• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok teşekkür ederim moralinin için.. öğrendikten sonra zaman geçmiyor resmen :)
rica ederim canim.bende de oyle oluyodu. keseyi gormek icin sabirsizlaniyodum. ya bi sorun varsa diye icim icimi yiyodu. kalp atisini duymak icin de ayni. ama sonra baktim ki bosuna kendimi strese sokuyomusum. yaradan mucizesini yavas yavas hissettiriyo. stres bebise de zararli. hakkimizda hayirlisi.

rica ederim canim.bende de oyle oluyodu. keseyi gormek icin sabirsizlaniyodum. ya bi sorun varsa diye icim icimi yiyodu. kalp atisini duymak icin de ayni. ama sonra baktim ki bosuna kendimi strese sokuyomusum. yaradan mucizesini yavas yavas hissettiriyo. stres bebise de zararli. hakkimizda hayirlisi.
Çok haklısın canım, stresten uzak durmak lazım ama kendi kendimizi sokuyoruz resmen. İlk gebeliğim 10. Haftada sonlandı ve kürtaj oldum, biraz ondan korkuyorum ama Allah büyük tabi. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı :)

Allah bağışlasın canım. Çabuk toparlanabildin mi peki?
Bilmiyorum doktordan mı kaynaklı yoksa benim bünyemden mi maşalllah 2 güne ayaklandım ağrım oluyordu ama çok değil zaten parol veriyor doktor onu bile bir kaç gün içtim.İlk gün hariç diğer günler oğlumla hep ben ilgilendim altını bile kimseye değiştirtmedim.

Çok haklısın canım, stresten uzak durmak lazım ama kendi kendimizi sokuyoruz resmen. İlk gebeliğim 10. Haftada sonlandı ve kürtaj oldum, biraz ondan korkuyorum ama Allah büyük tabi. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı :)
cok gecmis olsun. ilkinde belki de rahmin temizlendi. saglikli gebelik olsaydi zaten sonlanmazdi boyle dusunmek lazim aslinda. simdiki bebisinin rizki varsa muhakkak dogar. veren de Allah alan da. tevekkulle sabredebilmek insana gercekten apayri bi huzur veriyo... insallah sag salim kucagina alirsin. duani bol bol et canim. ben burdaki tum hamislere ediyorum. bu aksamki dualarima seni de katacagim hakkinda en hayirli olan neyse insallah o olur :)

Ausencia Ausencia neredesin bugün hiç uğramadın merak ettim. Bi sıkıntı yoktur umarım

Sağolasın nisacım :KK200:
Cuma gecesinden beri gel gitli kafam ... saçma sapan hisler ... gece kabuslar ...
Bugün daha iyi uyandım hamd olsun .

Gün içinde mutlaka geleceğim . Herkes iyidir umarım :KK68:

Biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum hatta o moddayim.. gelmek isterse kendi bilir:) daha öncekinde cok pimpiriklenmistim 7.haftada kalp atisi durdu.. bunda cok rahatım
Canım Allah tamamına erdirsin.. Ben de gayet rahatım Allah'tan hayırlısı zaten herşeyi eksiksiz yaptığında da hiçbişeyi eksiksiz yapamadığını anlıyosun sonradan.. İnsan hala kendini suçlar mı ben suçlamıştım.. Maydonoz yedim diye ağlamıştım :) İnsan kısmetinde ne varsa onu yaşar.. Herşey mükemmel olucak diye uğraşırken asıl mükemmel olması gereken şeyi psikolojimi bozmuşum demekki stres en büyük düşmanken hem de.. Başka bişey düşünemez olmuştum en büyük hatayı o zaman yapmışım.. Şimdi ben de rahatım :) kafam rahat bünyem rahat tevekkül ediyorum kendimi akışa bıraktım.. Kader de ne varsa onu yaşarız bunu ne bir sigara ne bir balık ne bir yumurta değiştirebilir..

Biz bugün gittik çok şükür kalp atışını duyamadık ama kalp atışını gördük. Doktorum çok derinde kese alttan bakmak istemiyorum dedi. Buna şükürler olsun. Tabi hala kahverengi lekelenmem devam ediyor :oha:
hayırlı olsun canım inşallah Allah tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:

Günaydın bizim de yarın 6. Haftamız bitiyor. :halay:

Ben daha hic dr. A gitmedim hata mı yaptım acaba . Bugün randevu alacağım ne zamana alsam ki.
Cumaya almıştım aslinda ama o dr. Dan vazgeçtim.

Gene cumaya mı alsam. :KK17:

Merhaba günaydın herkese :KK51: benim son adet tarihime göre hesaplarsak 4 temmuz oluyor bebişin doğumu ama HCG değerim hızlı artıyor o yüzden bebek daha büyük olabilir ya da ikiz temmuza kalmayacagimi düşünüyorum.
Henüz kese görmedik.
Bu uzun maratonda herkese başarılar bol gülümsemeler :p

Merhaba günaydın herkese :KK51: benim son adet tarihime göre hesaplarsak 4 temmuz oluyor bebişin doğumu ama HCG değerim hızlı artıyor o yüzden bebek daha büyük olabilir ya da ikiz temmuza kalmayacagimi düşünüyorum.
Henüz kese görmedik.
Bu uzun maratonda herkese başarılar bol gülümsemeler :p
tedavi gördün mü ? ikiz düşüncen var :) hayırlı olsun

tedavi gördün mü ? ikiz düşüncen var :) hayırlı olsun
Sağol hayırlı ve sağlıklı olur inşallah. Tedavi gördüm aşılama oldum bu ay. Doktorum söylemedi ama ben o ekranda 4_5 tane yumurta gormustum çoğul olabilir o yüzden. Bir de benim coook fena bulantim var ve bu 3.haftada başladı. HCG değerim 4 kat artıyor şimdilik.
Herseycikler olabilir. Ne olursa olsun sağlıklı olsun tekkk isteğim bu :KK23: hamile kalmak benim için zor.
Bu akşam bir kez daha bakicaz hcgye inşallah yukselmistir. Ohh sizin ne güzel haftalar ilerlemiş panik yerini huzura birakmiss

Günaydın kızlar, 2li test yaptıracak mısınız? Bana doktorum 29 kasım için randevu almamı söyledi şimdiden ancak ben yaptırmak istemiyorum ilk hamileliğimde de yaptırmamıştım... Çünkü yanlış sonuç çok çıkıyor ve bana da ters bir sonuç çıkması durumunda hamileliğimin hep bu üzüntü ve endişe içinde geçmesini istemiyorum sonuçta bebeği de aldırmam o yüzden gerek yok diye düşünüyorum

Herkese günaydın kızlar haftasonu geçmişini okumayı yeni tamamlayabildim.. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Allah tamamına erdirsin inşallah.. İyi haber verek arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim darısı bana da olsun inşallah :dua::dua: Kötü haber aldığım arkadaşlarım Allah sizlere sabır versin.. En kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin :dua::dua::dua:

Back