- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.061
bende 5+4 üm ben de dikkat edemiyorumKizlar masaallah ne kadar iyi besleniyor ve her seye dikkat ediyorsunuz.ben yasadigima sukrediyorumbulantilarm azaldi gerci ama yumurta bazi gunler kahvaltida geliyor ya hic yiyemiyorum ya zorlayip sarisini filan yiyorum.hastane sartlari evdeki gibi olmuyor esim istedigimi getiriyor ve bilen arkadaslarmz evde yapilacak seyler icin surekli canin bisi istiyor mu ne yapalim fln diyorlar ama her sefernde bisi isteyemiyorum cekiniyorum ki zaten pek bisi yiyemiyorum canim istemiyor.ailem burda degil bakalm suan cok onemli degil bebis bizden karsiliyor ihtiyacini.ilerleyen zamanlarda dikkat ederim ben de
agzıma almasam yumurtayı hatırlamam okadar sevmiyorm düşünbende 5+4 üm ben de dikkat edemiyorum
haşlanmış yumrta hüç sevmem
artık dikkat etmeye başlayayım bende o zaman
Yumurta beni de çok etkiledi canım, daha önceden diyet yaptığım için o düzeni devam ettirmeye çalışıyorum şimdilik hem sağlık açısından hem de fazla kg almamak için ama şimdiden göbek dört aylık gibi geziyorum şişkinlikten :)Kizlar masaallah ne kadar iyi besleniyor ve her seye dikkat ediyorsunuz.ben yasadigima sukrediyorumbulantilarm azaldi gerci ama yumurta bazi gunler kahvaltida geliyor ya hic yiyemiyorum ya zorlayip sarisini filan yiyorum.hastane sartlari evdeki gibi olmuyor esim istedigimi getiriyor ve bilen arkadaslarmz evde yapilacak seyler icin surekli canin bisi istiyor mu ne yapalim fln diyorlar ama her sefernde bisi isteyemiyorum cekiniyorum ki zaten pek bisi yiyemiyorum canim istemiyor.ailem burda degil bakalm suan cok onemli degil bebis bizden karsiliyor ihtiyacini.ilerleyen zamanlarda dikkat ederim ben de
Arada karin agrisikızlar tam anlamıyla vücudunuzda hissettiklerinz degişimleri yazarmısınz
teşekkür ederim canım detaylı anlatmışsın :) Benim ilk doğal gebeliğim 2015 de kalp atışı olmaması sebebiyle sonlandırılmıştı araştırılmadı.. sonra hormonlarım çok bozuldu (artık üzüntüden mi nedir bilmiyorum) yumurta rezervim de azdı o yüzden hemen tüp bebek denedik 2016 da ikiz gebelik oluştu pıhtılaşmam bilinmiyodu ama tüp bebekte tedbir amaçlı hem iğne hem de coraspin kullandım aslında ama 5. haftamı doldurduğumda kanamam olunca doktor hemen ikisini de kesti.. Sonra 8. haftada 1er gün arayla bebeklerin kalp atışları durdubiri bos gebelik biri kalp atisi durmasi sebebiyle 2 dusuk yasadim sonrasinda tahlil yaptirmak istedim ama maliyeti yuksek diye doktorlar 3 dusugu beklememi istediler ben disaridan ucretli olarak yaptirdim sonrasinda oyle ogrendim 3 gebeligimde igne 4000 lik kullandim ayrica corespin saglikli dogumumum oldu bir kizim var igneyi doguma gidene kadar kullandim aspirini 34 haftada biraktirdi doktorum ignenin saatleri onemli hergun ayni saatte vurmami soylemisti sabahlari aspirini iciyorum aksam 6da ignemi yapiyorum kontrollerimiz diger gebelere gore daha sık oluyor ayrica iki kerede detayli usg yaptirmistim damar direnclerine falan bakiyorlar
Arkadaslar yumurtadn cok tiksinme geldiyse icine az bsy beyaz un koyun omlet gibi oluo az bsyde pul biber tadi super oluo :)) bazn sucuklu peynrli flanda yapiom hergn deisik yiyince miden alio bazn menemen bazn haslama bazn tavada kirma ole ecio gnlerYumurta beni de çok etkiledi canım, daha önceden diyet yaptığım için o düzeni devam ettirmeye çalışıyorum şimdilik hem sağlık açısından hem de fazla kg almamak için ama şimdiden göbek dört aylık gibi geziyorum şişkinlikten :)
Bulantılar geçince daha rahat besleriz inşallah bebişlerimizi
göğşen önalan canım ama sanırım belli bi zamandan sonra bırakabilir çünkü ben normal gebe kaldım o normal gebelik takibi yapmıyo aslında ben eski hastası olduğum için baktıkimin hastasıydın canım
normale göre bıraz fazla çıkyorum canım özellikle gece 2 kez kesinagzıma almasam yumurtayı hatırlamam okadar sevmiyorm düşün
ama bebeğe faydalı oldugunu duyup tecrübe eden birinden ögrenince ögrendiğim günden beri bir haşlanmıs yumurta yiyorm.
