teşekkür ederim canım detaylı anlatmışsın :) Benim ilk doğal gebeliğim 2015 de kalp atışı olmaması sebebiyle sonlandırılmıştı araştırılmadı.. sonra hormonlarım çok bozuldu (artık üzüntüden mi nedir bilmiyorum) yumurta rezervim de azdı o yüzden hemen tüp bebek denedik 2016 da ikiz gebelik oluştu pıhtılaşmam bilinmiyodu ama tüp bebekte tedbir amaçlı hem iğne hem de coraspin kullandım aslında ama 5. haftamı doldurduğumda kanamam olunca doktor hemen ikisini de kesti.. Sonra 8. haftada 1er gün arayla bebeklerin kalp atışları durdu
yine kürtaj oldum 2016 aralıkta.. Sonra alınan bebeklere eşime ve bana kromozom incelemesi yapıldı hepimiz normal çıktı herhangi bişey çıkmadı.. Bende kan pıhtılaşması homozigot mutant olduğu anlaşıldı.. Hematolojide de testleri detaylandırdım 3 tane daha hemofili bulundu ( antirrombin3 aktivitesi, proteinC , ProteinS eksikliği) hematolojide dedilerki pıhtı atma riskiniz yüksek gebe olmasanız da coraspin her gün kullanın.. Gebelikte de mutlaka iğne olun dediler.. Şimdi 7 Eylülde tekrar tüp bebek için doktoruma gitmiştim bazı değerlerim yüksek olduğu için bu ay deneme yapamayız diye yolladı beni üzülerek eylül ayını değerlerimi düşürebilmek için ot çöp ne varsa bitkisel içerek geçirdim ki 30 eylülde hamile olduğumu öğrendim
Sonra tüp bebek doktorumu aradım coraspine devam et dedi 5. haftamda muayenemi de o yaptı ve kese görünce hemen artı olarak hibor 3500 başlattı