- 26 Aralık 2015
- 11.825
- 19.140
- 298
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.481
Ben de var doktora sordum kokusuz kasinti yanma yoksa sikinti degil vajina kendini korumak icin gebeligin ilk ve son zamanlarinda salgilarmisSari akinti sizdede var mi hanimlar
hiç baktırmadım ama kendimi bildim bileli çiğ köfte yediğim için herhalde bağışıklık kazanmıştırCig et, toksoplazma riski iceriyor canim, hamileler icin cok tehlikeli.
Eger onceden ayni parazite fln bagisikligi varsa belki durum farklidir.o yuzden sizde sorun olmuyordur.
Mesela ben test yaptirdim, hic bagisikligim yokmus
canım benim çok büyük geçmiş olsun. Rabbim herşeyin hayırlısını verir. Belki böylesi sizin için daha hayırlıdır. Rabbim tekrardan hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah. Allahım diğer çocuklarına sağlıklı hayırlı ömür versinKızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
Saol canım.ins bisey olmaz.esim de bana kıyamıyor.ev isi yapma benim isten gelmemi bekle diyor.ama ben gurbetteyim.tekim burda.ben temizlemezsem kim temizlicek.temizlikvi de tutamam öyle zengin değiliz.esim de çok yoruluyor.hafta sonları da çalısiyor.ona nasıl iş yaptırim.günah ya.ben iş yapınca hep öyle söylüyor.yapmiyim diye kiziyor.Esin de cok acimasizmis canim kusura bakma ama.bu durumda bi anneye soylenmicek bi soz.sen canini sıkma yoruldugun için olur oyle.benim yattigim yerden oluyor:) hem kismeti varsa sen istersen gun boyu tepin bisicik olmaz sen dinlenmene bak kafani rahat tut
Herkese merhaba bende katilabilirmiyim.
Saol canım.ins bisey olmaz.esim de bana kıyamıyor.ev isi yapma benim isten gelmemi bekle diyor.ama ben gurbetteyim.tekim burda.ben temizlemezsem kim temizlicek.temizlikvi de tutamam öyle zengin değiliz.esim de çok yoruluyor.hafta sonları da çalısiyor.ona nasıl iş yaptırim.günah ya.ben iş yapınca hep öyle söylüyor.yapmiyim diye kiziyor.
DUnden beri benmde sol kasigim ayni hatta dun normalden fazla agrimisti bgun biraz daha azaldi araliksiz agridiKızlar iyi akşamlar sabahtan beri sağ kasigim ağrıyor hiç durmadi sağ bacağıma vuruyor. Endişelenmeye başladım
Kasik ağrısı normal demişti dr. Ama sürekli ağrıyor bacağıma vuruyor
Dikkat ederim canım.inan ev pis olunca hic rahat olmuyorum.eve kimse gelmese bile ev hep düzenli ve temiz olmalı.tv bile izleyesim gelmiyor pis olunca.ama ağridan da duramiyorum.yatarken bile agrıyor.ne yapacam ben ya.7 ay nasıl gececek.püffffİste biz hanimlar duramayiz o evi biri temizlemezse batar o ev bize.ya esin temizlicek ya sen o zaman ama artk sen ilk uc ay temizligi unut bebegin icin.evdeki tozdan bisi olmaz bebisine ama isler tehlikeli.ilk gebeligimde ben de yapmistim pisman oldum sonra agrilarm cok oldu dikkat et
Canım benim de kasıklarim ağrıyor sürekli dün ve önceki gün sürekli sağ bacağım sızladı.resmen huzursuzlandı.yatirmiyor artıkKızlar iyi akşamlar sabahtan beri sağ kasigim ağrıyor hiç durmadi sağ bacağıma vuruyor. Endişelenmeye başladım
Kasik ağrısı normal demişti dr. Ama sürekli ağrıyor bacağıma vuruyor
DUnden beri benmde sol kasigim ayni hatta dun normalden fazla agrimisti bgun biraz daha azaldi araliksiz agridi
Normalmi bende ck merk ediorm
Canım benim de kasıklarim ağrıyor sürekli dün ve önceki gün sürekli sağ bacağım sızladı.resmen huzursuzlandı.yatirmiyor artık
Simdi bile ağrıyor bacağim.doktora gidersen sor bi.buraya yazarsa sevinirim canım.Aynen öyle bir ağrı var ki nefesim kesiliyor bazen .. normalin ötesinde bir agri
Simdi bile ağrıyor bacağim.doktora gidersen sor bi.buraya yazarsa sevinirim canım.
Canım bacak agrısı hemen gecmiyorRandevum cuma günü ama böyle giderse yarına aldiricam
Bnmde ayni hatta suan yuruyus yapiordm donnce kasigim acidi baya acaba normalmi bir bilen duyan cvo verse :/Ya bir bilsem
Çok değişik bir ağrı batma gibi ama ayağıma vuruyor ya
Cnm sn kalp atislarni duydunmu ??Ya bir bilsem
Çok değişik bir ağrı batma gibi ama ayağıma vuruyor ya
Bnmde ayni hatta suan yuruyus yapiordm donnce kasigim acidi baya acaba normalmi bir bilen duyan cvo verse :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?