- 12 Nisan 2017
- 163
- 340
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.041
Bende çalışıyorum cnm, dün tüm akşam ve geceyi uyuyarak geçirdim.KIZLAR günaydın
sorulara cevap verirmisin bayanlar
nasılsınz nasıl gidiyor
biraz yazın hissettiklerinizi
burası cok sessiz yahu:)) herkes uyuyormu
çalısanlar burdamı bayanlar kimler calısıyor benim gibi
bende dün sabaha karsı yine uyandım kendimi hiç düşünmeye zorlamadan uyumaya daldırdım uyudum yani iyiydi cok sükürBende çalışıyorum cnm, dün tüm akşam ve geceyi uyuyarak geçirdim.
dün betaya baktırdı onu bana göster dediCanım aslında Allah kısmet edince pıhtılaşma falan hikaye galiba benim yengemde bütün pıhtılaşma genleri homozigot mutantmış (tabi sonradan öğrendi bacağına pıhtı atmasıyla) 2 tane sağlıklı doğumu var hiçbişey kullanmazken.. Bu hastalıklar sonradan olmuyor aslında hep vardır sende de ama işte Allah sana evladını kısmet edicekmiş zaten demekki uzun ömürler versinBen de hem coraspin hem hibor kullanıyorum acaba 9 ay kullanıcakmıyız bu neye göre belirlenir ki? Sen ne sonucu göstericeksin doktora canım?
kagıda yaz sorucaklarını yoksa unutursunBenim bugün 16 00 da kontrol var 1 ay önce anca almıştım ramdevuyu bu doktora ilk kez gözükeceğim inşallah herşey yolundadır . İçim hem kıpır kıpır hemde korkuyorum yine başladı evhamlarım. Hiçbir belirtim yok şuan ağrı yok mide bulantısı yok bedenen tembeldim ruhumda tembelleşti sadece o kadar . Umarım güzel haberler alırım ve veririm . Öğretmenim tek şikayetim faranjit başladı boğazımda tahriş var birde kuru can yakan öksürük. Aklıma takılan tüm soruları sormayı düşünüyorum doktora heyecandan unutmazsam.
ben cok sükür cin gibiyim dün uyanınca kendimi daldırdımGünaydınlar, bende çalışıyorum :) Uykulu uykulu.
doguma kadar kullanılıyor sanırım canım ablamda öyle kullandı hap bırakılıyor 3 aydan sonra asprin ayniCanım aslında Allah kısmet edince pıhtılaşma falan hikaye galiba benim yengemde bütün pıhtılaşma genleri homozigot mutantmış (tabi sonradan öğrendi bacağına pıhtı atmasıyla) 2 tane sağlıklı doğumu var hiçbişey kullanmazken.. Bu hastalıklar sonradan olmuyor aslında hep vardır sende de ama işte Allah sana evladını kısmet edicekmiş zaten demekki uzun ömürler versinBen de hem coraspin hem hibor kullanıyorum acaba 9 ay kullanıcakmıyız bu neye göre belirlenir ki? Sen ne sonucu göstericeksin doktora canım?
dün ögrendim demişsinz 6. hafta yazıyor takvimGünaydın bende dün öğrendim hamile olduğumu şaşkın ve mutluyum 3.hamileligim Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım çok teşekkür ederim sana da hayırlı olsun bebeğin inşallah o da diğeri gibi sağlıkla doğsun..Diğer gebeliğinde biliyomuydun pıhtılaşmayı ne kadar kullanıcaz iğneyi en çok onu merak ediyorum açıkçası
kimin hastasıydın canımBen de Ankaradayım canım Başkent hastanesine gidiyorum
Ben söyledim iş yerim ve çevrem biliyor kızım büyük olduğu için herkes çok sevindi, iş yerimden beklediğim tepkiyi almadım umarım böyle devam eder.işyerinde söyledinizmi calıstıgınız yere yada arkadasalara kızlar
ve nelere dikkat ediyorsnz ne yiyip içiyyorsunz cokmu sordum
bende sabah iş yerine gelirken yanımda evden getiriyormBen söyledim iş yerim ve çevrem biliyor kızım büyük olduğu için herkes çok sevindi, iş yerimden beklediğim tepkiyi almadım umarım böyle devam eder.
Kahvaltımı bazen evde yapıyorum bazen yanımda getiriyorum, öğlenleri iş yerinde yemek çıkıyor ama hoşuma gitmediği zamanlarda malesef ekmek zeytin fln yiyorum. Akşamları da evdeki duruma göre sebze yada et yapmaya çalışıyorum.
Ara öğün meyve ve badem ceviz vs. getiriyorum yanımda. Bol su içiyorum.
Bulantılarım geçince inşallah süt ve yoğurda daha da ağırlık vereceğim.
Sen nasıl besleniyorsun.
ben iş yerine söylemedim keseyi görüp kalp atımını duyunca derimBen söyledim iş yerim ve çevrem biliyor kızım büyük olduğu için herkes çok sevindi, iş yerimden beklediğim tepkiyi almadım umarım böyle devam eder.
Kahvaltımı bazen evde yapıyorum bazen yanımda getiriyorum, öğlenleri iş yerinde yemek çıkıyor ama hoşuma gitmediği zamanlarda malesef ekmek zeytin fln yiyorum. Akşamları da evdeki duruma göre sebze yada et yapmaya çalışıyorum.
Ara öğün meyve ve badem ceviz vs. getiriyorum yanımda. Bol su içiyorum.
Bulantılarım geçince inşallah süt ve yoğurda daha da ağırlık vereceğim.
Sen nasıl besleniyorsun.
Vallahi ya iş yerimde bile şimdilik bildiğim haziran ayında 3 kişinin bebeği olacak2018 de herkes haziranda doguracak herlde masallah bize :)))
Keseyi gördükten sonra söyledim bendeben iş yerine söylemedim keseyi görüp kalp atımını duyunca derim
Vallahi ya iş yerimde bile şimdilik bildiğim haziran ayında 3 kişinin bebeği olacak
Yaz tatili hepimize yaramış demek ki
Hahahha sicak basmis hepimizi :)))Vallahi ya iş yerimde bile şimdilik bildiğim haziran ayında 3 kişinin bebeği olacak
Yaz tatili hepimize yaramış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?