- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.021
Hayırlı olsun,inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi de. Güzel bir 9 ay geçiririz inşallah.Herkese merhaba uzun suredir takip ediyordum sonunda yazmak nasip oldu.Gecen sene bu zamanlar yeni evliydim ve hamile oldugumu ogrenmistim 6haftalikken dusuk yaptim sonra subatta bir kimyasal gebelik derken uzun zamandir hamilelik icin bekliyordum bu gun adet olmadim suphelerim vardi test yaptim eve gelince ve ikinci cizgi silik de olsa burdayim diyordu.allahim bana ayni tarihlerde ikinci bir bebek sansi verdi isteyen herkese nasip olsun
Kabızlık hamilelikte çok oluyor canım, lifli gıdalar tüketmeye çalışın ve bol su iç mutlaka. Folik asit ben düzenli içiyorum zaten günde bir tane :)Kızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim.sürekli kabizım.afedersiniz o kadar sert çıkıyor ki arka bölgem kanıyor.azcık yapıyorum tam bi rahatlama yok.oturduğum zamanlar kasık bölgeme kadar sancı oluyor şişkinlikten.sizde de oluyor mu.bi de doktor folik asit yazdı.başta iciyordum simdi hep unutmus oluyorum.siz ne yapiyorsunuz.düzenli iciyormusunuz?
Insallah amin:) tesekkur ederim darisi da isteyenlere olsunHayırlı olsun,inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi de. Güzel bir 9 ay geçiririz inşallah.
Kabızlık hamilelikte çok oluyor canım, lifli gıdalar tüketmeye çalışın ve bol su iç mutlaka. Folik asit ben düzenli içiyorum zaten günde bir tane :)
Çok tşk ederim.lifli gıdaları çok yiyorum.her gün meyve yiyorum.o gün ishal oluyorum.yine kabizım.kabızlik sancisindan bezdimKabizlik normal hormonlardan dolayi ama hafifletebilirsin lifli gidalar yiyerek. Ben ilk baslarda folik asit kullaniyodum doktorum degistirdi omega iceren multivitamine gectik imom icmemi soyledi uzun zamandir onu kullaniyorum icin de folik asit de var
@herkesgibiyim @Mystory-06safari_go @melaike06 ve daha adinin bilmedihomiz Ankara li arkadaslar onerdiginiz doktor hastane var mi
Sürekli yumurta takibi yapıyorum. İlk gebeliğim ilk denemede olmuştu, bir kızım var 4 yaşında. İkinci gebeliğim de ilk denemede oldu. Ancak düşük yaptım. 6 ay oldu hiç korunmadım ama olmadı. Düşük bütün dengemi bozdu sanırım. Kızımla kardeşi arasında çok yaş farkı olmasın istemiştim ama nasip. Allah'ın dediği oluyor sonuçta. Hayırlısı olsun. Denemeye devam :)Canım üzülme denk gelmemiştir
Bir dahaki ay yumurta takibi yaparak dene istersen
Allah hayırlısını verecektir elbet
BEnim ilk gebeliğim ilk denemede olmuştu ama bu seferki 4.ay da oldu
Canım çok teşekkür ederim sana da hayırlı olsun bebeğin inşallah o da diğeri gibi sağlıkla doğsun..haziran annelerinde kan pihtilasmasi yasayan uc dort kisi var sanirim bende de var ayni sorun mtfhr677 benimde homozigot tek gende mutasyon var coraspin ve enox 4000 kullaniyorum saglikli bi dogumum var sorularinizi cvplayabilirim
Istanbul Nisa hastanesi Ankara da yeniyim
günaydın canım ağrı bende de ara ara oluyo hatta bazen çok korkuyorum ama normal diye biliyorum :)Günaydın kızlar nasıl gidiyo hamilelikleriniz benim hala karnım kasıklarım ağrıyo karnım gergin sizindeni öyle
Ben de Ankaradayım canım Başkent hastanesine gidiyorumIstanbul Nisa hastanesi Ankara da yeniyim
ben diger gebelikte kan pıhtılasmsı yasamadım kızımda kullanmadımCanım çok teşekkür ederim sana da hayırlı olsun bebeğin inşallah o da diğeri gibi sağlıkla doğsun..Diğer gebeliğinde biliyomuydun pıhtılaşmayı ne kadar kullanıcaz iğneyi en çok onu merak ediyorum açıkçası
Canım aslında Allah kısmet edince pıhtılaşma falan hikaye galiba benim yengemde bütün pıhtılaşma genleri homozigot mutantmış (tabi sonradan öğrendi bacağına pıhtı atmasıyla) 2 tane sağlıklı doğumu var hiçbişey kullanmazken.. Bu hastalıklar sonradan olmuyor aslında hep vardır sende de ama işte Allah sana evladını kısmet edicekmiş zaten demekki uzun ömürler versinben diger gebelikte kan pıhtılasmsı yasamadım kızımda kullanmadım
diğer gebeliklerde cıktı ortaya bir kaybım oldu bunda kullanıyorm
her aksam hibor 3500 iğne vuruluyorm
iğneden korkan ben öyle bir yapıyorm ki nasıl hemde
birde coraspirin 100 luk içiyorm bayanlar
degerlerim kaçtı bakacaktım ayzacaktım unuttum yaa aksam hastaneye gittik ya unutmusum
doktor yarında gel sonucunu göster dedi carsambada gidecegm doktora
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahGünaydın bende dün öğrendim hamile olduğumu şaşkın ve mutluyum 3.hamileligim Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben çalışıyoruuummKIZLAR günaydın
sorulara cevap verirmisin bayanlar
nasılsınz nasıl gidiyor
biraz yazın hissettiklerinizi
burası cok sessiz yahu:)) herkes uyuyormu
çalısanlar burdamı bayanlar kimler calısıyor benim gibi
KIZLAR günaydın
sorulara cevap verirmisin bayanlar
nasılsınz nasıl gidiyor
biraz yazın hissettiklerinizi
burası cok sessiz yahu:)) herkes uyuyormu
çalısanlar burdamı bayanlar kimler calısıyor benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?