bende su az içerim hiç içmesem hayatımda aramam sanırım buda bana zor geliyor
sizler idrara sık cıkıyormsunz benim öye fazla yok aman aman
aa oyle mi.göğşen önalan canım ama sanırım belli bi zamandan sonra bırakabilir çünkü ben normal gebe kaldım o normal gebelik takibi yapmıyo aslında ben eski hastası olduğum için baktı
illa haşlamak mı lazımArkadaslar yumurtadn cok tiksinme geldiyse icine az bsy beyaz un koyun omlet gibi oluo az bsyde pul biber tadi super oluo :)) bazn sucuklu peynrli flanda yapiom hergn deisik yiyince miden alio bazn menemen bazn haslama bazn tavada kirma ole ecio gnler
Yok cnm illa haslama gerekmez onemli olan yumrtayi asiri pisirip vitamini kaybetmemek menemen omlet haslama tavada kirip yeme her turlu olurilla haşlamak mı lazım
haşlama hüç sevmem
bende tava da yiyeyim
göğsüm yeni büyüdü cildim güzelleşti gibi geliyor başka burnum da kıl çıktı ve büyüdü sanki başka kasıklarım ağırıyor o kadar şimdilikkızlar tam anlamıyla vücudunuzda hissettiklerinz degişimleri yazarmısınz
işyerinde söyledinizmi calıstıgınız yere yada arkadasalara kızlar
ve nelere dikkat ediyorsnz ne yiyip içiyyorsunz cokmu sordum
ben cok sükür cin gibiyim dün uyanınca kendimi daldırdım
aksamları kaçta yatıyorsnz kızlar
kızlar el kremi dus jeli kolaltı stick kulanıyormusunz gebeliğinizi ögrendiğinzden beri
yada nelere dikkat ediyorsnz
Ayy çok sevindimm tesadüfe bak :) Göğşen hocayı çok severim geçen yıl tüp bebekle ikizlerime hamile halmıştım ama pıhtılaşmam varmış bilmiyoduk.. Şimdi de 7 eylülde gitmiştim fsh ım 14 küsür çıktı tedaviye başlayamadık belki bilirsin başkent 12 fsh üstüne tedavi yapmıyoaa oyle mi.
bende onun hastasıyım
tedavi ile oldu benim
aaa ikiz ebbeklerine üzüldüm canım hibor iğne kullanmıyor muydunAyy çok sevindimm tesadüfe bak :) Göğşen hocayı çok severim geçen yıl tüp bebekle ikizlerime hamile halmıştım ama pıhtılaşmam varmış bilmiyoduk.. Şimdi de 7 eylülde gitmiştim fsh ım 14 küsür çıktı tedaviye başlayamadık belki bilirsin başkent 12 fsh üstüne tedavi yapmıyoBayaa üzülmüştüm ama Allah doğal gebelik kısmet etti.. hemen göğşen hocaya yazdım sağolsun beni bırakmadı İlk muayenemi yaptı kalp atışına da yine randevu verdi ama sonra ne olur bilmiyorum canım ben bişey sormadım o da bişey söylemedi ama Özlem hemşire dedi ki belki ilerde sizi yönlendirebilir yoğunluktan dolayı dedi.. Olsun dedim en azından şimdilik emin ellerdeyim
Yumurta beni de çok etkiledi canım, daha önceden diyet yaptığım için o düzeni devam ettirmeye çalışıyorum şimdilik hem sağlık açısından hem de fazla kg almamak için ama şimdiden göbek dört aylık gibi geziyorum şişkinlikten :)
Bulantılar geçince daha rahat besleriz inşallah bebişlerimizi
Aynen canım bende çeşitli yapmaya çalışıyorum yoksa her gün haşlama yersemArkadaslar yumurtadn cok tiksinme geldiyse icine az bsy beyaz un koyun omlet gibi oluo az bsyde pul biber tadi super oluo :)) bazn sucuklu peynrli flanda yapiom hergn deisik yiyince miden alio bazn menemen bazn haslama bazn tavada kirma ole ecio gnler
2lt yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum bklm yoksa içtiğim hepsi çıkıyor. Bazen diyorum çevremdekiler gülüyordur bu şimdiden böyle sonrası ne olur acaba die :)) ama yalnız değilmişim rahatladım valla.İnsaallah bian once gecer de rahat rahat istedigimizi yeriz biz de.bol su icmek lazm kabizligi engellemek icin sislik ondandir belki.gebeligin yan etkisi kabizlik:)) sislik.daha bebis mercimek kadar ama bizde portakal mubarek
kullanıyodum aslında vanım ama tam 5+0 da kanamam olunca hem hiboru hem coraspini kesmişti göğşen hoca çünkü o zaman henüz pıhtılaşmam belli değildi.. Şu an 5+6 benim de canım yarın tam 6 hafta oluyo.. son adetim 6 eylüldüaaa ikiz ebbeklerine üzüldüm canım hibor iğne kullanmıyor muydun
benim iki tedavimde de kullandım iğne
böyle olacagı varmış bak ne guzel gebesin şimdi.
fsh olayını hiç bilmyrm canıım dogrudur
ben şu an 5+4üm
senin tam olarak hac haftalık?
ben kalbını duymadım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?