• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim sat 8 eylül adetin 5. Günü değerim 94 çıktı bir hafta sonra yani bu çarşamba kontrole çağırdı doktorum. Senim durum nasıl canım.
Benimde sat 8 eylül canm ne tesadüf adetin 5. Gün gecikmesindemi 94 çıktı canm ben gitmedim daha doktora cumartesi evde test yaptım silik cikti yarın tekrarliycam tam net çıkarsa doktora gidicem

Benimde sat 8 eylül canm ne tesadüf adetin 5. Gün gecikmesindemi 94 çıktı canm ben gitmedim daha doktora cumartesi evde test yaptım silik cikti yarın tekrarliycam tam net çıkarsa doktora gidicem
Evet canım aynen gecikmenin 5.günü 94. Bana çok düşük geldi ama doktorum haftaya gel dedi folik asit yazdı. Kanamam ağrım sızım yok çok şükür ama bu çarşamba keseyi görmeyi ümit ediyorum inşallah yani

Evet canım aynen gecikmenin 5.günü 94. Bana çok düşük geldi ama doktorum haftaya gel dedi folik asit yazdı. Kanamam ağrım sızım yok çok şükür ama bu çarşamba keseyi görmeyi ümit ediyorum inşallah yani
İnşallah görürsün canm darısı başıma insalalh bugün gecikmenin 9. Günü seninde benimde evde test yaptınmı hiç cnnm

İnşallah görürsün canm darısı başıma insalalh bugün gecikmenin 9. Günü seninde benimde evde test yaptınmı hiç cnnm
Benim bekleneb adet tarihim 6 ekimdi 4 ekimde idrar testi yaptım negatif çıktı.adet günüm geldi kasık ağrım oldu iyice şüphelendim. 8 ekimde çok silik çıktı. 10 ekimde biraz daha koyulaştı 11ekimde bthcg 94 çıktı öyle işte canım umarım hayırlısı olur

Benim bekleneb adet tarihim 6 ekimdi 4 ekimde idrar testi yaptım negatif çıktı.adet günüm geldi kasık ağrım oldu iyice şüphelendim. 8 ekimde çok silik çıktı. 10 ekimde biraz daha koyulaştı 11ekimde bthcg 94 çıktı öyle işte canım umarım hayırlısı olur
İnşallah canmp

Rahim dışında olan myomlar ne anneye ne bebeğe bir zarar vermez ultrason çektirmediği müddetçe kişi anlamaz bile myomu olduğunu. Hiçbir müdaheleye de gerek yoktur

Saol canim icimi içimi rahatlattin dr bir sıkıntı yok dedi ama insan böyle zamanlarda çok değişik duygularda oluyor birde 1.5 yıl bekleyince yeni kavuşunca mucizeye şükürler olsun rabbim hepimize sag salim kucagimiza almak nasip etsin..

Kızlar 1 hafta önce değerim 150 idi(adetime. 5 gün kala)
Bugün yaptırdım 5800 çıktı
Bu kadar artış normal mi

yani en az iki katı derler .... bu durumda 2500 lerde olman minimum . güzel artmış ... güzel ve fazla artmasında bir sorun olmuyor zaten .... sadece bir ihtimal çoğul gebeliğe işaret olabiliyor :KK66:

Selamlar herkese :KK54:

Bugün evdeki paşanın doğum günü idi ... Bana en güzel hediye .. diyip karnımı gösterince eridim bittim ben :KK68::KK68:

geçmiş sayfalar çok ilerlemiş ...

bi bakayım ...herkesler iyidir umarım ..yine güzel haberler gelmiştir ....

bende göbek 4 aylık gibi önden önden gidiyor mübarek :KK57:
Oyyy ne güzel hediye değil mi gerçekten,abisinin öyle düşünmesi de ayrıca ince :) nice nice mutlu yıllara seneye bebsi varken kutlamak nasip olsun inşallah :KK200:
Göbeğe gelince benimki de öyle yaa anneme dedim bugün 5 aylıkken nasıl olacak bu göbek şimdiden boyleyse, hele 9 aylığı hiç düşünemiyorum bile:olamaz:
Arkadaşlar bu perşembe gitsem acaba kalp atışını duyarmiim

Canım tahmini doğum tarihlerimiz aynı gorunuyor, bu perşembe çağırdı beni doktorum görmek için. Ama görmezsen de panik yapma 7. 8.haftaya kadar duyulabiliyormus. Tabi inşallah bekletmez bizi minikler, çok heyecanlıyız çünkü :)
Kızlar 1 hafta önce değerim 150 idi(adetime. 5 gün kala)
Bugün yaptırdım 5800 çıktı
Bu kadar artış normal mi
oyy maşallah ne güzel artmış sorun olmaz canım çok artmasindan, sadece ikiz mı diye düşünülüyor bazen. Doktor randevun ne zamandı

Herkese merhaba uzun suredir takip ediyordum sonunda yazmak nasip oldu.Gecen sene bu zamanlar yeni evliydim ve hamile oldugumu ogrenmistim 6haftalikken dusuk yaptim sonra subatta bir kimyasal gebelik derken uzun zamandir hamilelik icin bekliyordum bu gun adet olmadim suphelerim vardi test yaptim eve gelince ve ikinci cizgi silik de olsa burdayim diyordu.allahim bana ayni tarihlerde ikinci bir bebek sansi verdi isteyen herkese nasip olsun

Kızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim.sürekli kabizım.afedersiniz o kadar sert çıkıyor ki arka bölgem kanıyor.azcık yapıyorum tam bi rahatlama yok.oturduğum zamanlar kasık bölgeme kadar sancı oluyor şişkinlikten.sizde de oluyor mu.bi de doktor folik asit yazdı.başta iciyordum simdi hep unutmus oluyorum.siz ne yapiyorsunuz.düzenli iciyormusunuz?

Kızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim.sürekli kabizım.afedersiniz o kadar sert çıkıyor ki arka bölgem kanıyor.azcık yapıyorum tam bi rahatlama yok.oturduğum zamanlar kasık bölgeme kadar sancı oluyor şişkinlikten.sizde de oluyor mu.bi de doktor folik asit yazdı.başta iciyordum simdi hep unutmus oluyorum.siz ne yapiyorsunuz.düzenli iciyormusunuz?
Kabizlik normal hormonlardan dolayi ama hafifletebilirsin lifli gidalar yiyerek. Ben ilk baslarda folik asit kullaniyodum doktorum degistirdi omega iceren multivitamine gectik imom icmemi soyledi uzun zamandir onu kullaniyorum icin de folik asit de var

Back