2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
.
Ay ne gıcık kadinnnnn...Benim doktorum hamileligimi görünce ağladı valla..

.
Merhaba canım.benim de sat 8eyluldu..17haziran sanırım senin bebeğin dogumu

Aslında öyle olması gerekiyor ama galiba geç döllenme olmuş kan değerim çok düşük,kan değerine göre 4 hafta oluyor, gebelik haftasını nasıl hesaplayacağım acaba

Aslında öyle olması gerekiyor ama galiba geç döllenme olmuş kan değerim çok düşük,kan değerine göre 4 hafta oluyor, gebelik haftasını nasıl hesaplayacağım acaba
.
Kesede bebek gorununce doktor tam haftayi hesaplar ama sen netten gebelik hesaplamayla yada burdan gebelik hesaplamayla hesaplayabilirsin canım.sanırım 5+6sin

Merhaba canım bende Nuray hanım a gidiyorum ilk doğumumu da o yapmıştı kesinlikle Harika bir doktor.

Merhaba:) Kesinlikle ilgisini beğendim doktorun ama bana sezeryan yaptırıyor gibi geldi. Sizin nasıl olmuştu?
Doğru hissetmişsin sezeryan oldum ben. Sabah suyum geldi gittim hastaneye akşama kadar beklemek istedim Çünkü açılma ve sancı yoktu Nuray hanım da tamam 6 ya kadar beklerim açılmazsa olmazsa sezeryan olursun dedi kabul ettim.Sonuç olarak ne açılma ne sancı yoktu sezeryan oldum epidural aldım eşimde yanımdaydı 5 dk ya oğlum kucağımda :) Harika bir doğumdu hastane de öyle. Çok memnun kaldığım için bunda da Nuray hanımı tercih ettim.Oğlum da da ilk öğrendiğimden beri ona gitmiştim şimdi de öyle yapıyorum.

Allah bağışlasın canım. Çabuk toparlanabildin mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…