- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.981
Kizlar adetine 4 gün geçti kan değerim 270 2 gün önce 190 'di çokmu dusuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle, hayırlısı. Teşekkür ederim. Sizlere güzel hamilelikler, rahat doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim :)Hayırlısı olsun umudunu hiç kaybetme vakti zamanı gelince müjde ile geliyor melekler
Bu ay olmadı sadece ... bu önümüzdeki ay olmayacak demek değil değil mi ?
kendini üzmemelisin ... en moralli olman gereken zamanlar şimdi ... çünkü bu ay olmadı diye kahretmeden bir sonra ki ay oluşacak şansını da azaltır ... hadi bakalım asılmasın yüzler ....
haziran anneleri olarak sana çok dua ederiz .... sende temmuz ağustos derken bize yetişirsin inşallah
İnşallah öyle olur. :) Sizin için de her şeyin hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah :)
Az artış olmuş canım ana en azından artmış tekrar baktırmanda fayda var iki gün sonraKizlar adetine 4 gün geçti kan değerim 270 2 gün önce 190 'di çokmu dusuk
Normal o rahim genisliormus oyuzden oluormusBendede aynı ne varsa solda arada bir sağa vuruyo
Normal o rahim genisliormus oyuzden oluormusBendede aynı ne varsa solda arada bir sağa vuruyo
Hahahahahaah kahkaha attm :) cidden he eylulde ask baskaymis hahahahaha :)))Bu ay herkes iyi calismis herhalde
İnsallah cok buyuk ihtimal gorunur cnku baya oldu yani insallah gzl olck hersyÇarşamba günü gidip kalp atışlarını dinlicez inş.bebek görülür mü?
İnsallah yukselir cnm oylebolup yukselende okudum burdan elini karnina koyup bolbol dua et 2 gun snra tkrr kan vernce zten belli olurÇok korkuyorum insallah yükselir
Canım benim 60ve 84 dü.. Sonradan arttı çok şükür.. Allahtan umut kesilmez bi kaç gün sonra yine tekrarlaKizlar adetine 4 gün geçti kan değerim 270 2 gün önce 190 'di çokmu dusuk
BeeennnnnnnKızlar aranızda hiç geç döllenme yaşayan yok mu
Benim sat 8 eylül adetin 5. Günü değerim 94 çıktı bir hafta sonra yani bu çarşamba kontrole çağırdı doktorum. Senim durum nasıl canım.Beeennnnnnn
Benimki de oyleymis canim. Mesela şu an sat a gore 6 haftalık ama ultrasonda bir dr 3.5 haftalık diğeri 4.5 haftalık gorunuyor dedi. Ama bunun hamileliğe negatif etkisi yokmuş.Kızlar aranızda hiç geç döllenme yaşayan yok mu
Peki sen keseyi görebildin mi canım? Yoksa daha beklemek mi gerekiyoBenimki de oyleymis canim. Mesela şu an sat a gore 6 haftalık ama ultrasonda bir dr 3.5 haftalık diğeri 4.5 haftalık gorunuyor dedi. Ama bunun hamileliğe negatif etkisi yokmuş.