2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Smdi gozum carpti 6.6 bnm dogm gunum :))

aaaa aramızda sadece 2 gün mü var eheeh:)
seni ne zaman kalp atışı için çağırdı canım.
ben tam 5 haftalık iken keseyi gördüm

2 hafat sonra gel kalp için dedi yani 7 haftalık iklen

seni ne zamana çağırdı.

ben de tam 5 haftada keseyi gördüm :) 6+6 da çağırdı haftaya salı gidicem canım

gün vermedi bana da bende o vakitler gideyim o zaman
en randevu aldın mı canım.

öğleden sonra gebe muayeneleri varmış sanırım
Aldım canım öğleden sonra oluyo evt gebe muayeneleri.. 6+4 - 5 den sonra görülüyo kalp atımı canım genelde ama garanti olsun diye biraz 7 gibi veriyolar genelde telaş yapmayalım duyulmazsa diye sanırım.. Ama ne yazıkki ben tüm gebeliklerimde yaşadım bunu umarım bi daha olmaz.. Allah kimseye yaşatmasın Senin tek kese mi canım kaç embriyo transferi oldu? Benim ikiz gebeliğimde 2. kesem 7. haftada gözüktü tek sanmıştık o zaman kadar :)

aa oyle mi tek kese var dedi canım bana tek kese idi

2 embroyo ttransfer edildi.

kan degerlerimde cokk yüksek değildi iki kese olacagını düsünmemiştim :)

canim bildigim kadariyla igne dozu kac gende mutasyon varsa ona gore belirleniyo banada gatada bi prof igne dozu belirlemisti gebelikte ara arada kanama ve pihtilasma zamani baktirarak ignenin yeterli olup olmadigina baktirmistik tedbir amacli

canim bildigim kadariyla igne dozu kac gende mutasyon varsa ona gore belirleniyo banada gatada bi prof igne dozu belirlemisti gebelikte ara arada kanama ve pihtilasma zamani baktirarak ignenin yeterli olup olmadigina baktirmistik tedbir amacli
aynen öyle o doz cok önemli benim yengem
cok düşük yasadı bu yüzden sonra bir prof iğne dozunu ayarladı
ve bir oglu oldu

Birde bursadan hamiş olanlarda var grupta.

Hangi hastane hangi dr. A gidiyorsunuz acaba ?

Ben hala dr. Da kararsız kaldım

selam kızlar maşallah sayfalar baya birikmiş oku oku bitmedi benim işyerinde net sınırlı belirli saatlerde açılıyor 12.00-14.00 arası eee malum işten de çıkınca eve git çocuğu kreşten al yemek yap etrafı toplama falan derken hamileliğin vermiş olduğu uykuda cabası olunca erkenden yatağa gidiliyor ve herşeyden uzak kalıyorum. sizleri yakından tanıyamıyorum sohbetlere katılamıyorum ama olsun bu günlerde geçer inş. :)

bende merake diyorm bilen yazsın
ama biraz arastırmam sunu gösteriyor her bayanda bu kan degeri farklı
kesinlikle cokkk degişik

Benim 2. Kan verdiğimde dr. Bana 136 çıkması gerekiyor dedi ama 230 çıktı dün tekrar verdim dün ki içinde 272 demişti bakalım bugün öğleden sonra alacağım onu da merak ediyorum ya. Neden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…