2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kızlar ben valla diğer hamileliklerde kusmaktan mahvolurdum şimdi çok iyiyim inşallah böyle devam eder
Sadece mide bulantısı oluyor sabah sonra geçiyor.ayaklarım çok çabuk üşüyor ve ısınmıyor .başka birşey yok gibi

bende 5+4 üm ben de dikkat edemiyorum
haşlanmış yumrta hüç sevmem
artık dikkat etmeye başlayayım bende o zaman

bende 5+4 üm ben de dikkat edemiyorum
haşlanmış yumrta hüç sevmem
artık dikkat etmeye başlayayım bende o zaman
agzıma almasam yumurtayı hatırlamam okadar sevmiyorm düşün
ama bebeğe faydalı oldugunu duyup tecrübe eden birinden ögrenince ögrendiğim günden beri bir haşlanmıs yumurta yiyorm.
bende su az içerim hiç içmesem hayatımda aramam sanırım buda bana zor geliyor
sizler idrara sık cıkıyormsunz benim öye fazla yok aman aman

Yumurta beni de çok etkiledi canım, daha önceden diyet yaptığım için o düzeni devam ettirmeye çalışıyorum şimdilik hem sağlık açısından hem de fazla kg almamak için ama şimdiden göbek dört aylık gibi geziyorum şişkinlikten :)
Bulantılar geçince daha rahat besleriz inşallah bebişlerimizi

kızlar tam anlamıyla vücudunuzda hissettiklerinz degişimleri yazarmısınz
Arada karin agrisi
Ozellikle son h Kac gundur kasik agrisi genellikle sol
Onceleri sabah kalktigimda midem hfif bulanrsi smdilerde yk
Ayaklarim usuyor
Sirtim usuor hatta hic isinmio sitma gbi
Bazen yer ayagmdan kayiyor gibiboluor

teşekkür ederim canım detaylı anlatmışsın :) Benim ilk doğal gebeliğim 2015 de kalp atışı olmaması sebebiyle sonlandırılmıştı araştırılmadı.. sonra hormonlarım çok bozuldu (artık üzüntüden mi nedir bilmiyorum) yumurta rezervim de azdı o yüzden hemen tüp bebek denedik 2016 da ikiz gebelik oluştu pıhtılaşmam bilinmiyodu ama tüp bebekte tedbir amaçlı hem iğne hem de coraspin kullandım aslında ama 5. haftamı doldurduğumda kanamam olunca doktor hemen ikisini de kesti.. Sonra 8. haftada 1er gün arayla bebeklerin kalp atışları durdu yine kürtaj oldum 2016 aralıkta.. Sonra alınan bebeklere eşime ve bana kromozom incelemesi yapıldı hepimiz normal çıktı herhangi bişey çıkmadı.. Bende kan pıhtılaşması homozigot mutant olduğu anlaşıldı.. Hematolojide de testleri detaylandırdım 3 tane daha hemofili bulundu ( antirrombin3 aktivitesi, proteinC , ProteinS eksikliği) hematolojide dedilerki pıhtı atma riskiniz yüksek gebe olmasanız da coraspin her gün kullanın.. Gebelikte de mutlaka iğne olun dediler.. Şimdi 7 Eylülde tekrar tüp bebek için doktoruma gitmiştim bazı değerlerim yüksek olduğu için bu ay deneme yapamayız diye yolladı beni üzülerek eylül ayını değerlerimi düşürebilmek için ot çöp ne varsa bitkisel içerek geçirdim ki 30 eylülde hamile olduğumu öğrendim Sonra tüp bebek doktorumu aradım coraspine devam et dedi 5. haftamda muayenemi de o yaptı ve kese görünce hemen artı olarak hibor 3500 başlattı

