2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu randevumda eşimde gelecek kalp atışlarını duymak istiyor inşallah Allah nasip eder bu duyguyu onada . İzin verirse kameraya alıcaz umarım . Bugün sabah okula gelirken hissettim çok gergindi sanırım olumsuz düşüncelerim ve korkularım ondada gerilime sebep oldu .Hayırlısını diliyorum

dün betaya baktırdı onu bana göster dedi
ben calıstıgım için mesai dısı muayenesine gidiyorm doktorn
çarsambada ordaymıs gel dedi bende bakayım onun için
yoksa kese daha gözükmez sanırım benim

kagıda yaz sorucaklarını yoksa unutursun

doguma kadar kullanılıyor sanırım canım ablamda öyle kullandı hap bırakılıyor 3 aydan sonra asprin ayni
birde evet sanırım dogru teori pıhtılaşma için dediğin

Günaydın bende dün öğrendim hamile olduğumu şaşkın ve mutluyum 3.hamileligim Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah
dün ögrendim demişsinz 6. hafta yazıyor takvim
bir benmiyim burda en geride olan acaba
bir hafta oldu ögreneli gebeliğimi ama daha 4. haftadayım pazar günü adet tarihimde bat

biri bos gebelik biri kalp atisi durmasi sebebiyle 2 dusuk yasadim sonrasinda tahlil yaptirmak istedim ama maliyeti yuksek diye doktorlar 3 dusugu beklememi istediler ben disaridan ucretli olarak yaptirdim sonrasinda oyle ogrendim 3 gebeligimde igne 4000 lik kullandim ayrica corespin saglikli dogumumum oldu bir kizim var igneyi doguma gidene kadar kullandim aspirini 34 haftada biraktirdi doktorum ignenin saatleri onemli hergun ayni saatte vurmami soylemisti sabahlari aspirini iciyorum aksam 6da ignemi yapiyorum kontrollerimiz diger gebelere gore daha sık oluyor ayrica iki kerede detayli usg yaptirmistim damar direnclerine falan bakiyorlar

işyerinde söyledinizmi calıstıgınız yere yada arkadasalara kızlar
ve nelere dikkat ediyorsnz ne yiyip içiyyorsunz cokmu sordum
Ben söyledim iş yerim ve çevrem biliyor kızım büyük olduğu için herkes çok sevindi, iş yerimden beklediğim tepkiyi almadım umarım böyle devam eder.
Kahvaltımı bazen evde yapıyorum bazen yanımda getiriyorum, öğlenleri iş yerinde yemek çıkıyor ama hoşuma gitmediği zamanlarda malesef ekmek zeytin fln yiyorum. Akşamları da evdeki duruma göre sebze yada et yapmaya çalışıyorum.
Ara öğün meyve ve badem ceviz vs. getiriyorum yanımda. Bol su içiyorum.
Bulantılarım geçince inşallah süt ve yoğurda daha da ağırlık vereceğim.
Sen nasıl besleniyorsun.

bende sabah iş yerine gelirken yanımda evden getiriyorm
getirmediğim zaman iş yerinde bizim kümes var:)) ciddiym gülmeyin yumurta istiyorum getiriyorlar haslayıp yiyorm
hamile kaldıgımı öggrendiğim günden beri bir yumurta muhakkak yiyorm
aksamda eve gidince sebze yemegi salata muhakkak yapıp yiyorm
öglen yemeklerinde iş yerinde yemekler bizim iyi cıkıyor corba içiyrm bir kase yemeklerden yiyrm
dün yarmalı yesil mercimekli corba tavuk ızgara safran bulgur pilavı yedim
bir kase yogurt ara ögün meyve bizim yine iş yerinde:)) üzüm var bolca elmemız kıslık ondan yiyorm tamamen dogal saat üç gibi

ben iş yerine söylemedim keseyi görüp kalp atımını duyunca derim

Vallahi ya iş yerimde bile şimdilik bildiğim haziran ayında 3 kişinin bebeği olacak
Yaz tatili hepimize yaramış demek ki
sanırım yaramıs
bizim iş yerindede benim hamile oldugumu ögrendiğim gün birinin dogum günü vardı
kutluyordk yemek odasında size birde haber patlatayım dedi hemen anladım
nüfusumz artıyor demesinmi eşi hamileymıs içimdem bende öyleyim dedimtuttum kendimi çünkü bende daha o sabah ögrenmiştim soktaydım:)) kese falan görülsn kalp atımı duyulsn sonra diyecem
hele ese dosta aileme bile demedm daha

Kizlar masaallah ne kadar iyi besleniyor ve her seye dikkat ediyorsunuz.ben yasadigima sukrediyorum bulantilarm azaldi gerci ama yumurta bazi gunler kahvaltida geliyor ya hic yiyemiyorum ya zorlayip sarisini filan yiyorum.hastane sartlari evdeki gibi olmuyor esim istedigimi getiriyor ve bilen arkadaslarmz evde yapilacak seyler icin surekli canin bisi istiyor mu ne yapalim fln diyorlar ama her sefernde bisi isteyemiyorum cekiniyorum ki zaten pek bisi yiyemiyorum canim istemiyor.ailem burda degil bakalm suan cok onemli degil bebis bizden karsiliyor ihtiyacini.ilerleyen zamanlarda dikkat ederim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…