- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #2.001
Evet canım, dr kimyasal büyük ihtimalle dedi, ama çok şükür arttı.. sen umudunu yitirme dua et .. umarım yükselirBu değerleriniz 2 gün arayla miydi lütfen cvp verin benim icin çok onemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım, dr kimyasal büyük ihtimalle dedi, ama çok şükür arttı.. sen umudunu yitirme dua et .. umarım yükselirBu değerleriniz 2 gün arayla miydi lütfen cvp verin benim icin çok onemli
Benimde sat 8 eylül canm ne tesadüf adetin 5. Gün gecikmesindemi 94 çıktı canm ben gitmedim daha doktora cumartesi evde test yaptım silik cikti yarın tekrarliycam tam net çıkarsa doktora gidicemBenim sat 8 eylül adetin 5. Günü değerim 94 çıktı bir hafta sonra yani bu çarşamba kontrole çağırdı doktorum. Senim durum nasıl canım.
Evet canım aynen gecikmenin 5.günü 94. Bana çok düşük geldi ama doktorum haftaya gel dedi folik asit yazdı. Kanamam ağrım sızım yok çok şükür ama bu çarşamba keseyi görmeyi ümit ediyorum inşallah yaniBenimde sat 8 eylül canm ne tesadüf adetin 5. Gün gecikmesindemi 94 çıktı canm ben gitmedim daha doktora cumartesi evde test yaptım silik cikti yarın tekrarliycam tam net çıkarsa doktora gidicem
İnşallah görürsün canm darısı başıma insalalh bugün gecikmenin 9. Günü seninde benimde evde test yaptınmı hiç cnnmEvet canım aynen gecikmenin 5.günü 94. Bana çok düşük geldi ama doktorum haftaya gel dedi folik asit yazdı. Kanamam ağrım sızım yok çok şükür ama bu çarşamba keseyi görmeyi ümit ediyorum inşallah yani
Benim bekleneb adet tarihim 6 ekimdi 4 ekimde idrar testi yaptım negatif çıktı.adet günüm geldi kasık ağrım oldu iyice şüphelendim. 8 ekimde çok silik çıktı. 10 ekimde biraz daha koyulaştı 11ekimde bthcg 94 çıktı öyle işte canım umarım hayırlısı olurİnşallah görürsün canm darısı başıma insalalh bugün gecikmenin 9. Günü seninde benimde evde test yaptınmı hiç cnnm
Keseyi gordum canim. Hatta dr a direk vajinal baktırmak istemiyorum dedim. Karından baktı gayet net gördük. 10 gün sonra da kalp atışını görebilirsin dedi.Peki sen keseyi görebildin mi canım? Yoksa daha beklemek mi gerekiyo
Çok sevindim canım darısı başıma dua et benim için deKeseyi gordum canim. Hatta dr a direk vajinal baktırmak istemiyorum dedim. Karından baktı gayet net gördük. 10 gün sonra da kalp atışını görebilirsin dedi.
İnşallah canmpBenim bekleneb adet tarihim 6 ekimdi 4 ekimde idrar testi yaptım negatif çıktı.adet günüm geldi kasık ağrım oldu iyice şüphelendim. 8 ekimde çok silik çıktı. 10 ekimde biraz daha koyulaştı 11ekimde bthcg 94 çıktı öyle işte canım umarım hayırlısı olur
TSK ederimBenımde akıntım var ama sarımsı normal bence çünki benım uzun zamandır var..
AÇık renkli akıntılar da bir sıkıntı olacagını sanmıyorum..
Pembemsi ve kırmızı bunlar önemli
Canım üzülme denk gelmemiştirSonucumu aldım. Kocaman bir 0 Yine olmadı
Rahim dışında olan myomlar ne anneye ne bebeğe bir zarar vermez ultrason çektirmediği müddetçe kişi anlamaz bile myomu olduğunu. Hiçbir müdaheleye de gerek yoktur
Insallah yakın zamanda sen de görüp biraz olsun icin rahatlamış olur canim Allah hepimizn yardimcisi olsun.Çok sevindim canım darısı başıma dua et benim için de
Kızlar 1 hafta önce değerim 150 idi(adetime. 5 gün kala)
Bugün yaptırdım 5800 çıktı
Bu kadar artış normal mi
Oyyy ne güzel hediye değil mi gerçekten,abisinin öyle düşünmesi de ayrıca ince :) nice nice mutlu yıllara seneye bebsi varken kutlamak nasip olsun inşallahSelamlar herkese
Bugün evdeki paşanın doğum günü idi ... Bana en güzel hediye .. diyip karnımı gösterince eridim bittim ben
geçmiş sayfalar çok ilerlemiş ...
bi bakayım ...herkesler iyidir umarım ..yine güzel haberler gelmiştir ....
bende göbek 4 aylık gibi önden önden gidiyor mübarek
Arkadaşlar bu perşembe gitsem acaba kalp atışını duyarmiim
oyy maşallah ne güzel artmış sorun olmaz canım çok artmasindan, sadece ikiz mı diye düşünülüyor bazen. Doktor randevun ne zamandıKızlar 1 hafta önce değerim 150 idi(adetime. 5 gün kala)
Bugün yaptırdım 5800 çıktı
Bu kadar artış normal mi
Kabizlik normal hormonlardan dolayi ama hafifletebilirsin lifli gidalar yiyerek. Ben ilk baslarda folik asit kullaniyodum doktorum degistirdi omega iceren multivitamine gectik imom icmemi soyledi uzun zamandir onu kullaniyorum icin de folik asit de varKızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim.sürekli kabizım.afedersiniz o kadar sert çıkıyor ki arka bölgem kanıyor.azcık yapıyorum tam bi rahatlama yok.oturduğum zamanlar kasık bölgeme kadar sancı oluyor şişkinlikten.sizde de oluyor mu.bi de doktor folik asit yazdı.başta iciyordum simdi hep unutmus oluyorum.siz ne yapiyorsunuz.düzenli iciyormusunuz?