Arkadaslar yumurtadn cok tiksinme geldiyse icine az bsy beyaz un koyun omlet gibi oluo az bsyde pul biber tadi super oluo :)) bazn sucuklu peynrli flanda yapiom hergn deisik yiyince miden alio bazn menemen bazn haslama bazn tavada kirma ole ecio gnler

normale göre bıraz fazla çıkyorum canım özellikle gece 2 kez kesin
gazım oluyor.
sabah iştahım azaldı.
öğlen ve akşam iyi yüyorum ama.
yumurta ile başım belada yemeye calısacagım

illa haşlamak mı lazım
haşlama hüç sevmem
bende tava da yiyeyim

işyerinde söyledinizmi calıstıgınız yere yada arkadasalara kızlar
ve nelere dikkat ediyorsnz ne yiyip içiyyorsunz cokmu sordum

ben cok sükür cin gibiyim dün uyanınca kendimi daldırdım
aksamları kaçta yatıyorsnz kızlar

kızlar el kremi dus jeli kolaltı stick kulanıyormusunz gebeliğinizi ögrendiğinzden beri
yada nelere dikkat ediyorsnz

Biz ailelerimize söyledik,işyerinden 2 arkadaşıma söyledim o kadar daha da kimse bilmiyor :) Süt ve yumurta sadece h.sonları şimdilik, çünkü zaten bunlar benim normalde de midemi bulandırır hiç sevmem, şimdi midem bulanırken nasıl yiyeceğim ki

Akşam işim bitince uzanıyorum koltuğa uyuklamaya başlıyorum

Ya bende deo.araştırıyorum. Makyaj çok yapmadığım için artık onları değiştirememde deo yu özellikle organik almak istiyorum,duş jeli el kremi felanda kullanmam. Normalde cildim için eczaneden excipial krem alır kullanırdım bunu Dr.sorucam hamilelikte kullanılırmı diye.

aa oyle mi.
bende onun hastasıyım
tedavi ile oldu benim
Ayy çok sevindimm tesadüfe bak :) Göğşen hocayı çok severim geçen yıl tüp bebekle ikizlerime hamile halmıştım ama pıhtılaşmam varmış bilmiyoduk.. Şimdi de 7 eylülde gitmiştim fsh ım 14 küsür çıktı tedaviye başlayamadık belki bilirsin başkent 12 fsh üstüne tedavi yapmıyo Bayaa üzülmüştüm ama Allah doğal gebelik kısmet etti.. hemen göğşen hocaya yazdım sağolsun beni bırakmadı İlk muayenemi yaptı kalp atışına da yine randevu verdi ama sonra ne olur bilmiyorum canım ben bişey sormadım o da bişey söylemedi ama Özlem hemşire dedi ki belki ilerde sizi yönlendirebilir yoğunluktan dolayı dedi.. Olsun dedim en azından şimdilik emin ellerdeyim

aaa ikiz ebbeklerine üzüldüm canım hibor iğne kullanmıyor muydun

benim iki tedavimde de kullandım iğne

böyle olacagı varmış bak ne guzel gebesin şimdi.

fsh olayını hiç bilmyrm canıım dogrudur

ben şu an 5+4üm

senin tam olarak hac haftalık?

ben kalbını duymadım henuz

İnsaallah bian once gecer de rahat rahat istedigimizi yeriz biz de.bol su icmek lazm kabizligi engellemek icin sislik ondandir belki.gebeligin yan etkisi kabizlik:)) sislik.daha bebis mercimek kadar ama bizde portakal mubarek

Aynen canım bende çeşitli yapmaya çalışıyorum yoksa her gün haşlama yersem
İnsaallah bian once gecer de rahat rahat istedigimizi yeriz biz de.bol su icmek lazm kabizligi engellemek icin sislik ondandir belki.gebeligin yan etkisi kabizlik:)) sislik.daha bebis mercimek kadar ama bizde portakal mubarek
2lt yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum bklm yoksa içtiğim hepsi çıkıyor. Bazen diyorum çevremdekiler gülüyordur bu şimdiden böyle sonrası ne olur acaba die :)) ama yalnız değilmişim rahatladım valla.

kullanıyodum aslında vanım ama tam 5+0 da kanamam olunca hem hiboru hem coraspini kesmişti göğşen hoca çünkü o zaman henüz pıhtılaşmam belli değildi.. Şu an 5+6 benim de canım yarın tam 6 hafta oluyo.. son adetim 6 eylüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…