- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #2.021
Hayırlı olsun,inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi de. Güzel bir 9 ay geçiririz inşallah.Herkese merhaba uzun suredir takip ediyordum sonunda yazmak nasip oldu.Gecen sene bu zamanlar yeni evliydim ve hamile oldugumu ogrenmistim 6haftalikken dusuk yaptim sonra subatta bir kimyasal gebelik derken uzun zamandir hamilelik icin bekliyordum bu gun adet olmadim suphelerim vardi test yaptim eve gelince ve ikinci cizgi silik de olsa burdayim diyordu.allahim bana ayni tarihlerde ikinci bir bebek sansi verdi isteyen herkese nasip olsun
Kabızlık hamilelikte çok oluyor canım, lifli gıdalar tüketmeye çalışın ve bol su iç mutlaka. Folik asit ben düzenli içiyorum zaten günde bir tane :)Kızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim.sürekli kabizım.afedersiniz o kadar sert çıkıyor ki arka bölgem kanıyor.azcık yapıyorum tam bi rahatlama yok.oturduğum zamanlar kasık bölgeme kadar sancı oluyor şişkinlikten.sizde de oluyor mu.bi de doktor folik asit yazdı.başta iciyordum simdi hep unutmus oluyorum.siz ne yapiyorsunuz.düzenli iciyormusunuz?