• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cig et, toksoplazma riski iceriyor canim, hamileler icin cok tehlikeli.
Eger onceden ayni parazite fln bagisikligi varsa belki durum farklidir.o yuzden sizde sorun olmuyordur.
Mesela ben test yaptirdim, hic bagisikligim yokmus
hiç baktırmadım ama kendimi bildim bileli çiğ köfte yediğim için herhalde bağışıklık kazanmıştır ☺️ Kızıma hamile iken de yemiştim ama çok şükür bi sıkıntı olmamıştı

Kızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
canım benim çok büyük geçmiş olsun. Rabbim herşeyin hayırlısını verir. Belki böylesi sizin için daha hayırlıdır. Rabbim tekrardan hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah. Allahım diğer çocuklarına sağlıklı hayırlı ömür versin

Esin de cok acimasizmis canim kusura bakma ama.bu durumda bi anneye soylenmicek bi soz.sen canini sıkma yoruldugun için olur oyle.benim yattigim yerden oluyor:) hem kismeti varsa sen istersen gun boyu tepin bisicik olmaz sen dinlenmene bak kafani rahat tut:21:
Saol canım.ins bisey olmaz.esim de bana kıyamıyor.ev isi yapma benim isten gelmemi bekle diyor.ama ben gurbetteyim.tekim burda.ben temizlemezsem kim temizlicek.temizlikvi de tutamam öyle zengin değiliz.esim de çok yoruluyor.hafta sonları da çalısiyor.ona nasıl iş yaptırim.günah ya.ben iş yapınca hep öyle söylüyor.yapmiyim diye kiziyor.

Selam arkadaşlar, hepinizin hamileliği hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Son adet tarihim 9 eylül'dü,geçen hafta test yaptım çıkmadı, bugün tekrar yaptım silik çizgi çıktı, kan sonucum da 88,7 çıktı, sanırım geç döllenme oldu, acaba ben de Haziran annesi mi olacağım.

Saol canım.ins bisey olmaz.esim de bana kıyamıyor.ev isi yapma benim isten gelmemi bekle diyor.ama ben gurbetteyim.tekim burda.ben temizlemezsem kim temizlicek.temizlikvi de tutamam öyle zengin değiliz.esim de çok yoruluyor.hafta sonları da çalısiyor.ona nasıl iş yaptırim.günah ya.ben iş yapınca hep öyle söylüyor.yapmiyim diye kiziyor.

İste biz hanimlar duramayiz o evi biri temizlemezse batar o ev bize.ya esin temizlicek ya sen o zaman ama artk sen ilk uc ay temizligi unut bebegin icin.evdeki tozdan bisi olmaz bebisine ama isler tehlikeli.ilk gebeligimde ben de yapmistim pisman oldum sonra agrilarm cok oldu dikkat et

Kızlar iyi akşamlar sabahtan beri sağ kasigim ağrıyor hiç durmadi sağ bacağıma vuruyor. Endişelenmeye başladım :KK43:

Kasik ağrısı normal demişti dr. Ama sürekli ağrıyor bacağıma vuruyor :KK17:

Kızlar iyi akşamlar sabahtan beri sağ kasigim ağrıyor hiç durmadi sağ bacağıma vuruyor. Endişelenmeye başladım :KK43:

DUnden beri benmde sol kasigim ayni hatta dun normalden fazla agrimisti bgun biraz daha azaldi araliksiz agridi
Normalmi bende ck merk ediorm

İste biz hanimlar duramayiz o evi biri temizlemezse batar o ev bize.ya esin temizlicek ya sen o zaman ama artk sen ilk uc ay temizligi unut bebegin icin.evdeki tozdan bisi olmaz bebisine ama isler tehlikeli.ilk gebeligimde ben de yapmistim pisman oldum sonra agrilarm cok oldu dikkat et
Dikkat ederim canım.inan ev pis olunca hic rahat olmuyorum.eve kimse gelmese bile ev hep düzenli ve temiz olmalı.tv bile izleyesim gelmiyor pis olunca.ama ağridan da duramiyorum.yatarken bile agrıyor.ne yapacam ben ya.7 ay nasıl gececek.püffff

Canım benim de kasıklarim ağrıyor sürekli dün ve önceki gün sürekli sağ bacağım sızladı.resmen huzursuzlandı.yatirmiyor artık

Merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihim 6eylül, 4ekimde adet olmam gerekirken olmadım. Bat'tan iki gün sonra ve yedi gün sonra idrar testi yaptım, negatifti. 13 gün sonra doktora gittim, transvajinal muayene etti ve birşey göremedi doktor, bundan dolayı da Tarlusal adet söktürücü yazdı. Emin olmak için kan testide yaptırmamı istedi. Kan testi çıktıktan sonra aradılar ve ilacı içmememi, değerin pozitif olduğunu söylediler. Yalnız değer 280miş ve düşük bulmuşlar, 4gün sonra gel dediler. İnanın 4gün müydü, bir ömür mü bilemiyorum. O kadar çok şey okudum ki o süreçte. Olan mide bulantım kesilmişti(ilk gebeliğim de öyle olmuştu), karnım şişti ve alt karnıma kramplar giriyordu. Artık başıma dış gebelik geldiğini düşünmeye başlamıştım.

4gün geçti, değerim 2000 olmuş, ultrason da bakıldı ve kesem 3 mm idi. 7.haftada olmama rağmen 4-5haftalık görünüyormuş, tabi kanama alanı da görüldü ve progestan kullanmaya başladım.

Demem o ki; kendi ilk gebeliğimin belirtileri ile şuan ki gebeliğimin belirtileri tamamen FARKLI. Hepimiz moral bulmaya çalışıyoruz ama burada yazan belirtilere göre karamsarlığa kapılmayın arkadaşlar. Ben dış gebelik ile ilgili yazan tüm belirtileri yaşamıştım ve o hisse kapıldım. Hamilelikte en önemli aşama MORAL. Ne olursa olsun doktorunuzu hemen arayın.

Umuyorum şuan hamilelik haberini alan tüm anne adayları o hisse sorunsuz kavuşurlar. Anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımda bu tatlı telaşları yaşarlar inşallah.

Bu arada tahmini doğum zamanım 27.06.2017, Bursa'dayım. :)))

Bnmde ayni hatta suan yuruyus yapiordm donnce kasigim acidi baya acaba normalmi bir bilen duyan cvo verse :/

Canım, ilk 3ay yürüyüş tavsiye edilmiyor diye biliyorum ben. Benimde doktorun yanında, karnıma kramplar girdi. Doktor yüzüme baktı, kramp mı, çok normal, bol bol dinlen, ayağının altına yastık koyup yat dedi mesela.

Back