• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Herkese merhaba uzun suredir takip ediyordum sonunda yazmak nasip oldu.Gecen sene bu zamanlar yeni evliydim ve hamile oldugumu ogrenmistim 6haftalikken dusuk yaptim sonra subatta bir kimyasal gebelik derken uzun zamandir hamilelik icin bekliyordum bu gun adet olmadim suphelerim vardi test yaptim eve gelince ve ikinci cizgi silik de olsa burdayim diyordu.allahim bana ayni tarihlerde ikinci bir bebek sansi verdi isteyen herkese nasip olsun
Hayırlı olsun,inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi de. Güzel bir 9 ay geçiririz inşallah.
Kızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim.sürekli kabizım.afedersiniz o kadar sert çıkıyor ki arka bölgem kanıyor.azcık yapıyorum tam bi rahatlama yok.oturduğum zamanlar kasık bölgeme kadar sancı oluyor şişkinlikten.sizde de oluyor mu.bi de doktor folik asit yazdı.başta iciyordum simdi hep unutmus oluyorum.siz ne yapiyorsunuz.düzenli iciyormusunuz?
Kabızlık hamilelikte çok oluyor canım, lifli gıdalar tüketmeye çalışın ve bol su iç mutlaka. Folik asit ben düzenli içiyorum zaten günde bir tane :)

Hayırlı olsun,inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi de. Güzel bir 9 ay geçiririz inşallah.

Kabızlık hamilelikte çok oluyor canım, lifli gıdalar tüketmeye çalışın ve bol su iç mutlaka. Folik asit ben düzenli içiyorum zaten günde bir tane :)
Insallah amin:) tesekkur ederim darisi da isteyenlere olsun

Kabizlik normal hormonlardan dolayi ama hafifletebilirsin lifli gidalar yiyerek. Ben ilk baslarda folik asit kullaniyodum doktorum degistirdi omega iceren multivitamine gectik imom icmemi soyledi uzun zamandir onu kullaniyorum icin de folik asit de var
Çok tşk ederim.lifli gıdaları çok yiyorum.her gün meyve yiyorum.o gün ishal oluyorum.yine kabizım.kabızlik sancisindan bezdim

Kızlar slm bende hastaneye gittim kendi doktorumu buldum sonunda.alttan bakalım dedi hocam dedim ben alttan baktırmak istermiyim.beklerim keseyi görmeyi dedim hiç acelem yok.
Doktor dediki dış gebelik değilmi bakalım emin olalım anne sağlığını tehlikeye atmayalim dedi
Hocam zor soru dedim baktırmak istemiyorm dedim
Doktorda tamam zorlatmayayim karndan ultrasonla bakalım dedi.
Baktı çok şükür sıvı göremedi tehlikeli bir durum şu an için gözükmüyor çok şükür:dua::nazar: beta bakalım dedi tamam dedik
En son 11 inde ayın baktırmistim.39.45 cikmisti.bugun 16 si ayın 500 çıktı sizce nasıl kızlar ??

Canım üzülme denk gelmemiştir
Bir dahaki ay yumurta takibi yaparak dene istersen
Allah hayırlısını verecektir elbet
BEnim ilk gebeliğim ilk denemede olmuştu ama bu seferki 4.ay da oldu
Sürekli yumurta takibi yapıyorum. İlk gebeliğim ilk denemede olmuştu, bir kızım var 4 yaşında. İkinci gebeliğim de ilk denemede oldu. Ancak düşük yaptım. 6 ay oldu hiç korunmadım ama olmadı. Düşük bütün dengemi bozdu sanırım. Kızımla kardeşi arasında çok yaş farkı olmasın istemiştim ama nasip. Allah'ın dediği oluyor sonuçta. Hayırlısı olsun. Denemeye devam :)

haziran annelerinde kan pihtilasmasi yasayan uc dort kisi var sanirim bende de var ayni sorun mtfhr677 benimde homozigot tek gende mutasyon var coraspin ve enox 4000 kullaniyorum saglikli bi dogumum var sorularinizi cvplayabilirim
Canım çok teşekkür ederim sana da hayırlı olsun bebeğin inşallah o da diğeri gibi sağlıkla doğsun..:KK200: Diğer gebeliğinde biliyomuydun pıhtılaşmayı ne kadar kullanıcaz iğneyi en çok onu merak ediyorum açıkçası :KK34:

Canım çok teşekkür ederim sana da hayırlı olsun bebeğin inşallah o da diğeri gibi sağlıkla doğsun..:KK200: Diğer gebeliğinde biliyomuydun pıhtılaşmayı ne kadar kullanıcaz iğneyi en çok onu merak ediyorum açıkçası :KK34:
ben diger gebelikte kan pıhtılasmsı yasamadım kızımda kullanmadım
diğer gebeliklerde cıktı ortaya bir kaybım oldu bunda kullanıyorm
her aksam hibor 3500 iğne vuruluyorm
iğneden korkan ben öyle bir yapıyorm ki nasıl hemde
birde coraspirin 100 luk içiyorm bayanlar
degerlerim kaçtı bakacaktım ayzacaktım unuttum yaa aksam hastaneye gittik ya unutmusum
doktor yarında gel sonucunu göster dedi carsambada gidecegm doktora

ben diger gebelikte kan pıhtılasmsı yasamadım kızımda kullanmadım
diğer gebeliklerde cıktı ortaya bir kaybım oldu bunda kullanıyorm
her aksam hibor 3500 iğne vuruluyorm
iğneden korkan ben öyle bir yapıyorm ki nasıl hemde
birde coraspirin 100 luk içiyorm bayanlar
degerlerim kaçtı bakacaktım ayzacaktım unuttum yaa aksam hastaneye gittik ya unutmusum
doktor yarında gel sonucunu göster dedi carsambada gidecegm doktora
Canım aslında Allah kısmet edince pıhtılaşma falan hikaye galiba benim yengemde bütün pıhtılaşma genleri homozigot mutantmış (tabi sonradan öğrendi bacağına pıhtı atmasıyla) 2 tane sağlıklı doğumu var hiçbişey kullanmazken.. Bu hastalıklar sonradan olmuyor aslında hep vardır sende de ama işte Allah sana evladını kısmet edicekmiş zaten demekki uzun ömürler versin :KK200: Ben de hem coraspin hem hibor kullanıyorum acaba 9 ay kullanıcakmıyız bu neye göre belirlenir ki? Sen ne sonucu göstericeksin doktora canım?

Benim bugün 16 00 da kontrol var 1 ay önce anca almıştım ramdevuyu bu doktora ilk kez gözükeceğim inşallah herşey yolundadır . İçim hem kıpır kıpır hemde korkuyorum yine başladı evhamlarım. Hiçbir belirtim yok şuan ağrı yok mide bulantısı yok bedenen tembeldim ruhumda tembelleşti sadece o kadar . Umarım güzel haberler alırım ve veririm . Öğretmenim tek şikayetim faranjit başladı boğazımda tahriş var birde kuru can yakan öksürük. Aklıma takılan tüm soruları sormayı düşünüyorum doktora heyecandan unutmazsam.

Back