gitseydin kalbide duyardin ogunde duyulr belki aka cogu 6+3 de duymus bnde bgun 5+3 um yarn keseye gitcm insallah haftaya da kalp sesni duyarmCanım ben şu an 5+5 im cuma günü gidecektim bende. Yani 6+ 2 de gitmiş olacağım
1saat kesintisiz ise gayet fazla. İlk üç aydan sonra bile haftada 3gün, birer saat yürüyüş veriliyor. Bende iyiyim diye yürüdümde hafta sonu, çok kötü oldum, dinlenmeyi ihmal etme canım. :)Anladm cnm dha dikktli olacagm bnde bir saat dlan yurumusumdur bsy olmz diye dusundm gerci agrim dun basladi dun hep evdeydim bgun yurudum bgunde braz iiydim yuruduktn sbra agri basladi yine yorulmktndir insallah tmm cnm saol
Anladm cnm bari pazrtesi gitseydin kalbide duyardin ogunde duyulr belki aka cogu 6+3 de duymus bnde bgun 5+3 um yarn keseye gitcm insallah haftaya da kalp sesni duyarm
Ben dorukta Embiye hanıma gittim ama bakmadı daha çok erken vs. Dedi 4. Haftadaydım o zaman . Biraz araştırma yaptım esentepe hastanesi emel hanımı önerdi herkes ve yorumlar da muhteşemdi. Bakalım cuma sabahı ona randevum var.
Yok kesintisiz deil oturark toplam gezme ama onla alakali oldgnu sanmiorm cnku dun basladi dunde hep evdeydim kahvaltimi bile bn hazrlamadm hep oturdum.1saat kesintisiz ise gayet fazla. İlk üç aydan sonra bile haftada 3gün, birer saat yürüyüş veriliyor. Bende iyiyim diye yürüdümde hafta sonu, çok kötü oldum, dinlenmeyi ihmal etme canım. :)
Cok skur cnm insallah ikisini bir gorur duyar hirden rahatlarsn en guzeli :) bnde dinlenecgm tsk ederm sordm baska hamilelere normalmis ozellikle 5-7. HaftalardaCanım valla bilmiyorum ya inan yine iyi sabır ediyorum normalde dün gitmem gerekiyordu ama alttan muayene olacağım için vazgeçtim.
Bazı kişilerde 6. Haftaya girince duyuluyor bakalım kısmet. Inşallah cuma hepsini görür gelirim . Şimdi bende uzandım yastık koydum ayaklarımın altına dinleniyorum. Sende dinlen şimdi biraz ağrı hafifledi
Bana Doruk özel değilde Devlet hastanesi gibi geldi, randevu saatini yarım saat geçirdiler. Birde kürtaj olacaktım, sana ilacı veririz, kantinde oturursun, kanaman başlayınca inersin yanımıza dediler, şok oldum. Jimerde, biraz pahalıydı ama kendime ait odada bekledim.
Çok geçmiş olsun canım,ilaçta kullanamıyoruz, inşallah geçer hemenYok kesintisiz deil oturark toplam gezme ama onla alakali oldgnu sanmiorm cnku dun basladi dunde hep evdeydim kahvaltimi bile bn hazrlamadm hep oturdum.
.Selam arkadaşlar, hepinizin hamileliği hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Son adet tarihim 9 eylül'dü,geçen hafta test yaptım çıkmadı, bugün tekrar yaptım silik çizgi çıktı, kan sonucum da 88,7 çıktı, sanırım geç döllenme oldu, acaba ben de Haziran annesi mi olacağım.
İnsallah cnmÇok geçmiş olsun canım,ilaçta kullanamıyoruz, inşallah geçer hemen
Cok skur cnm insallah ikisini bir gorur duyar hirden rahatlarsn en guzeli :) bnde dinlenecgm tsk ederm sordm baska hamilelere normalmis ozellikle 5-7. Haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?